bir ayı geçti kpss açıklanmadı!!!!!

üfffffffffffffffff ay kusura bakmada sinir oldum

canım sinir olmakda sonuna kadar haklısın ama başka bi yol görünüyor mu sence?şimdiye kadar bu hep böyle geldi böyle gidecek senin benim sinir olmam birşey değiştirmio malesef,peki senin eline böyle bir fırsat geçse hayır der miydin?Şeniz

arkadaşlar niye açıklanmıyor ya
beklemekten ne hale geldik...
sizce bugün açıklanır mı?
artık iş istiyorum ya çalışmak istiyorum
beni bu hale getirenleri Allaha havale ediyorum

Kpss sonuçları yine açıklanmadı bugün birbuçuk ay oldu yaa haksızlıkkkkkötükedihüso

niye böyle yapıyolar kaç saattir yenileyim duruorum ösym yı artık sinilerimi iyice bozuyolar bu ne ya
evet gerçekten ya iş istiyorum artık çalışmak istiyorum evde oturmaktan delircem bigün hep aynı şeylerı yasıorum kaç aydır !
onlarında işleri bigün belirsizliğe düşerde bizi anlarlar inş..
artık ne desem bılmıorum acayip gerginim yetti ya!!!

2gün sonra dogumgunum ama benım sadece iş konusu mutlu edebilcek başka hiçbişi diil o kadar yani !

burçin canım bende öyle şuan iş yerindeyim ve kendimi işe veremiyorum sürekli sayfayı yenileyip duruyorum F5 tuşuna basmaktan gına geldi (((

üfffffffffffffffff ay kusura bakmada sinir oldum

Tatlım haklısın sna a hak veriyorum ve bişeyde diyemiyorum bu tepkine ama söylermisin bu devirde bi dayın bi arkan olmadan sence nasıl bir iş bulabilirsin?? evet bu bir hak yeme evet bu adeletsizlik ama sorarım sana aynı teklif sana sunulsaydı sen bunu red'mi ederdin?? red etme gibi bi şansın bi lüksün varmı??

artık sıkıldım yaaa

nedir bu işkence gerçekten

kaç puan alsamda pek önemi olmıcak ama merak ediyorum puanımı ya, öğrenmek istiyorum

mervecim sorma ya off offfffffffffffffffffffff offffffffffffffffff
nolcak halimiz böyel bilmiorum sizinde allah yardımcınız olsun güzelim biran önce hayallerinize kavuşun inş.. zaten şu engeller olmasa hayat çok zevkli olcak ama !!!!!!!!
allah yardımcımız olsun ne diyebılcez< işte kahretsin off
ellerine düştük ya keyfınız çıkarıolar !!!
neyse şuan çıkıorm ayrılamadm kacsaattır pcden kahvaltı bıle yapmadım ya
görüşürüz canım yine gelirim bybyy

kızlar memurlar nette okuduguma gore ösymyı arayanlara çarşamba veya perşembe günü açıklanacağını söylemışler
bazıları da 6.11.2008 9.30 da acıklanacak demıs
valla ben onların yalancısıyım kısacası daha beklıyecegız

merve rica ederim canım

off yaa bi üç gün daha mı beklicezzz ben dogumgunumde şöyle ferahlamak isterdim offoffofffffffffffffff
neyse bakalımmmmm

belinay canım sen ne mezunusun ki 70 sana yarıo? bana pek yaramıyo 70 falan

daisy06 tatlımben değil erkek arkadaşım bi yerde çalışıyor fakat 700 ytl maaş alıyor kpss sınavına girdi birde böle deneyelim aşkım şansımızı dedi neyse sınavada girdi eğer olumlu sonuçlanmassa (70 puan bekliyoruz) enişteleri başka bi yer araştırcak daha iyi bi yer böyle işte ..sınav nasıl geçti diye sormuşssun "ön lisans düzeyinde girdi sınava" ve bana güzel geçti aşkım dedi.. bekliyoruz işte tatlım sonucu bi 70 puan lazım bize bana hep diyor son 1 haftadır "inşallah seni hayal kırıklığına uğratmam aşkım" diye (

-tatlicadiarzukızlar herkese günaydın inş.bugun şu sınav hayırlıısyla açıklanır da hekes yoluna bakarhihoyyyt

akşama kadar yaptıkları çay kahve içip dedikodu yapmak madur insanları azarlamak milyonlarca insan kpss sınav sonuçlarını merak ediyor hiç umurlarında mıdır ki?olan her zaman bize oluyor bir umutla bekliyoruz yazık değil mi bu kadar insana bırakın kızlar açıklansada yerleşmek çok zor herkes 85 le 90 la açıkta kalıyor.rabbimden yardım dileyin ondan umut bekleyin inşallah bütün muhtaçların tez vakitte hayırlı bir işi olur.hepiniz allaha emanet olun dualarınızın kabul olması dileklerimle hoşçakalın...

en az 3 çocuk yapın
gençler iş buluyor
üniversite bitirdik iş yok...
okumuş gizli işsizliğiz...
3 çocuk yapın cari açık almış başını gidiyor
3 çocuk yapın tinerci işsiz dağlmış ailelere daha çok ihitiyaç var
3 çocuk yapın...

lisans,önlisans,lise mezunu milyonlarca işsiz bu sonuçları beklerken ösym nin bu kadar umursamaz tavırları insanı çileden çıkarıyor.2 ay oldu ya hala açıklayamadılar sonuçları.Bence bu kadar gecikmesinin altında mutlaka bişeyler vardır???ösym de bi işler dönüyo ama ne?benim aklıma sanki torpilli kişilerin cevap kağıtlarını düzeltmekten geçikti gibi geliyor ama neyse...torpille işe girerek Bizim hakkımızı yiyenlerden hakkımı helal etmiyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…