evet çok çok çk iyi anlıyorum seni.hem illa dewlet memurumu olmak lazım şöyle güzel bir iş kalıcı bir iş bulsa erkek arkadaşın ne bilim allah bi yerden rızkınızı verir herkes dewlet işinde çalışıpta ekmek yemiyo ya peki nasıl geçti sınavınız iyi puan bekliyomusun kuşum?Şeniz
özlemcim tatlım şuan erkek arkadaşım bi yerde çalışıyor fakat 700 ytl maaş alıyor kpsssınavına girdi birde böle deneyelim aşkım şansımızı dedi neyse sınavada girdi eğer olumlu sonuçlanmassa (70 puan bekliyoruz) enişteleri başka bi yer araştırcak daha iyi bi yer böyle işte özlemcim..sınav nasıl geçti diye sormuşssun "ön lisans düzeyinde girdi sınava" ve bana güzel geçti aşkım dedi.. bekliyoruz işte tatlım sonucu bi 70 puan lazım bizebana hep diyor son 1 haftadır "inşallah seni hayal kırıklığına uğratmam aşkım" diye (
evet canım şuan için 70 puan işe yarıyor bizim için
şuan eğitim fakültesinden mezun olmuş bir öğretmen adayı
kadrolu öğretmen oldu ise 975 ytl maaş alıyor
sözleşmeli yani her an işinden çıkma tehlikesi yaşayan biri 1.200 ytl
alması bana pek inandırıcı gelmedi diyen bi insana benim bu şekilde yazmam normal ayrıca netten ve hiç tanımadıgım biriyle hiç bi derdım olamaz çünkü önemli diildir ...benım msjıma ılk cvbında da 2yıllklar hakkında konusmusun bıde lısans yazıo dıe ben kendımı ondan anlatmaya çalıştım ama 2yıllk oldgunu yazınca anladım,aynı anlam taşımıo demedım o yorumlar yazılmasaydı da hakkımzıda hayırlısı denılseydı daha iyidi dedım evt ama dedıgın gıbı aynı anlamda o an bneım aklıma o cumle gelmıs onu yazmısım orda demek istedigm boyle seylere gerek yoktu..kendime güvenım etrafında da destekledgi guvenım olmasa düşünmem zaten ama hiç bişey kesın diil ben artık uzatmak istemıorum bu sıteye gırınce keyıf alıordum sınır bozulması ıcın gırmek ıstemıorum sen açmışsın bu konuyu k bkma belki ondan bu hakkı gordun neyse canım sonucları ögrenemıorum diye çıldırıorum zaten allah neyi nasıp ederse o olur zaten inş hepimiz için herşeyin hayırlısı olur emeklerimizde boşa cıkmaz ben seni ve tümherkesi öpüyorum a.s. hadi hoşçakalın.. :1hug:
Tatlım malesefki kızıdığın şeyy...evet tasvip edilmicek bir durum fakat bu devirde bi dayın bi tanıdığın olmadığı zaman ekmek aslanın ağzında oluyor.. ben sana şöle sölim benim ömrüm haftada bir sohbete gider ve burda bazı kişilerle tanışmış şirket sahibiolan devlet kapısında çalışan kişiler ve dayıları demişki ufukta evlenicek yuva kurucak bi iş arıyorz oğlumuza demiş,kpss sınavına girdinmi die sormuşlar hayır demiş ufukta,,adamlar demişki sınava gir 70 puan al yanımıza gel demişler..böle işte canım yani torpil var işin ucunda..bu arada bölümü yerel yönetimler
canım ben 4.sınıf işletme öğrencisiyim ama 2 yıllık muhasebe bitirdim
Allahım inaşallah hepimiz iyi oluruz ya çünkü hepimiz aynı durumdayız
inşallahhh canım ya bende seni öpüyorum rabbim dilerim hep sana yardım eder:1hug:
tmm canım anladım şimdi :)
amin canım inşallah allah hepimize yardım eder ya şu genç yaşımızda bu kadar strese sokuyorlar bizi sonrada siz gençsiniz dinamik olun bilmemne olun içimizi tüketiyorlar biz napalım off ne diyelim buna da şükür..
allahım sanada yardım etsin inşallah ve hepinizeee
öptüm :1hug:
arkadaşlar ben çok soru soruyorum farkındayım ama kusura bakmayın şuanda 70 80 arası bir puanla küçük herhangi bir ilçeye memur olarak atanabilirmiyim
canım lise mezunuysan bu puan aralıgı ile imkansız
ama önlisans mezunuysan az da olsa şansın var
Allah herkesın gönlüne göre versina.s.
ümit ediyorum ki ösym yarın açıklar artık
özlemcim tatlım şuan erkek arkadaşım bi yerde çalışıyor fakat 700 ytl maaş alıyor kpsssınavına girdi birde böle deneyelim aşkım şansımızı dedi neyse sınavada girdi eğer olumlu sonuçlanmassa (70 puan bekliyoruz) enişteleri başka bi yer araştırcak daha iyi bi yer böyle işte özlemcim..sınav nasıl geçti diye sormuşssun "ön lisans düzeyinde girdi sınava" ve bana güzel geçti aşkım dedi.. bekliyoruz işte tatlım sonucu bi 70 puan lazım bizebana hep diyor son 1 haftadır "inşallah seni hayal kırıklığına uğratmam aşkım" diye (