bir ayı geçti kpss açıklanmadı!!!!!

evet onu bende öğrendim ve duyduğumda buz gibi olmuştum onuda bıraktım
zaten diyanete çok kadro var ki
bize hiç yok
diyanetten adamlar devletin başka kadrolarına geçiş yapıyorlar
bu tam hak yeme kadrolaşma hızla devam devam ediyor
müslümanlıktan bahsederler birde...

valla benim diyecekklerimi demişsin lafı ağzımdan almışsın tşk ler

vallahi ben bugün yine aradım ve artık inanırmısın okadar dolmuşumki siz dalgamı geçiyorsunuz tuzunuz kuru tabiii allah bu sisteminde bu sınavında belasını versin dedim ve kapattım

arkadaşım bence yanlış düşünüyorsun snuçta ösy nin yaptığı bir sınav öss sınavında hiç türpil işliyor mu insanlar ne yaparsa onu alıyorlar ben kpss ile ilgili bir çok siteye girdim çoğunda torpil yok diyorlar bencede doğru nasıl yapacaklar puanlarını mı yükseltecekler bence abartıyoruz bizler

Bence hiçte yanlış düşünmüyorum.Çünkü çevremden duyduklarım ve internetten okuduğum yorumlara göre yazdım.Nerden biliyoruz orada toplanan cevap kağıtlarının doğru cevaplarla düzeltilemeyeceğini?hem ben bunlar hakkında sadece tahminde bulundum.bunlar sadece bir iddia.Burada içimden geçenleri yazıp rahatlamak istedim.Başkada bir amacım olamaz zaten.Hem siz niye üzerinize alındınız anlayamadım?!!

hayır üzerime alınmak değil bende burda sürekli torpil olduğu iddalarıyla karşılaıyorum ve bunun üzerine internette ve tanıdığım bu konularla ilgili kişilerden alıdığım bilgi doğrultusunda böyle olmayabileceğini anlatmak istedim en son siz yazdığınız için alıntı yaptım kasten yapılan bişey değildir gördüğüm 10 kişiden 9 u torpilsiz atanmış diğer 1 kişi hala atanmamış bu durumda nasıl torpil olur onu anlamaya çalışıyorum ve kpss başka kurum tarfından yapılıyor olsa ozaman anlarım belki derim ama ösym de böle bişey olma olasılığı yok bence kimse kalkıpta yaptığından fazla puan almaz ki zaten torpil yapıldı diyenlerde sınav sonucuyla değil yerleştirmeyle oluyor diyorlar
amacım birilerini kırmak yada birilerini savunmak değil ama bu konuda kafam çok karışık ve çıkış yolu arıyorum

bir an önce açıklansa iyi olacak.merakımdan çatlıyorum.hoş açıklansa ne olacak devlet hemen kadro açmayacak:KK43:

kızlarrrr açıklandı kpss ama site çok yoğun 14.00'de açıklanmış herkese hayırlı uğurlu olsn

hayır üzerime alınmak değil bende burda sürekli torpil olduğu iddalarıyla karşılaıyorum ve bunun üzerine internette ve tanıdığım bu konularla ilgili kişilerden alıdığım bilgi doğrultusunda böyle olmayabileceğini anlatmak istedim en son siz yazdığınız için alıntı yaptım kasten yapılan bişey değildir gördüğüm 10 kişiden 9 u torpilsiz atanmış diğer 1 kişi hala atanmamış bu durumda nasıl torpil olur onu anlamaya çalışıyorum ve kpss başka kurum tarfından yapılıyor olsa ozaman anlarım belki derim ama ösym de böle bişey olma olasılığı yok bence kimse kalkıpta yaptığından fazla puan almaz ki zaten torpil yapıldı diyenlerde sınav sonucuyla değil yerleştirmeyle oluyor diyorlar
amacım birilerini kırmak yada birilerini savunmak değil ama bu konuda kafam çok karışık ve çıkış yolu arıyorum

inşallah benim düşüncelerim doğru değildir.İnsanın morali bozuk olunca ister istemez aklına kötü şeyler geliyor.kusura bakmayın sizi kırdıysam özür dilerim.

nerde açılnamış ya sitenin ana sayfasında öle bişi yok ben baktım eğer varsa linki buıraya koy da herkes baksın

hayır cnmm kırılmadım hepimiz çok gerginiz neler olacağını bilemiyoruz hepimiz için herşeyin hayırlısı inşallah bizlerde biyerlere gelebiliriz

ösym yaptı yine yapacağını!Zaten hangi işi tam olarak yaptılar ki?Bi sınav sonucunu bile açıklamayı beceremediler.sistem kilitlenmiş durumda.önceki sınavlarda (öss de dahil) ,yerleştirmelerde
tam bir fiyaskoydu.Sistemin çökeceğinin belli olduğu halde sadece tek bir adresten sonuçlara bakılması bu sonucu doğurdu.
Bence böyle işe yaramaz bir kurumun kapatılması gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
kızlar sonuçlara bakabilen var mı açılmıyo ala bu :eek:klava:Çok üzgünüm çoookmirmirmirmir

X