bir ayı geçti kpss açıklanmadı!!!!!

evet çok çok çk iyi anlıyorum seni.hem illa dewlet memurumu olmak lazım şöyle güzel bir iş kalıcı bir iş bulsa erkek arkadaşın ne bilim allah bi yerden rızkınızı verir herkes dewlet işinde çalışıpta ekmek yemiyo ya peki nasıl geçti sınavınız iyi puan bekliyomusun kuşum?Şeniz

özlemcim tatlım şuan erkek arkadaşım bi yerde çalışıyor fakat 700 ytl maaş alıyor kpsssınavına girdi birde böle deneyelim aşkım şansımızı dedi neyse sınavada girdi eğer olumlu sonuçlanmassa (70 puan bekliyoruz) enişteleri başka bi yer araştırcak daha iyi bi yer böyle işte özlemcim..sınav nasıl geçti diye sormuşssun "ön lisans düzeyinde girdi sınava" ve bana güzel geçti aşkım dedi.. bekliyoruz işte tatlım sonucu bi 70 puan lazım bize :KK43: bana hep diyor son 1 haftadır "inşallah seni hayal kırıklığına uğratmam aşkım" diye :KK43:(

özlemcim tatlım şuan erkek arkadaşım bi yerde çalışıyor fakat 700 ytl maaş alıyor kpsssınavına girdi birde böle deneyelim aşkım şansımızı dedi neyse sınavada girdi eğer olumlu sonuçlanmassa (70 puan bekliyoruz) enişteleri başka bi yer araştırcak daha iyi bi yer böyle işte özlemcim..sınav nasıl geçti diye sormuşssun "ön lisans düzeyinde girdi sınava" ve bana güzel geçti aşkım dedi.. bekliyoruz işte tatlım sonucu bi 70 puan lazım bize :KK43: bana hep diyor son 1 haftadır "inşallah seni hayal kırıklığına uğratmam aşkım" diye :KK43:(

Nasıl yani 70 puan işe yarıyormu:1shok:
Geçen sınavda ben 80,962 aldım bir yere yerleşemedimm
senağlama

evet canım şuan için 70 puan işe yarıyor bizim için

Bölümü neee..
70 puanla kazanalan bölümü bilmek lazım..
Gerçi torpil için 70 yetiyor..İnşallah öyle değildir...
Çünkü torpille bir yerlere gelenlere sinir oluyorum.İnsanlar çalışıp didiniyor.Ama dayısı olan yan gelip yatıyor ama yerleşiyor...

Tatlım malesefki kızıdığın şeyy...evet tasvip edilmicek bir durum fakat bu devirde bi dayın bi tanıdığın olmadığı zaman ekmek aslanın ağzında oluyor.. ben sana şöle sölim benim ömrüm haftada bir sohbete gider ve burda bazı kişilerle tanışmış şirket sahibiolan devlet kapısında çalışan kişiler ve dayıları demişki ufukta evlenicek yuva kurucak bi iş arıyorz oğlumuza demiş,kpss sınavına girdinmi die sormuşlar hayır demiş ufukta,,adamlar demişki sınava gir 70 puan al yanımıza gel demişler..böle işte canım yani torpil var işin ucunda..bu arada bölümü yerel yönetimler

İnşallah istediğiniz gibi olur..
Ama hak yemek gibi geliyor bana bu..Hakkı olan açıkta torpili olan memur...

canım teşekkür ederizz.. ama sende farkındasındır sende biliyorsundur bu devir öyle kendi kendine oturupta iş bulma devri değil.. bak mesela benim ablam 4 aylık evli ve eniştem 2 üni mezunu mali müşavir ve işssiz düşün 2 üni bitirdi bu insan buna nedemeli? umarım anlatabilmişimdir...

şuan eğitim fakültesinden mezun olmuş bir öğretmen adayı
kadrolu öğretmen oldu ise 975 ytl maaş alıyor
sözleşmeli yani her an işinden çıkma tehlikesi yaşayan biri 1.200 ytl
alması bana pek inandırıcı gelmedi diyen bi insana benim bu şekilde yazmam normal ayrıca netten ve hiç tanımadıgım biriyle hiç bi derdım olamaz çünkü önemli diildir ...benım msjıma ılk cvbında da 2yıllklar hakkında konusmusun bıde lısans yazıo dıe ben kendımı ondan anlatmaya çalıştım ama 2yıllk oldgunu yazınca anladım,aynı anlam taşımıo demedım o yorumlar yazılmasaydı da hakkımzıda hayırlısı denılseydı daha iyidi dedım evt ama dedıgın gıbı aynı anlamda o an bneım aklıma o cumle gelmıs onu yazmısım orda demek istedigm boyle seylere gerek yoktu..kendime güvenım etrafında da destekledgi guvenım olmasa düşünmem zaten ama hiç bişey kesın diil ben artık uzatmak istemıorum bu sıteye gırınce keyıf alıordum sınır bozulması ıcın gırmek ıstemıorum sen açmışsın bu konuyu k bkma belki ondan bu hakkı gordun neyse canım sonucları ögrenemıorum diye çıldırıorum zaten allah neyi nasıp ederse o olur zaten inş hepimiz için herşeyin hayırlısı olur emeklerimizde boşa cıkmaz ben seni ve tümherkesi öpüyorum a.s. hadi hoşçakalın.. :1hug:

canım ben 4.sınıf işletme öğrencisiyim ama 2 yıllık muhasebe bitirdim
Allahım inaşallah hepimiz iyi oluruz ya çünkü hepimiz aynı durumdayız
inşallahhh canım ya bende seni öpüyorum rabbim dilerim hep sana yardım eder:1hug:

Tatlım malesefki kızıdığın şeyy...evet tasvip edilmicek bir durum fakat bu devirde bi dayın bi tanıdığın olmadığı zaman ekmek aslanın ağzında oluyor.. ben sana şöle sölim benim ömrüm haftada bir sohbete gider ve burda bazı kişilerle tanışmış şirket sahibiolan devlet kapısında çalışan kişiler ve dayıları demişki ufukta evlenicek yuva kurucak bi iş arıyorz oğlumuza demiş,kpss sınavına girdinmi die sormuşlar hayır demiş ufukta,,adamlar demişki sınava gir 70 puan al yanımıza gel demişler..böle işte canım yani torpil var işin ucunda..bu arada bölümü yerel yönetimler

iyi de insana başka çare bırakmıyorlar kii mecburen torpile başvurmak zorunda kalıyor insan şuan devlet dairelerinde çalışanlara bakın hepsi bilmem kim zamanında gelmiş oryaa yerleşmiş hiçbiri senin benim bildiğim bilgısayar bilgisinin vs... bi nokta kadarını bilmiyorlar ama hikmet bu ya zmanında yerleşmişler gıcık oluyorum yaa:eek:klava: hem bazen torpilin de torpili gerekiyor sadece devletde değil özel sektörde de bu şekilde bu referanssız kimse kimseyi işe almıyor malesef belinay_merve inşallah hayırlısıyla işiniz olur

canım ben 4.sınıf işletme öğrencisiyim ama 2 yıllık muhasebe bitirdim
Allahım inaşallah hepimiz iyi oluruz ya çünkü hepimiz aynı durumdayız
inşallahhh canım ya bende seni öpüyorum rabbim dilerim hep sana yardım eder:1hug:

tmm canım anladım şimdi :)
amin canım inşallah allah hepimize yardım eder ya şu genç yaşımızda bu kadar strese sokuyorlar bizi sonrada siz gençsiniz dinamik olun bilmemne olun içimizi tüketiyorlar biz napalım off ne diyelim buna da şükür..
allahım sanada yardım etsin inşallah ve hepinizeee
öptüm :1hug:

tmm canım anladım şimdi :)
amin canım inşallah allah hepimize yardım eder ya şu genç yaşımızda bu kadar strese sokuyorlar bizi sonrada siz gençsiniz dinamik olun bilmemne olun içimizi tüketiyorlar biz napalım off ne diyelim buna da şükür..
allahım sanada yardım etsin inşallah ve hepinizeee
öptüm :1hug:

amin canım hepimize :Saruboceq:
inşallah şuraya yorum yazan herkesin
gönlünden geçen mesleklerle çalışmasını
isterim...her şey çok zorlandı
kpss açıklansa bile Dayı olmadan
naparsın...ama en büyük Allah
bizimde Rabbimiz var elbet...
öptümmmm :1hug:

arkadaşlar ben çok soru soruyorum farkındayım ama kusura bakmayın şuanda 70 80 arası bir puanla küçük herhangi bir ilçeye memur olarak atanabilirmiyim

arkadaşlar ben çok soru soruyorum farkındayım ama kusura bakmayın şuanda 70 80 arası bir puanla küçük herhangi bir ilçeye memur olarak atanabilirmiyim

canım lise mezunuysan bu puan aralıgı ile imkansız
ama önlisans mezunuysan az da olsa şansın var
Allah herkesın gönlüne göre versina.s.
ümit ediyorum ki ösym yarın açıklar artık

Arkadaşlar yarın kpss sonuçları açıklanıyor mu bilen var mı açıklasınlar artık yaaaaa:mymeka:

canım lise mezunuysan bu puan aralıgı ile imkansız
ama önlisans mezunuysan az da olsa şansın var
Allah herkesın gönlüne göre versina.s.
ümit ediyorum ki ösym yarın açıklar artık

yazdığın doru 70-80 arası lisans mezunlarına yaramıyor çok düşük zaten baraj 70

arkadaşlar 2002 yılından itibaren baraj olayı kaldırıldı
bazen banka alımlarında 80 veya 70 en az puan alma şartı aranıyor
yada belediyelere girmek için 60 puan en az almak gerekiyor...
baraj olayı yani kısaca yok
memurlar.nette okuyabilirsiniz...
gerçi 80 bile alsam dayım olmadıktan sonra o puan neye yarar...

Son düzenleme:

üfffffffffffffffff ay kusura bakmada sinir oldum

3kasımda geçti,şimdi 6 kasımı bekliyoruz. 5 aydır bekleyelim bakalım.Bu kadar gecikmesinde vardır bi iş.Benim aklıma torpilli kişilerin cevap kağıtlarını düzeltmekten gecikti gibi geliyo.Allah bu ösymnin
belasını versin.

X