bir ayı geçti kpss açıklanmadı!!!!!

canım ağzına sağlık çok güzel yazmışsın
bizde arkdaşlarla öyle düşünüyoruz
artık güven kalmadı ki
yolsuzluk şu bu güven bırakmadılar ya...

:1no2::1no2:kızlar nasipten öteye geçilmez lütfen hayırlısını isteyin tamam duygularınızı çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ama sabır sabır sabırrrrrrrrrrrr:1no2:

:1no2::1no2:kızlar nasipten öteye geçilmez lütfen hayırlısını isteyin tamam duygularınızı çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ama sabır sabır sabırrrrrrrrrrrr:1no2:

haklısın canım ALLAH en büyüğü Rabbim bizim için en hayırlısını versin
ALLAH en büyük o ne dilerse olur...
Allahın adaletine sığınalım...

haklısın canım ALLAH en büyüğü Rabbim bizim için en hayırlısını versin
ALLAH en büyük o ne dilerse olur...
Allahın adaletine sığınalım...

evet nasipse gelir o seni bulur zaten değilse ne yapsan boş afedersin bi taraflarınıda yırtsan olmayınca olmuyor bi de böle sinir stres yapıp kafaya takınca daha da feci.
bosverın kızlar içelim güzelleşelimmkötükedihüsofisfisfis:içelim::içelim:sırnaşık şey:içelim:

demi ya bu genç yaşımızda taka taka nine olduk beya kafamçokkarıştı

demi ya bu genç yaşımızda taka taka nine olduk beya kafamçokkarıştı

hem açıklansa ne olcak kızlar yine bekle yine bekle yok bırıncı atama yok ıkıncı atama aayy ıgrençnaniknanikkızlar bakmayın bana sapıttım iyice dalgaya vuruorum-tatlicadiarzu-sırnaşık şey

hem açıklansa ne olcak kızlar yine bekle yine bekle yok bırıncı atama yok ıkıncı atama aayy ıgrençnaniknanikkızlar bakmayın bana sapıttım iyice dalgaya vuruorum-tatlicadiarzu-sırnaşık şey

bende deliye vurdum kedimi sositososito

hayırlısıyla açıklansaydı hergün osymnin sitesine bakmaktan bir hal oldum rabbim herkese hayırlı ve kalbinden geçen yeri nasip etsin banada tabi

KPSS, 6 Kasımda açıklanacak
4 Kasım 2008 16:39

Bilindiği üzere ÖSYM aradan geçen 40 günlük süreye karşın hala 2008 KPSS Önlisans ve Ortaöğretim sınav sonuçlarını açıklamamıştır.

ÖSYM yetkilileri, bu konuda yaşanan gecikmenin en büyük sebebi olarak da 10 günlük Ramazan bayramı göstermektedir. Hatırlanacağı üzere Başbakanlığın aldığı karar uyarınca Pazartesi ve Cuma günü memurlar idari izinli sayılmıştı.ÖSYM yetkililerinden aldığımız ancak her ihtimale karşı kesinlik atfetmediğimiz bilgilere göre sonuçlar 6 Kasım'da açıklanacak...

Tüm adaylara duyurulur.
memurlar.netten alıntıdır hadi hayırlısı artık

nezman açıklanırsa açıklansın biz artık beklemiyoruz çok rahatız dimi lost87:lepi::jeyyar:

lost87 cnm işletme okuyomussun merak ettım nasıl kolaymı ben de baslıcamdaa

arkadaşım bence yanlış düşünüyorsun snuçta ösy nin yaptığı bir sınav öss sınavında hiç türpil işliyor mu insanlar ne yaparsa onu alıyorlar ben kpss ile ilgili bir çok siteye girdim çoğunda torpil yok diyorlar bencede doğru nasıl yapacaklar puanlarını mı yükseltecekler bence abartıyoruz bizler

bazi partilere uye olursaniz torpil yapiliyormus, bana bunu bu konuda çk sey bilen bir abim soyledi, gerçekte bir çok insanin bu sekilde hakki yeniyor, daha onceki 17 eylul 2006 yilinda yapilan kpss'te de gordum ...

Son düzenleme:

evet onu bende öğrendim ve duyduğumda buz gibi olmuştum onuda bıraktım
zaten diyanete çok kadro var ki
bize hiç yok
diyanetten adamlar devletin başka kadrolarına geçiş yapıyorlar
bu tam hak yeme kadrolaşma hızla devam devam ediyor
müslümanlıktan bahsederler birde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…