bir ayı geçti kpss açıklanmadı!!!!!

en sonunda sinirlendim üsküdar ösym şubesini aradım dedilerki bizde bilmiyoruz ankaradan gelicek haberi bekliyoruz siteyi takip edin dediler en sonunda oldu bunuda yaptım ve ankara ösym'yi aradım bir bay çıktı ve dedimki eylül ayında yapılan ön lisans düzeyindeki kpss sonuçları hala açıklanmadı bilgi almak istiyorum dedim.. verdikleri cevap şu "yasal süresi 1 ay yani 21 ekimde açıklanması gerekiyordu fakat araya bayram tatili girdi dedi dedimki bayram tatili 9 gündü yapacağınız şey bilgisayrada optik okuyuca okutmak dedim bukadar kişiyi bekletiyorsunuz üstelik daha bunun ataması var sınavlar yapıldı paraları aldınız zamanında fakat zamanında açıklanmıyor dedim.. hanfendi bizim yapabileceğimiz birşey yok bu hafta yada haftaya açıklanıcak dedi bende dedimki yarında 29 ekim die tatil yaparsanız dedim dicek söz bulamadı bekle babam bekle dedim ve kapattım.. bu ne yaaa bu ne yaaaaa resmen çile bu yaaa bilen bilir benim erkek arkadaşım girdi bu sınava ve 2 senedir bu sınavı bekliyoruz ön lisans düzeyinde girdi ve sonuç herkes gibi bizim içinde önemli ama çile bu yaaaa en geç 3 kasıma kadar açıklanıcakmışşş mışdaaa mışşş

sınava girmedim ama sınavda gözetmendim, bu kadar insan umutla girdi o sınava ve bu kadar bekletmeleri çok ayıp.

Belinay_Merve
adamlara çok güzel konuşmuşsun
ösym geçen ki
atamalarda
nasıl yanlışlıklar yapıp
alakası olmayan kişileri
almıştı.
birsürü genç mağdur olmuştu
memurlar.net te okumuştuk bu haberi...

lost canım iyice gerildim böle patladım işte sonundaa

hakediyor bunlar canım ağzına sağlık .... sürekli ösym nin sitesi açık F5 tuşuna basa basa acaba açıklanacakmı diye yenilemekten sayfayı bir hal oldum
zaten atanabilecekmiyiz o da ayrı bir sıkıntı

Valla kızlar bende hergün girip bakıyorum ama sitede tık yok yani...
Unuttu bunlar bizi...
:mymeka:

oda ayrı tatlım haklısınn para almalarını biliyolar amaaa

herkes işini zamanında düzgün yapsa ne güzel olacak

zaten gençlik artık işsizlikten ve yaşamın zor şartlarından yoruldu

evet para almayı çok iyi bilirler
zaten artık kimsede para kalmadı
memuru işçisi ayın sonunu getiremiyor

her şey ateş pahası oldu birde enflasyon ekonomimiz çok iyimiş
kim kanar ya bu na artık...

aşkısı durumlarımız o kadar benzeşiyor ki sana anlatamam..
biz de 2 yıldır bu atamaları bekliyorduk ve benim sabrım inan çok daha fazla taştı diyebilirim..
lisans düzeyinde girdim sınava ve neredeyse 4 aydır bekliyoruz..
inan artık tükendim diyebilirim..
her gün ösym'yi arıyor önlisans'a giren arkadaşlarım..
verilen yanıt hep aynı..
sebep bayram tatili:1closedeyes:
perşembe açıklanır diye bir umut var içimde ama hayırlısı bakalım..
memleket umut taciri doldu
hepimize bol sabırkafamçokkarıştı

atamalar her zaman kasımda olur...
kpss girmekten ezberedim senağlama

Tatlım demekki yalnız değilmişim bende tekim sanıyordum bu konudaaa sınav sınav dedik sınava girdik şimdide sonuç sonuç diye yırtınıyoruz
Çok üzgünüm çoook

şu sayfaya bu topiki açtım
benim gibi mağdur bir sürü genç var
bunu anladım...

fenalık geldi kızlar fenalık
her sabah kalkıp www.ösym.gov.tr tuşlamaktan
hayır TUS u acıkladılar hemen ayın 6 sında
kpssden bır hafta once yapılmıstı halbukı
nedir bu böyle yaa!
bırcok ınsanın gelecegı, umutları bu sınava baglıyken böyle bekletmek cok alcaklık!

evet birde bu durum var şimdi biz heyecanla bekliyoruz kadro açılsında gidelim bir yerlere diye kadro açıklanınca yine en çok diyanet kaplayacak sayfaları klava:

belinay_merve ağzına sağlık valla bende gerildim sonucu beklemekten özel işyelşerine bile başvuramıyorum onca güzel işi kaçırdım kpss açıklanırda belki bi yre yerlerşirim diye ama ümidim tamamen bitti özel sektörden başka bişi olmaz

Allah hepimizin yardımcısı olsun
emek verdik okuduk
bunun hakkını elbet alacağız
bazen bende umudumu kaybediyorum
ne olacak nasıl olacak
yaşımızın en verimli çağında
beynim bu şekide yaşıyor...
emeklilik yaşı desen 60 küsüre çıktı
o kadar genç var onlara iş ne zaman
gelecek ne zaman çalışacak
biz gençleri düşünen yok
genç çok iş yok
en verimli çağımızı öldürüyorlar...diyecek çok söz varda akıllı olan gözüne at gözlüğü takmayan gerçekleri biliyor...

ben torpil işini anlamıyorum biz sınav sonucundan sonra açılan yerlere tercih yapıcaz şimdi torpilli olanlar istedikleri ilde istedikleri yerde işe başlayacaklar mı orda kadro boş olmasada

ben torpil işini anlamıyorum biz sınav sonucundan sonra açılan yerlere tercih yapıcaz şimdi torpilli olanlar istedikleri ilde istedikleri yerde işe başlayacaklar mı orda kadro boş olmasada

yazın bir kızla tanıştım kız turizm lisesi mezunu
ve şuan alakası bile olmadan devlet hastanesinde
muhasebeci olarak çalışıyor kıza demişlerki
sen 2008 kpss gir 40 puan dahi alsan
seni hemen kadroya sokucaz
kız bana bunu övünerek anlattı
ve işin ilginç yanı ben üniversite ve muhasebe
mezunuyum.benim gireceğim yerlere böyle
insanlar giriyor hakkımı yiyorlar
daha birde bu çok basit bir örneği...

anladım canım saol
benim arkadaşımda bu sınava girdi ben şu ilde işe başlıyorum kpss den sonra dedi bende kadro olduğu belli değil nasıl girceksin dedim cevap vermedi onun için sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…