lost canım iyice gerildim böle patladım işte sonundaa
oda ayrı tatlım haklısınn para almalarını biliyolar amaaa
en sonunda sinirlendim üsküdar ösym şubesini aradım dedilerki bizde bilmiyoruz ankaradan gelicek haberi bekliyoruz siteyi takip edin dediler en sonunda oldu bunuda yaptım ve ankara ösym'yi aradım bir bay çıktı ve dedimki eylül ayında yapılan ön lisans düzeyindeki kpss sonuçları hala açıklanmadı bilgi almak istiyorum dedim.. verdikleri cevap şu "yasal süresi 1 ay yani 21 ekimde açıklanması gerekiyordu fakat araya bayram tatili girdi dedi dedimki bayram tatili 9 gündü yapacağınız şey bilgisayrada optik okuyuca okutmak dedim bukadar kişiyi bekletiyorsunuz üstelik daha bunun ataması var sınavlar yapıldı paraları aldınız zamanında fakat zamanında açıklanmıyor dedim.. hanfendi bizim yapabileceğimiz birşey yok bu hafta yada haftaya açıklanıcak dedi bende dedimki yarında 29 ekim die tatil yaparsanız dedim dicek söz bulamadı bekle babam bekle dedim ve kapattım.. bu ne yaaa bu ne yaaaaa resmen çile bu yaaa bilen bilir benim erkek arkadaşım girdi bu sınava ve 2 senedir bu sınavı bekliyoruz ön lisans düzeyinde girdi ve sonuç herkes gibi bizim içinde önemli ama çile bu yaaaaen geç 3 kasıma kadar açıklanıcakmışşş mışdaaa mışşş
aşkısı durumlarımız o kadar benzeşiyor ki sana anlatamam..
biz de 2 yıldır bu atamaları bekliyorduk ve benim sabrım inan çok daha fazla taştı diyebilirim..
lisans düzeyinde girdim sınava ve neredeyse 4 aydır bekliyoruz..
inan artık tükendim diyebilirim..
her gün ösym'yi arıyor önlisans'a giren arkadaşlarım..
verilen yanıt hep aynı..
sebep bayram tatili:1closedeyes:
perşembe açıklanır diye bir umut var içimde ama hayırlısı bakalım..
memleket umut taciri doldu
hepimize bol sabırkafamçokkarıştı
zaten kadroların çoğu diyanet olacak
imamları alacaklar
onlarda kadro değiştirip
devletin başka kademelerine geçecek
bu sayede
biz insan genç değilmiyiz
niye bize kadro diyanet gibi açılmıyor
sonra ordan başka kadrolara geçiş yapıyorlar
başka bölümlerde okuyan gençler yoruldu artık bu durumdan...
belinay_merve ağzına sağlık valla bende gerildim sonucu beklemekten özel işyelşerine bile başvuramıyorum onca güzel işi kaçırdım kpss açıklanırda belki bi yre yerlerşirim diye ama ümidim tamamen bitti özel sektörden başka bişi olmaz
ben torpil işini anlamıyorum biz sınav sonucundan sonra açılan yerlere tercih yapıcaz şimdi torpilli olanlar istedikleri ilde istedikleri yerde işe başlayacaklar mı orda kadro boş olmasada