Selam kızlar
Biz de 2 aydır deniyoruz.
Dün doktora gittim. Akıntı ve enfeksiyon var dedi fitil kullanmaya başladım. Kist de gördü ama haftaya tekrar gel bakalım belki küçülür dedi.
Belki enfeksiyon ve akıntı nedeniyle 2 aydır olmuyordu. İnsallah ay sonu kırmızı kartı görmeden mutlu haberi alabilirim
Çok acele etme canım sen yine erken farkettin diyelim iyi olmuş senin için söylediğin sorunlar için yapılabilecek kürler var onları uygula çok faydasını gören ler varmış bende yeni öğrendim enfeksiyon olduğunu deneyeceğim umarım ise yarar
Çok acele etme canım sen yine erken farkettin diyelim iyi olmuş senin için söylediğin sorunlar için yapılabilecek kürler var onları uygula çok faydasını gören ler varmış bende yeni öğrendim enfeksiyon olduğunu deneyeceğim umarım ise yarar
Merhaba herkese bu ay da 11 ay olduğu gibi boşuna heycanla beklemişim Belliki bir süre bu şekilde devam edecek hayatım Artık ne zaman olur ne şekilde olur bilemiyorum ama benim gibi bekleyen isteyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim Tecrübelerimizi yazalım destek olalım birbirimize
[/QUOT
Dört aydır gebelik düşünüyoruz gerçekten de çok zorlu bir süreçmiş. Bekleyenlere sabırlar diliyorum.
Dört yıllık evliyim dört aydır hamile kalmaya çalışıyorum ovulasyon testi sen kullanıyorum günleri ona göre değerlendiremeye çalışıyoruz.Ama beklemek gerçekten çok yorucu
Dört yıllık evliyim dört aydır hamile kalmaya çalışıyorum ovulasyon testi sen kullanıyorum günleri ona göre değerlendiremeye çalışıyoruz.Ama beklemek gerçekten çok yorucu