- 15 Kasım 2019
- 105
- 67
- 28
Denedik onu da. Herkes bosver kafandan sil diyor mumkundu sankiBizde şuana kadar herşey temiz çıktı sadece ıntihap var onun için ilaç kullanacağım 2 3 ay da bu şekilde bekliycez dedi doktor bakalım bekliyorum Canım harnup denediniz mi hiç ben burda okudum çok faydasını gören ler var
Hoşbulduk canım, İnşAllah , gittim hormonlarıma falan baktırdım bir sorun yok dedi ama eşimin sperm sayısı düşük çıktı 6 milyon , bekliyoruz bakalımHoşgeldin canım inşallah adet olmazsın mutlulukla gelir bebişin doktora gittim mı hiç
Amin canım hepimizin yüzü güler inşallah emin ol hepsini bizde yaşıyoruz burdakiler Psikoloji çok önemli özellikle bende senin gibi eşimin de psikolojisini bozuyorum başka şeylere yönelmeye çalışmerhabalar, ben gördüğünüz gibi sitenin çok yeni bir üyesiyim. 3 yıllık evliyim. daha öncede kadınlar kulübünden girip birşeyler okuyordum 10 mayısta adet gecikmem bütün belirtilerim vardı başım falan dönüyordu midem bulanıyordu. hatta buraya sevinç paylaşacağımı düşünerek üye olmuştum. bana sorsan hamileydim. ama değilmişim. 2019 kasım ayından beri korunmuyoruz. bende sanırdım ki hemen tık diye olacak. olmadı şimdiye kadar. işin aksi gibi artık adet dengemde şaştı bu salak bekleyişten. gerçekten yolunu gözleyince olmuyor. 2 aydır hiç umursamıyorum. saldım allah ne zaman verirse şükür edip sevinicem ve üzülmicem. çünkü her ay adet stresi zaten öldürüyor zaten gergin oluyorum. birde bebek oldu mu olmadı mı telaşı yüzünden stres yaşıyorum. adamı da 2 adet birden oluyormuşum gibi bunaltıyorum. baktım ki sadece bize zarar veriyorum. vazgeçtim. allah hayırlısıyla hayırlı bir zamanda versin. inşallah en kısa zamanda dileğine kavuşursun, stresten uzak durmak lazım ama sakın unutma. hakkında hayırlısı olsun
Canımın eşimin sperm sayısı normal benim ama doktor dediki psikolojik olarak bir ay düşer bir ay yükselir dedi Bu sebeple ben kendimi tedavi ederken onuda etmeye başlıcam harnup aldım onu oku bak çok iyi geliyormuş ve 6 milyonla hamile kalan çok insan var emin olHoşbulduk canım, İnşAllah , gittim hormonlarıma falan baktırdım bir sorun yok dedi ama eşimin sperm sayısı düşük çıktı 6 milyon , bekliyoruz bakalımsizin eşinizin sperm sayısı nasıl baktırdınız mı
Aynen öyle canım ya takmazsan olur diyolar takmayan nasıl takmıyor hiç anlamadım Artik kendimce biseyler yapacam gittim ip aldim igne oyası yapmayı düşünüyorum kafam dağılsın diyeDenedik onu da. Herkes bosver kafandan sil diyor mumkundu sankiiltihap da hemen gecer zaten sen takma kafaya
Aynen öyle canım ya takmazsan olur diyolar takmayan nasıl takmıyor hiç anlamadım Artik kendimce biseyler yapacam gittim ip aldim igne oyası yapmayı düşünüyorum kafam dağılsın diye
Aynen öyle canım ben üretmeyi seviyorum biseyler yapınca mutlu oluyorum bari onu yapimen iyisini etmişsin bir şekilde kendimizi meşgul tutmalıyız ki iyice manyak olmayalım
Polikistik over var canımCanım bilinen bi sorununuz var mı şuan
Bende örgü örmeyi hobiler edinmeyi çok seviyorum iyi yapmışsın canım sayfa açtım bende İnstagramda yaptıklarımı paylaşıyorum falan oyalanımıyorum işteAynen öyle canım ben üretmeyi seviyorum biseyler yapınca mutlu oluyorum bari onu yapim
Sende çok iyi yapmışsın canım takip edeyim ismin ne ? Bu arada polikistik over le hamile kalabilen çok tanıdığım var ve bu sayfada da gördüğüm hatta gorumcemde uyguladı soğan suyu yap iç bende yapicamBende örgü örmeyi hobiler edinmeyi çok seviyorum iyi yapmışsın canım sayfa açtım bende İnstagramda yaptıklarımı paylaşıyorum falan oyalanımıyorum işte
Takip et canım hobizade bir hanımSende çok iyi yapmışsın canım takip edeyim ismin ne ? Bu arada polikistik over le hamile kalabilen çok tanıdığım var ve bu sayfada da gördüğüm hatta gorumcemde uyguladı soğan suyu yap iç bende yapicam
Senin sorunun ne canım kaç yıldır bekliyprsunSende çok iyi yapmışsın canım takip edeyim ismin ne ? Bu arada polikistik over le hamile kalabilen çok tanıdığım var ve bu sayfada da gördüğüm hatta gorumcemde uyguladı soğan suyu yap iç bende yapicam
Ben evleneli 1 yıl oldu canım hiç korunmadik ama olmadi şuana kadar yaptırdığım hiç bir testte bişey çıkmadı herşey normal sadece yeni doktorum ıntihap var dedi tedavi verdi bende soğanı onun için kullanıcam bakalım inşallah odur sebep te çözülür yaşım 30 olduğu için olsun istiyorumSenin sorunun ne canım kaç yıldır bekliyprsun
Bence maydonoz süt de yapın iltihaba en çok o etkiliyormuş. İnşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsınızBen evleneli 1 yıl oldu canım hiç korunmadik ama olmadi şuana kadar yaptırdığım hiç bir testte bişey çıkmadı herşey normal sadece yeni doktorum ıntihap var dedi tedavi verdi bende soğanı onun için kullanıcam bakalım inşallah odur sebep te çözülür yaşım 30 olduğu için olsun istiyorum
Amin canım inşallah hepimize bir bir o mutlu duyguları yaşatsın ❤Bence maydonoz süt de yapın iltihaba en çok o etkiliyormuş. İnşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsınız.Rabbim şsteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları ❤
Canımın eşimin sperm sayısı normal benim ama doktor dediki psikolojik olarak bir ay düşer bir ay yükselir dedi Bu sebeple ben kendimi tedavi ederken onuda etmeye başlıcam harnup aldım onu oku bak çok iyi geliyormuş ve 6 milyonla hamile kalan çok insan var emin ol
Amin inşallah canımDoğru canım hayırlısı artık Rabbim isteyen herkese nasip eder İnşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?