Gebeliğe Hazırlık Bir ay daha boşa çıkanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Brn123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2020
97
52
3
35
Merhaba herkese bu ay da 11 ay olduğu gibi boşuna heycanla beklemişim Belliki bir süre bu şekilde devam edecek hayatım Artık ne zaman olur ne şekilde olur bilemiyorum ama benim gibi bekleyen isteyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim Tecrübelerimizi yazalım destek olalım birbirimize

Hoşgeldin canım Allah yardımcımız olsun Ben inanıyorum olacak inşallah uğur getirriz birbirimize

Bugün bir doktorun yazısını okudum En büyük sebep bilmeden yapılan yanlışlar diyor Yanı herkes yaşamıştır 1 yıl deneyin olmazsa test yaparız sonra testler yok ıntihap var ilaç yok kist var ilaç yok adet düzenleyici yok ovls testi bunlarlada bir yıl geçti oldu 2 yıl asıl sebep tüpler yada sperm ama bu en son yapılan testlerde çıktı diyor Onlarda halledildi ama yine olmadi çünkü bu süreç sizi yıprattı siz kendinizi buna inandirdiniz diyor Ve artık psikoljik olmuyor Bunun için iyi bi doktor ilk aşama buna inanın

Ben ilk yılımda doktorumdan tüplerime bakmasını istedim ama bakmadı . Gerçekten iyi bir doktora denk gelmek lazım

Benim ilk gittiğim doktor acelene ne oluyor git bir yıl gelme dedi canım Ben tesadüf en başka bi doktor a gitmesem yumurtlama gününü filan bilmiyordum. Ben dün adet oldum canım bugün de hormon testi yapıldı temiz çıktı çok şükür İnşallah sen adet olmazsın da ilk umudumuz olursun

Yarın kadın doğuma gideceğim bakalım ne dicek bu aşamadan sonra Ama az önceki aile hekimim bişey söyledi öncelikle yeme alisksnligini duzelt sonra kafandan çocuk işini sil başka biseye yönel dedi ip aldım oya yapacam

Merhaba canım benim de 1 yıl oldu ama bende de bişey yok

Benimde adetime beş gün kaldı göğüslerim çok hassaslaştı dokunduğum zaman ağrıyor adet olucam heralde

Merhaba arkadaşlar bende 4 . Yıkı geride bıraktım. Bir aşılama ve bir tüp bebek olumsuz sonuçlandı bu ay maydonoz kürü deneyeyim dedim aynı zman da zayıflama ya çalışıyorum polikistik olanlar bilir kilo baş düşmanımız

Merhaba,
Ben de 14 aydır bekliyorum başlarda çok üzülüyordum zamanla kendimi bu psikolojiden uzaklaştırmaya çalıştım..
Bu ay da bir arkadaşımın tavsiyesiyle soğan kürü uyguladım normalde 33 gün adet döngüm bugün 36. gündeyim test yapmak için birkaç gün daha bekliyorum

Adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ve kocaman bir tek çizgi belirdi baya net silik hayalet ihtimali bile yok

Benim de artık saymıyorum acıkcası .. ama baya oldu sanırım artık olsa da pek heyecan olmaz bende galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…