Ben ilk yılımda doktorumdan tüplerime bakmasını istedim ama bakmadı . Gerçekten iyi bir doktora denk gelmek lazımBugün bir doktorun yazısını okudum En büyük sebep bilmeden yapılan yanlışlar diyor Yanı herkes yaşamıştır 1 yıl deneyin olmazsa test yaparız sonra testler yok ıntihap var ilaç yok kist var ilaç yok adet düzenleyici yok ovls testi bunlarlada bir yıl geçti oldu 2 yıl asıl sebep tüpler yada sperm ama bu en son yapılan testlerde çıktı diyor Onlarda halledildi ama yine olmadi çünkü bu süreç sizi yıprattı siz kendinizi buna inandirdiniz diyor Ve artık psikoljik olmuyor Bunun için iyi bi doktor ilk aşama buna inanın
Merhaba canım benim de 1 yıl oldu ama bende de bişey yokMerhaba herkese bu ay da 11 ay olduğu gibi boşuna heycanla beklemişim Belliki bir süre bu şekilde devam edecek hayatım Artık ne zaman olur ne şekilde olur bilemiyorum ama benim gibi bekleyen isteyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim Tecrübelerimizi yazalım destek olalım birbirimize
Hoşgeldin canım inşallah adet olmazsın mutlulukla gelir bebişin doktora gittim mı hiçBenimde adetime beş gün kaldı göğüslerim çok hassaslaştı dokunduğum zaman ağrıyor adet olucam heralde
Şuan var mıBenimde 5 ay olmamıştı canım.. üzülme.
Şu an emin değilim test yapmadım.Şuan var mı
Kaç kere gördüm o tek çizgi yı ama umudunu kaybetme olacak inşallah hepbirlikte bekliycezAdete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ve kocaman bir tek çizgi belirdi baya net silik hayalet ihtimali bile yok
Benimde 5 ay olmamıştı diyince oldu sandım olur inşallah canım burada hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzŞu an emin değilim test yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?