• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir ay daha boşa çıkanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde şuana kadar herşey temiz çıktı sadece ıntihap var onun için ilaç kullanacağım 2 3 ay da bu şekilde bekliycez dedi doktor bakalım bekliyorum Canım harnup denediniz mi hiç ben burda okudum çok faydasını gören ler var
Denedik onu da. Herkes bosver kafandan sil diyor mumkundu sanki😀 iltihap da hemen gecer zaten sen takma kafaya

Hoşgeldin canım inşallah adet olmazsın mutlulukla gelir bebişin doktora gittim mı hiç
Hoşbulduk canım, İnşAllah , gittim hormonlarıma falan baktırdım bir sorun yok dedi ama eşimin sperm sayısı düşük çıktı 6 milyon , bekliyoruz bakalım 😑 sizin eşinizin sperm sayısı nasıl baktırdınız mı

Kızlar bende bişey duydum hatta yaptım annem yaptı daha doğrusu soğanı kabuklarıyla birlikte kaynattık onu bir leğene boşaltıp adetin son günleri, buharına oturdum 20 25 dk kadar sizde deneyebilirsiniz iyi oluyormus

merhabalar, ben gördüğünüz gibi sitenin çok yeni bir üyesiyim. 3 yıllık evliyim. daha öncede kadınlar kulübünden girip birşeyler okuyordum 10 mayısta adet gecikmem bütün belirtilerim vardı başım falan dönüyordu midem bulanıyordu. hatta buraya sevinç paylaşacağımı düşünerek üye olmuştum. bana sorsan hamileydim. ama değilmişim. 2019 kasım ayından beri korunmuyoruz. bende sanırdım ki hemen tık diye olacak. olmadı şimdiye kadar. işin aksi gibi artık adet dengemde şaştı bu salak bekleyişten. gerçekten yolunu gözleyince olmuyor. 2 aydır hiç umursamıyorum. saldım allah ne zaman verirse şükür edip sevinicem ve üzülmicem. çünkü her ay adet stresi zaten öldürüyor zaten gergin oluyorum. birde bebek oldu mu olmadı mı telaşı yüzünden stres yaşıyorum. adamı da 2 adet birden oluyormuşum gibi bunaltıyorum. baktım ki sadece bize zarar veriyorum. vazgeçtim. allah hayırlısıyla hayırlı bir zamanda versin. inşallah en kısa zamanda dileğine kavuşursun, stresten uzak durmak lazım ama sakın unutma. hakkında hayırlısı olsun
Amin canım hepimizin yüzü güler inşallah emin ol hepsini bizde yaşıyoruz burdakiler Psikoloji çok önemli özellikle bende senin gibi eşimin de psikolojisini bozuyorum başka şeylere yönelmeye çalış

Hoşbulduk canım, İnşAllah , gittim hormonlarıma falan baktırdım bir sorun yok dedi ama eşimin sperm sayısı düşük çıktı 6 milyon , bekliyoruz bakalım 😑 sizin eşinizin sperm sayısı nasıl baktırdınız mı
Canımın eşimin sperm sayısı normal benim ama doktor dediki psikolojik olarak bir ay düşer bir ay yükselir dedi Bu sebeple ben kendimi tedavi ederken onuda etmeye başlıcam harnup aldım onu oku bak çok iyi geliyormuş ve 6 milyonla hamile kalan çok insan var emin ol

Denedik onu da. Herkes bosver kafandan sil diyor mumkundu sanki😀 iltihap da hemen gecer zaten sen takma kafaya
Aynen öyle canım ya takmazsan olur diyolar takmayan nasıl takmıyor hiç anlamadım Artik kendimce biseyler yapacam gittim ip aldim igne oyası yapmayı düşünüyorum kafam dağılsın diye

Aynen öyle canım ya takmazsan olur diyolar takmayan nasıl takmıyor hiç anlamadım Artik kendimce biseyler yapacam gittim ip aldim igne oyası yapmayı düşünüyorum kafam dağılsın diye

en iyisini etmişsin bir şekilde kendimizi meşgul tutmalıyız ki iyice manyak olmayalım

Aynen öyle canım ben üretmeyi seviyorum biseyler yapınca mutlu oluyorum bari onu yapim
Bende örgü örmeyi hobiler edinmeyi çok seviyorum iyi yapmışsın canım sayfa açtım bende İnstagramda yaptıklarımı paylaşıyorum falan oyalanımıyorum işte

Bende örgü örmeyi hobiler edinmeyi çok seviyorum iyi yapmışsın canım sayfa açtım bende İnstagramda yaptıklarımı paylaşıyorum falan oyalanımıyorum işte
Sende çok iyi yapmışsın canım takip edeyim ismin ne ? Bu arada polikistik over le hamile kalabilen çok tanıdığım var ve bu sayfada da gördüğüm hatta gorumcemde uyguladı soğan suyu yap iç bende yapicam

Sende çok iyi yapmışsın canım takip edeyim ismin ne ? Bu arada polikistik over le hamile kalabilen çok tanıdığım var ve bu sayfada da gördüğüm hatta gorumcemde uyguladı soğan suyu yap iç bende yapicam
Takip et canım hobizade bir hanım 💐😊 inşallah canım şuan maydonoz kürü yapıyprum.kahverengi kabuklu soğan yok şuan pazarlarda falan eylülde çıkar o dediler .eylülde yapmayı düşünüyprum onu daha öncede yaptım çok iyi adet söktürücü gerçekten

Senin sorunun ne canım kaç yıldır bekliyprsun

Senin sorunun ne canım kaç yıldır bekliyprsun
Ben evleneli 1 yıl oldu canım hiç korunmadik ama olmadi şuana kadar yaptırdığım hiç bir testte bişey çıkmadı herşey normal sadece yeni doktorum ıntihap var dedi tedavi verdi bende soğanı onun için kullanıcam bakalım inşallah odur sebep te çözülür yaşım 30 olduğu için olsun istiyorum

Ben evleneli 1 yıl oldu canım hiç korunmadik ama olmadi şuana kadar yaptırdığım hiç bir testte bişey çıkmadı herşey normal sadece yeni doktorum ıntihap var dedi tedavi verdi bende soğanı onun için kullanıcam bakalım inşallah odur sebep te çözülür yaşım 30 olduğu için olsun istiyorum
Bence maydonoz süt de yapın iltihaba en çok o etkiliyormuş. İnşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsınız🤗 .Rabbim şsteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları ❤

Canımın eşimin sperm sayısı normal benim ama doktor dediki psikolojik olarak bir ay düşer bir ay yükselir dedi Bu sebeple ben kendimi tedavi ederken onuda etmeye başlıcam harnup aldım onu oku bak çok iyi geliyormuş ve 6 milyonla hamile kalan çok insan var emin ol

Selam kızlar
Biz de 2 aydır deniyoruz.
Dün doktora gittim. Akıntı ve enfeksiyon var dedi fitil kullanmaya başladım. Kist de gördü ama haftaya tekrar gel bakalım belki küçülür dedi.
Belki enfeksiyon ve akıntı nedeniyle 2 aydır olmuyordu. İnsallah ay sonu kırmızı kartı görmeden mutlu haberi alabilirim

Back