Gebeliğe Hazırlık Bir ay daha boşa çıkanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi inşallah canım iyi beklemişsin ben olsam sabredemem aslında beklemek te iyi değil yap kurtul inşallah olmuş tur bütün dualarım seninle haber ver mutlaka bize

Allah arzusunda olan herkese evlat nasib etsin in şa Allah. Ben 4 aylık evliyim. 2 aydır deniyoruz ama olmadı. Bu ay bir çok belirtiler oldu, durup dururken ağlama, bel ağrısı, sivilce, göğüs ağırlaşması filan. Çok umutlandım ama sonuc hüsran. Dün adet oldum. Fakat herzamankinden farklı, açık pembe gibi bi renk. Bide adetimin ilk günü ağrı olurdu, bu defa 3 gündür hergün az-az ağrı oluyor. Adet bitince doktora gitmeyi düşünüyorum. Nasibse olur in şa Allah.

Bende nisan ayından beri topiklerdeyim
Ağustosu da ben açtım

Umutsuz olma canım neler hissettiğini biliyorum ve anlıyorum ınanki kafanı başka şeylere yormaya çalış bekleme oldu olacak diye
Canım işte olmuyor. pko hastasıyım. Vakit geç olmadan olsun istiyorum.

Canım bunları söylemeyi hiç sevmiyorum ama soyleyim daha çok erken dicek doktor bir yıl geçsin dicek Amin inşallah hepimize

Ay hadi inşallah canım iyi beklemişsin ben olsam sabredemem aslında beklemek te iyi değil yap kurtul inşallah olmuş tur bütün dualarım seninle haber ver mutlaka bize
Pazartesiye kadar kemerlerimi sıkı tutuyorum eşime ve kendime söz verdim.. Eşim biraz daha bekle üzülmeni istemiyorum diyor.. Daha önce de bu kadar gecikmelerim oldu ama nadiren...
İnşallah hepimize en hayırlı haberler gelsin

Benimde olmazsa bu ay doktora genel muayene için gideceğim eşim de tabi 5.ay olacak korunmasız olarak

Benimde olmazsa bu ay doktora genel muayene için gideceğim eşim de tabi 5.ay olacak korunmasız olarak
[/QUOTE]

İn şa Allah hayırlısı. Biz de öyle.

Bugün bende doktora gittim hormon testine bakıldı ondada sorun yokmuş bi kaç ay daha deneyin olmazsa tedavi dedi biraz ıntihap vermiş ilaç verdi onu kullanıcam bakalım soğan suyu filan demedinmi
Canım bende bir sıkıntı yok eşimde de yok ama benim rqhim filminde sağ tüpüm kapalı çıktı ondan supheliyim macun soğan suyu hepsini kullandım bi kaç aydır kendi haline bıraktım cnm

Soğan suyunu kullanmak için herhangi bir sağlık sorununun olmasna gerek var mı? Bende hamile kalmak icin kullanmak istiyorum. Eşimde de bende de bir sorun yok. Bi sıkntı olur mu?

Merhaba ben 1 yillik evliyim.son 1 aydir cocuk düşünüyoruz. Ama hic ilac vs kullanmadim. 1 ayda bile stres oldum. Insallah isteyen herkese rabbim versin kimsenin kucagini boş bırakmasın insallah. Tecrubelerinizden bahsedin arkadaşlar ki bizde yolumuza onlarida ekleyelim.. tesekkurler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…