• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir ay daha boşa çıkanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben 1 yillik evliyim.son 1 aydir cocuk düşünüyoruz. Ama hic ilac vs kullanmadim. 1 ayda bile stres oldum. Insallah isteyen herkese rabbim versin kimsenin kucagini boş bırakmasın insallah. Tecrubelerinizden bahsedin arkadaşlar ki bizde yolumuza onlarida ekleyelim.. tesekkurler....
Canım hosgeldin öncelikle Kafana takma en baştan lütfen yumurtlama takvimi ni biliyomusun hesapladın mı en önce bu gelir

Canım bende bir sıkıntı yok eşimde de yok ama benim rqhim filminde sağ tüpüm kapalı çıktı ondan supheliyim macun soğan suyu hepsini kullandım bi kaç aydır kendi haline bıraktım cnm
Canım zaten sorun olmayanlarda bu takip süreci kafayı okadar yoruyor ki bu seferde psikolojin izin vermiyor bende yeni başlayacam bakım kullanmaya bu arda kafami dağıtmak için iğne oyası öğrenmeye karar verdim sürekli düşünmek bence çok etkiliyor bizi

Soğan suyunu kullanmak için herhangi bir sağlık sorununun olmasna gerek var mı? Bende hamile kalmak icin kullanmak istiyorum. Eşimde de bende de bir sorun yok. Bi sıkntı olur mu?
Olmaz diye biliyorum canım ama bende yeni başlayacam araştıracam araştırdıktan sonra sana yazayım olurmu yanlış bişey söylemek istemiyorum

Pazartesiye kadar kemerlerimi sıkı tutuyorum 😁😁 eşime ve kendime söz verdim.. Eşim biraz daha bekle üzülmeni istemiyorum diyor.. Daha önce de bu kadar gecikmelerim oldu ama nadiren...
İnşallah hepimize en hayırlı haberler gelsin 🤲🤲💕
Çok heyecanlandim bende bekle o zaman canım Allah ım inşallah yüzünü güldürsün bu sefer

Olmaz diye biliyorum canım ama bende yeni başlayacam araştıracam araştırdıktan sonra sana yazayım olurmu yanlış bişey söylemek istemiyorum
Ay çok sevinirim. 😊 Benim de dün regl günümdü olmadım hâlâ bekliyorum. Eğer olursam regl bitiminde bende soğan suyuna başlamayı düşünüyorum eğer bo skntı olmazsa

Ay çok sevinirim. 😊 Benim de dün regl günümdü olmadım hâlâ bekliyorum. Eğer olursam regl bitiminde bende soğan suyuna başlamayı düşünüyorum eğer bo skntı olmazsa
Aynen canım bekle durumun netlessin sonra kullanırsın inşallah hamilesindir de gerek kalmaz

Canım hosgeldin öncelikle Kafana takma en baştan lütfen yumurtlama takvimi ni biliyomusun hesapladın mı en önce bu gelir
Yumurtlama dönemimi internetten hesapliyorum.şu an adet donemimdeyim 2.günüm. yumurtlama donemlerimde iliski olacak insallah

Bide ilişki sonrasi ayaklarini havada tut hemen tuavlete gitme dusa girme fln diyorlar dogru mudur faydasi varmi bunların
Valla canım o konuda herkes bişey söylüyor kimi gerek yok kimi faydası var diyor sonuç itibari ile kaybedecek birşeyimiz yok bende öyle yapıyorum bide ünlü bi doktor ilişkiden sonra 2 3 saat sonra tekrar ilişkiye girmenin de faydası olacağını söyledi sperm dolaşımını hizlandiriyormus

Valla canım o konuda herkes bişey söylüyor kimi gerek yok kimi faydası var diyor sonuç itibari ile kaybedecek birşeyimiz yok bende öyle yapıyorum bide ünlü bi doktor ilişkiden sonra 2 3 saat sonra tekrar ilişkiye girmenin de faydası olacağını söyledi sperm dolaşımını hizlandiriyormus
Evet bende oyle yapayim illaki faydasini görürüm diue düşünüyorum. En azindan zarari yok

Kaç kere gördüm o tek çizgi yı ama umudunu kaybetme olacak inşallah hepbirlikte bekliycez
Merhaba canım benim de 1 yıl oldu ama bende de bişey yok🙃
Merhaba, 😊
Ben de 14 aydır bekliyorum başlarda çok üzülüyordum zamanla kendimi bu psikolojiden uzaklaştırmaya çalıştım..
Bu ay da bir arkadaşımın tavsiyesiyle soğan kürü uyguladım normalde 33 gün adet döngüm bugün 36. gündeyim test yapmak için birkaç gün daha bekliyorum
Sanırım 2 yılı geçti 😅
Ben de 13 aydir deniyorum araniza katilmak istedim. Hepimize bol sans 😃😃⭐

Esimin sperm hizi dusuk. İlac kullandi ama ilerleme olmamis hic🙄 bende de pko var. Yas oldu 29. Artik acele etmek gerek diye dusunuyoruz canim. Sizde durumlar nasil

merhabalar, ben gördüğünüz gibi sitenin çok yeni bir üyesiyim. 3 yıllık evliyim. daha öncede kadınlar kulübünden girip birşeyler okuyordum 10 mayısta adet gecikmem bütün belirtilerim vardı başım falan dönüyordu midem bulanıyordu. hatta buraya sevinç paylaşacağımı düşünerek üye olmuştum. bana sorsan hamileydim. ama değilmişim. 2019 kasım ayından beri korunmuyoruz. bende sanırdım ki hemen tık diye olacak. olmadı şimdiye kadar. işin aksi gibi artık adet dengemde şaştı bu salak bekleyişten. gerçekten yolunu gözleyince olmuyor. 2 aydır hiç umursamıyorum. saldım allah ne zaman verirse şükür edip sevinicem ve üzülmicem. çünkü her ay adet stresi zaten öldürüyor zaten gergin oluyorum. birde bebek oldu mu olmadı mı telaşı yüzünden stres yaşıyorum. adamı da 2 adet birden oluyormuşum gibi bunaltıyorum. baktım ki sadece bize zarar veriyorum. vazgeçtim. allah hayırlısıyla hayırlı bir zamanda versin. inşallah en kısa zamanda dileğine kavuşursun, stresten uzak durmak lazım ama sakın unutma. hakkında hayırlısı olsun

Esimin sperm hizi dusuk. İlac kullandi ama ilerleme olmamis hic🙄 bende de pko var. Yas oldu 29. Artik acele etmek gerek diye dusunuyoruz canim. Sizde durumlar nasil
Bizde şuana kadar herşey temiz çıktı sadece ıntihap var onun için ilaç kullanacağım 2 3 ay da bu şekilde bekliycez dedi doktor bakalım bekliyorum Canım harnup denediniz mi hiç ben burda okudum çok faydasını gören ler var

Back