- 22 Eylül 2017
- 337
- 229
- 103
İnşallah :)Benimde 5 ay olmamıştı diyince oldu sandım olur inşallah canım burada hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah :)Benimde 5 ay olmamıştı diyince oldu sandım olur inşallah canım burada hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
Ne zamandır bekliyosun canımBenim de artık saymıyorum acıkcası .. ama baya oldu sanırım artık olsa da pek heyecan olmaz bende galiba![]()
Sanırım 2 yılı geçtiNe zamandır bekliyosun canım
Ay hadi inşallah canım iyi beklemişsin ben olsam sabredemem aslında beklemek te iyi değil yap kurtul inşallah olmuş tur bütün dualarım seninle haber ver mutlaka bizeMerhaba,
Ben de 14 aydır bekliyorum başlarda çok üzülüyordum zamanla kendimi bu psikolojiden uzaklaştırmaya çalıştım..
Bu ay da bir arkadaşımın tavsiyesiyle soğan kürü uyguladım normalde 33 gün adet döngüm bugün 36. gündeyim test yapmak için birkaç gün daha bekliyorum
Canım bilinen bi sorununuz var mı şuanMerhaba arkadaşlar bende 4 . Yıkı geride bıraktım. Bir aşılama ve bir tüp bebek olumsuz sonuçlandıbu ay maydonoz kürü deneyeyim dedim aynı zman da zayıflama ya çalışıyorum polikistik olanlar bilir kilo baş düşmanımız
![]()
Umutsuz olma canım neler hissettiğini biliyorum ve anlıyorum ınanki kafanı başka şeylere yormaya çalış bekleme oldu olacak diyeNe yazık ki her ay gibi bu ay da umutsuzum![]()
Bugün bende doktora gittim hormon testine bakıldı ondada sorun yokmuş bi kaç ay daha deneyin olmazsa tedavi dedi biraz ıntihap vermiş ilaç verdi onu kullanıcam bakalım soğan suyu filan demedinmiSanırım 2 yılı geçti![]()
Canım işte olmuyor. pko hastasıyım. Vakit geç olmadan olsun istiyorum.Umutsuz olma canım neler hissettiğini biliyorum ve anlıyorum ınanki kafanı başka şeylere yormaya çalış bekleme oldu olacak diye
Canım bunları söylemeyi hiç sevmiyorum ama soyleyim daha çok erken dicek doktor bir yıl geçsin dicek Amin inşallah hepimizeAllah arzusunda olan herkese evlat nasib etsin in şa Allah. Ben 4 aylık evliyim. 2 aydır deniyoruz ama olmadı. Bu ay bir çok belirtiler oldu, durup dururken ağlama, bel ağrısı, sivilce, göğüs ağırlaşması filan. Çok umutlandım ama sonuc hüsran. Dün adet oldum. Fakat herzamankinden farklı, açık pembe gibi bi renk. Bide adetimin ilk günü ağrı olurdu, bu defa 3 gündür hergün az-az ağrı oluyor. Adet bitince doktora gitmeyi düşünüyorum. Nasibse olur in şa Allah.
Pazartesiye kadar kemerlerimi sıkı tutuyorumAy hadi inşallah canım iyi beklemişsin ben olsam sabredemem aslında beklemek te iyi değil yap kurtul inşallah olmuş tur bütün dualarım seninle haber ver mutlaka bize
Umutsuz olma kuzummmNe yazık ki her ay gibi bu ay da umutsuzum![]()
Umutsuz olma kuzummm
Canım bende bir sıkıntı yok eşimde de yok ama benim rqhim filminde sağ tüpüm kapalı çıktı ondan supheliyim macun soğan suyu hepsini kullandım bi kaç aydır kendi haline bıraktım cnmBugün bende doktora gittim hormon testine bakıldı ondada sorun yokmuş bi kaç ay daha deneyin olmazsa tedavi dedi biraz ıntihap vermiş ilaç verdi onu kullanıcam bakalım soğan suyu filan demedinmi
Merhaba ben 1 yillik evliyim.son 1 aydir cocuk düşünüyoruz. Ama hic ilac vs kullanmadim. 1 ayda bile stres oldum. Insallah isteyen herkese rabbim versin kimsenin kucagini boş bırakmasın insallah. Tecrubelerinizden bahsedin arkadaşlar ki bizde yolumuza onlarida ekleyelim.. tesekkurler....Merhaba herkese bu ay da 11 ay olduğu gibi boşuna heycanla beklemişim Belliki bir süre bu şekilde devam edecek hayatım Artık ne zaman olur ne şekilde olur bilemiyorum ama benim gibi bekleyen isteyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim Tecrübelerimizi yazalım destek olalım birbirimize