yorumlarınızı okudum :))
zaten ortada bir şey yok
ben kendi kendime gelin güvey oldum
çok etkilendim offf umarım geçer
İstersen al onun fotolarından birini kendi fotonu da al fotomontajla bir araya koy..Sonra düğün davetiyesi yaz altına..babası ....kendi babanın adı soyadı, babası onun babası adı soyadı yaz sonra ona yolla...delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ne edepsiz oldum ben yaa..22 yaşında aşık bir kıza neler söylüyorum...laelaelaelaelae:1ninca: :roflol: :roflol:
badem arkadaşım ben hacerayse edepsiz ol ama neşeli olmana sevindim bayadır mesajlarını takipedemiyodum o bunalım halini attın inş ustunden
Ehhh canım..transfer oldum..test gününe dek beklemedeyim..oyalanıyorum işte kk de...sen de iyisindir umarım..:1hug:
ben onu elegeçirmek istiyorum
çok hoşlsnıyorum
bu sefer geçici olmasını istemiyorum
bu uzun süremi alabilir ama istiyrm
sizce başarabilir miyim ?
:)
hayır değil canım
canım orda yazılanların hepsi doğru olacak değil... bir arkadaşımda facede birinden hoşlandı...msn de 1 saat konuştu aryacağım dedi ve 1-2 kez aradı bir daha armadı... bilemezsin belki de evli... boşluktasın aşk yok ortada bencearkadaşlar yine aşık oldum ben
benim aşklarım platonik ve hemen geçiyor yanlış anlamayın...
belkide aşk değil hoşlanma adını koyamıyorum
yine internette birisi hatta facebooktan herşeyini biliyrm ama sadece bir kere konuştuk.faceden öğreniyorum yani...
tiyatrocu ve çok karizmatik.
çok etkilendim sadece fotoğraflarını gördüm ve ilgi alanları vs.
bende hayranlık uyandırdı
ama boş bişey olduğu için yani bu davranışım kendimi frenliyrm
doğrumu yapıyorum
belki onun umrunda değilim
sadece tanımadığı biriyim
faceden eklemiştim tanımadığım halde öylesine biliyrm yanlış bişeydi ama oldu bi kere
siz böyle yaşıyormusunuz
ben bu olayı bir kaç ayda bir yaşıyorum
acaba boşlukta olduğum için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?