Bir Aşk yine başım da

yorumlarınızı okudum :))
zaten ortada bir şey yok
ben kendi kendime gelin güvey oldum
çok etkilendim offf umarım geçer

yorumlarınızı okudum :))
zaten ortada bir şey yok
ben kendi kendime gelin güvey oldum
çok etkilendim offf umarım geçer

ıstersen al onun fotolarından birini kendi fotonu da al fotomontajla bir araya koy..Sonra düğün davetiyesi yaz altına..babası ....kendi babanın adı soyadı, babası onun babası adı soyadı yaz sonra ona yolla...delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ne edepsiz oldum ben yaa..22 yaşında aşık bir kıza neler söylüyorum...laelaelaelaelae:1ninca: :roflol: :roflol:

ehuheheu çok güzel bir fikir
koptum yaaa alemsinnn alkisalkisalkis

badem arkadaşım ben hacerayse edepsiz ol ama neşeli olmana sevindim bayadır mesajlarını takipedemiyodum o bunalım halini attın inş ustunden

diğer arkadaşa gelince konusunu bölmek istemem aşk çok zor bi olay ben eşime aşık oldum .eğer aşk aynıysa işin çok zor kaydirigubbakcemile5

aşık oldugundan değil aşık olmak istediginden oluyo bunlar kaydirigubbakcemile3
geçer gider merak etme:1rolleyes:

badem arkadaşım ben hacerayse edepsiz ol ama neşeli olmana sevindim bayadır mesajlarını takipedemiyodum o bunalım halini attın inş ustunden

Ehhh canım..transfer oldum..test gününe dek beklemedeyim..oyalanıyorum işte kk de...sen de iyisindir umarım..:1hug:

ben onu elegeçirmek istiyorum
çok hoşlsnıyorum
bu sefer geçici olmasını istemiyorum
bu uzun süremi alabilir ama istiyrm
sizce başarabilir miyim ?
:)

Ehhh canım..transfer oldum..test gününe dek beklemedeyim..oyalanıyorum işte kk de...sen de iyisindir umarım..:1hug:

ayyyy çok sevindim canım bilmiyordum hiç kalbini bozma hep iyi duşun biliyorsun aynı şeyleri yaşadık ve şimdi ben o kadar rahat bi hamilelik geçiriyorumki rabbim cumlesini sevindirsin. ne zaman alcaksın mutlu haberi banada haber ver kib:1hug:

duffy?
kendı kendıme gelın guvey oluyorum dıyorsun sonra da onu ele gecırmek ıstıyorum dıyorsun...
sanırım ne ıstedıgını sende bılmıyorsun...
acayıp bosluktasın güzelım...
daha gercekci seylerle ugrasabılırsın canımcım...

ıçerik nedeniyle konunuz “aşk hikayeleri- dertleri ” bölümüne taşınmıştır bilginize

canım orda yazılanların hepsi doğru olacak değil... bir arkadaşımda facede birinden hoşlandı...msn de 1 saat konuştu aryacağım dedi ve 1-2 kez aradı bir daha armadı... bilemezsin belki de evli... boşluktasın aşk yok ortada bence

arkadaşlar bu konuyada açıklık getirip o dedğim çocukla konuştuk iki cümle o yeni mezun olmuş sen ne okuyosun dedi iktisat diyince çıktı faceden ahahaha tiyatro mezunu kendisi
beğenmedi heralde:))
yok anladım salladı beni
yeni konu açtım şimdiki de bir kasiyer:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…