Bir Aşk yine başım da

duffy87

Work it
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
679
8
318
İstanbul
arkadaşlar yine aşık oldum ben
benim aşklarım platonik ve hemen geçiyor yanlış anlamayın...
belkide aşk değil hoşlanma adını koyamıyorum
yine internette birisi hatta facebooktan herşeyini biliyrm ama sadece bir kere konuştuk.faceden öğreniyorum yani...
tiyatrocu ve çok karizmatik.
çok etkilendim sadece fotoğraflarını gördüm ve ilgi alanları vs.
bende hayranlık uyandırdı
ama boş bişey olduğu için yani bu davranışım kendimi frenliyrm
doğrumu yapıyorum
belki onun umrunda değilim
sadece tanımadığı biriyim
faceden eklemiştim tanımadığım halde öylesine biliyrm yanlış bişeydi ama oldu bi kere
siz böyle yaşıyormusunuz
ben bu olayı bir kaç ayda bir yaşıyorum
acaba boşlukta olduğum için mi?

Canım bu sadace beğenmek yada hoşlanmak işte neyse.Ya orda yazanların doğru olduğu ne malum bikere.Belki fotoğraflar bile onun değildir...

Begenmek bu güzelim bir ilişkin olmadıgı için boşlukta oldugun için yaşadıgın bi duygu bir şeylere başlıcaksan çevrenden biri olsun inmidir cinmidir netten sevgili falan riskli bee güzelim bak neler duyuyoruz neler görüyoruz normal hayatından biri olsun aşk göz göze geldimi o an iki kişininde kitlenmesiyle başlar resimden olan sadece begenidir :kedi:

Canım bende leloss arkadaşıma katılıyorum.Kimin ne niyetli veya nasıl biri olduğunu anlayamazsın ki ordan değil mi?inşallah çevrenden iyi birisi çıkar karşına.Rabbim gönlüne göre versin...

net aleminde kimin nasıl niyeti taşıdığını bilemezsin bitanem.. hem aşk dediğin şeyi gözgöze karşılıklı platonik olmadan yaşayabiliyosan kıymetlidir lütfen kendini bu konuda frenlemeyi ve eğitmeyi bilmelisin bence sevgiler...

ayran gönüllü hiç olmadim
genelde mantiğimi dinledim
zamane gençlerini o yüzden anlayamiyorum
anlamakta istemiyorum:umursamaz:

sen face hıc gırme bence ohoo bınlerce ınsan var yarında bı sınemacı görursen nolcakk

Bu aşk değil ki...
Sen sadece onun kara kaşına kara gözüne takılmışsın... Tanımıyorsun etmiyorsun birebir...
Aşk,sevgi emek ister,fedakârlık ıster ve en önemlısı askta sevgide karsılıklı paylasıldıkca adını alır ve büyür..
Sana tavsıyem bır an önce bu büyüden silkelenip daha mantıklı ilişkilere yelken acman canım...
Çünkü başında kavak yelleri esen bir yaşta değilsin...

Gelip geçici....

Unutursun,başka birini bulup ona aşık olursun..:ecrin_bebek:

22 yaşında bir kız yanlızlık zor deyip face booktan tanımadığı,hiç muhabbeti olmayan birine aşık olduğunu,hoşlandığını söyleyince komiğime gidiyor açıkçası...kaydirigubbakcemile3

canın sıkılıp asık oldugunu sanıyorsun kendıne eglence arıyorsun yanlızlık duydugundan kaynaklanabılır

canım sanırım boşlukta olduun için bööle oluo adı aşk değil bunun aşık olmayı istediğin için öyle hissediosun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…