• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...BİR AŞK MASALI...

Allah ayırmasın maşallah size:nazar:

Son düzenleme:
Gelinliğinize ve pembe sporlara bayıldım.. Çok şirin duruyorlar.. O topuklulara hiç gerek yokmuş.! :KK37:
Bir yastıkta, bir ömür.. Mutluluğunuz daim olsun.. :KK68:

Gelinliğinize ve pembe sporlara bayıldım.. Çok şirin duruyorlar.. O topuklulara hiç gerek yokmuş.! :KK37:
Bir yastıkta, bir ömür.. Mutluluğunuz daim olsun.. :KK68:

Tesekkur ederimm :KK15:Topuklulari gereksiz aldigimin bende sonradan farkina vardim converslerin rahatligina alisinca topuklulari 1 2 poz kalsin diye cekimlerde giydim gece boyunca conversleri hic cikartmadim hatta salona ilk giriste bile siyirdim etekleri girdim pembis converslerimle :KK49::KK49:

Ben de evlenirsem içi pembe bir gelinlik isterim ve altına da sizinki gibi sporlar düşünüyordum.
Burada sizde görünce daha da hoşuma gitti.. Zaten o topukluların da iyice modası geçmeye başladı.
Bakıyorum da, artık herkes spor ya da babet giyiyor rengarenk.. Arkadaşım mor babet giymişti, mor bereketmiş.! : )
Gelinlik de şöyle bir şey..
Pembe-Gelin-Ayakkabısı-Modelleri.jpg

Ben de evlenirsem içi pembe bir gelinlik isterim ve altına da sizinki gibi sporlar düşünüyordum.
Burada sizde görünce daha da hoşuma gitti.. Zaten o topukluların da iyice modası geçmeye başladı.
Bakıyorum da, artık herkes spor ya da babet giyiyor rengarenk.. Arkadaşım mor babet giymişti, mor bereketmiş.! : )
Gelinlik de şöyle bir şey..
Pembe-Gelin-Ayakkabısı-Modelleri.jpg
Kesinlikle simdi trend bu... sizinde tarziniz cilginca tabi nickinizden yola cikiyorum su an :) farkli olmak marjinal olmak her zaman iyidir :KK37:

Back