...BİR AŞK MASALI...

Çok tatlısınızzz :) Rabbim ayırmasın inşallah..

çok tatlısınız ya. Maşallah :) :nazar: Bir ömür mutlu olun inşallah. Çok yakışmışsınız :)

Ömrümle 2. Adimida atmis bulunuyoruz :KK36::KK36:
Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah ne kadar guzel gorunuyorsunuz ikinizde Allah tamamina erdirsin . Saclarin kiyafetin ayakkabin tam benim hayalimdekiler gibi , ben nisanlansaydim heralde birebir ayni tercihleri yapardim , Bayildim yani , hem cekimlere hemde ikinize :confused:

Çok tatlısınızzz :) Rabbim ayırmasın inşallah..

harikaa nazar degmesin

çok tatlısınız ya. Maşallah :) :nazar: Bir ömür mutlu olun inşallah. Çok yakışmışsınız :)

Cok begendim Allah tamamina erdirsin cok da yakistirdim sizi masallah :nazar:

Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah ne kadar guzel gorunuyorsunuz ikinizde Allah tamamina erdirsin . Saclarin kiyafetin ayakkabin tam benim hayalimdekiler gibi , ben nisanlansaydim heralde birebir ayni tercihleri yapardim , Bayildim yani , hem cekimlere hemde ikinize :confused:

Cok tesekkur ederim hepinize :KK15::KK15::KK15:

bayıldımmmm diyebilirim.
harika fotolar bunlar.sizde harikasınız,çekim alanıda harika.fotoğrafçınızıda tebrik etmek istiyorum çünkü muhteşem bir iş çıkarmış.yalnız söylemeden geçemiycem.çekim yaptığınız gün hava durumuda muhteşem olmuş.renk sıcaklığıyla mı oynanmış fotoğrafçı bey yoksa gerçek mi bilemiycem ama insana huzur veriyor.ne çok sıcak ne de çok soğuk bir hava.tek kelimeyle muhteşem.allah ömür boyu mutlu etsin sizi.nazarlardan korusun inşAllah.

bayıldımm :KK68: çok güzel çıkmışsınız , Allah hiç ayırmasın sevenleri musmutlu olun :KK68::KK68::D

bayıldımmmm diyebilirim.
harika fotolar bunlar.sizde harikasınız,çekim alanıda harika.fotoğrafçınızıda tebrik etmek istiyorum çünkü muhteşem bir iş çıkarmış.yalnız söylemeden geçemiycem.çekim yaptığınız gün hava durumuda muhteşem olmuş.renk sıcaklığıyla mı oynanmış fotoğrafçı bey yoksa gerçek mi bilemiycem ama insana huzur veriyor.ne çok sıcak ne de çok soğuk bir hava.tek kelimeyle muhteşem.allah ömür boyu mutlu etsin sizi.nazarlardan korusun inşAllah.

Aminnn tesekkurler.. Hava mukemmeldi o gun ne yagmurlu ne gunesli onunda etkisi cok fazla oldu tabi..

birbirinize çok yakışmışsınız, Allah her daim mutlu etsin sizi inşallah :KK9:

Cok tesekkurler.. Aminnn.

mutluluklar çook beğendim cnm :)

Cok tesekkurler..

bayıldımm :KK68: çok güzel çıkmışsınız , Allah hiç ayırmasın sevenleri musmutlu olun :KK68::KK68::KK70:

Aminn guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler..

Çok tatlı bir gelin olmuşsun.:nazar::nazar: Gelinliğinin toz pembesini ve pembe converslerine bayıldım. Masum bir güzelliğin var :) İNŞALLAH bende senin gibi bir gelin olurumm :KK15:

Muhteşem çoook şeker olmuşsun pembiş pembiş. Herzaman mutlu olun inşallah

Tesekkurler canim :))

Çok tatlı bir gelin olmuşsun.:nazar::nazar: Gelinliğinin toz pembesini ve pembe converslerine bayıldım. Masum bir güzelliğin var :) İNŞALLAH bende senin gibi bir gelin olurumm :KK15:

Tesekkurler canim.. Benden daha güzel olacaksin ben buna eminim :KK15::KK15:

Muhteşem çoook şeker olmuşsun pembiş pembiş. Herzaman mutlu olun inşallah

Tesekkurler amin insallahh :KK36:

Allah mutluluğunuzu daim etsin
Aminnnn :KK36:

Msşallah allah mutlulugunuzu daim etsin tamamına erdirsin

Aminn insallahh :KK36:

Back