Bir annenin kpss mucadelesi:)

Diyelimli 85 aldiniz illa kendi bolumunuzdenmi atama olmali ? Yoksa duz memurlugada basvurabiliyormusunuz?

Merhaba kizlar bende kpss ye calismak isteyen bir anneyim
Onlisanstan girecegim ve 3001 oldugu icin , motivasyosyonum düşük.
Aciktan yeni bir iki yillik okumayi düşünüyorum. Bu arada kpss ye de calisacagim . Calismiyorum , bari ders calisayim dedim. Olursa olur ,olmazsa saglik olsun.
Temelim var biraz , pazartesiden itibaren biraz biraz baslayacagim bakalim .

merhaba.alimlar genel anlamda.epey azaldi onceki yillara gore ama hala herhangi bir bolum mezunu olmak sartiyla 90 uzeri alanlar atanabiliyor ortalama olarak.kolay gelsin :)

merhaba.alimlar genel anlamda.epey azaldi onceki yillara gore ama hala herhangi bir bolum mezunu olmak sartiyla 90 uzeri alanlar atanabiliyor ortalama olarak.kolay gelsin :)
Atarnir mi dersiniz ? 95 üstü gibi geliyor bana ins dediginiz gibi olur 90 a umitleniyorumda 95 imkansiz gibi size de kolay gelsin:)

Atarnir mi dersiniz ? 95 üstü gibi geliyor bana ins dediginiz gibi olur 90 a umitleniyorumda 95 imkansiz gibi size de kolay gelsin:)
aslinda simdi internette videolar var cok guzel.evde hazirlanmak icin ideal.tabi sizin iki cocuk vardi di mi.krese okula giden varsa yine biraz hazirlanilabilir.benm 11 aylik bebegm var.hazirlanmiyorum ama buralari takip ediyorum.belki birileri yaptim oldu filan der bebekle.gaza geliriz

Biri 3 e gidiyor diğeri 3 yasinda . Aslinda cok zorlamiyorlar artik sayilir .sizin bebiste küçükmüs. Allah kolaylik versin.

Videolari izlemeye basliyacagim ama alimin az olmasi bayagi motivemi düşürüyor. Hayirlisi bakalım

Alim az olabilir ama o az olanin icinde neden biz olmayalim kazanmisiz herkes tebrik ediyo buyuk bir gururla gelen sorulari cevapliyosun ellerini kaldirip tezahurata gerek yok fln diyosun...:))))))

ay sen bendensın yaaa :) bakalım napcaz.. umudunuzu kaybetmeyın her sene farklı olabılıyor alım olabılıır dıyolar banada :)) kaaybetmeyelım bakalım :)
siz ne mezunusunuz?

13 aylık ikizlerimle calismaya başladım iki bebeler ben mücadele ediyosam sen tek bebekelre durma koss

Kızlar çalışmaya devam ,7 aylık bebeğimle çalışıyorum bende.
Eylül sonu annem gelecek 3 ay bebeğime bakacak.
Şuanda tarih çalışıyorum,Türkçe bitti günlük soru çözüyorum.
Düşünün 2020 Temmuz ayı ,buralardayız ve yaptığımız netleri konuşuyoruz.
Bazılarımız başaracak biliyorum bende onlardan olacağım inşallah.Sonrasında 1 hafta güzel bir tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…