-
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Diyelimli 85 aldiniz illa kendi bolumunuzdenmi atama olmali ? Yoksa duz memurlugada basvurabiliyormusunuz?Merhaba kızlar bende 31 yaşındayım 13 aylık ikiz kizlarim var ve ben bi delilik yapıp tekrar kpss calismaya başlıyorum kitap siparis vermiştim gelmesini bekliyorum bebeklerle zor olacak ama olacak inşallah edebiyat öğretmeniyim alımlar çok az ama ya nasip diyip bi yerden başlamak gerek bi duzen kurmaya lazım bebekler uyurken çalışıcam
Düz memurluk için 85 yeterli olmaz sanirjm. Cnm ya ve söyle benim ogretmenkik olduğu için 3 sınava girmem gerek düz memurlukta 1 sınav sadece gyk varDiyelimli 85 aldiniz illa kendi bolumunuzdenmi atama olmali ? Yoksa duz memurlugada basvurabiliyormusunuz?
ben önlisans okuyorum..2020 de önlisanstan gırıcemde düz memurluk için 85 yetmezmı yanıDüz memurluk için 85 yeterli olmaz sanirjm. Cnm ya ve söyle benim ogretmenkik olduğu için 3 sınava girmem gerek düz memurlukta 1 sınav sadece gyk var
Ben varim :) turkceden soru cozuyorum matematikten hem soru cozup hemde bir kac eksik konum var onlari tamamlamaya calisiyorum 15 gune tarihe baslarim:)Eee kızlar napiyosun uz çalışan varmı
merhaba.alimlar genel anlamda.epey azaldi onceki yillara gore ama hala herhangi bir bolum mezunu olmak sartiyla 90 uzeri alanlar atanabiliyor ortalama olarak.kolay gelsin :)Merhaba kizlar bende kpss ye calismak isteyen bir anneyim
Onlisanstan girecegim ve 3001 oldugu icin , motivasyosyonum düşük.
Aciktan yeni bir iki yillik okumayi düşünüyorum. Bu arada kpss ye de calisacagim . Calismiyorum , bari ders calisayim dedim. Olursa olur ,olmazsa saglik olsun.
Temelim var biraz , pazartesiden itibaren biraz biraz baslayacagim bakalim .
Atarnir mi dersiniz ? 95 üstü gibi geliyor banamerhaba.alimlar genel anlamda.epey azaldi onceki yillara gore ama hala herhangi bir bolum mezunu olmak sartiyla 90 uzeri alanlar atanabiliyor ortalama olarak.kolay gelsin :)
aslinda simdi internette videolar var cok guzel.evde hazirlanmak icin ideal.tabi sizin iki cocuk vardi di mi.krese okula giden varsa yine biraz hazirlanilabilir.benm 11 aylik bebegm var.hazirlanmiyorum ama buralari takip ediyorum.belki birileri yaptim oldu filan der bebekle.gaza gelirizAtarnir mi dersiniz ? 95 üstü gibi geliyor banains dediginiz gibi olur 90 a umitleniyorumda 95 imkansiz gibi size de kolay gelsin:)
Biri 3 e gidiyor diğeri 3 yasinda . Aslinda cok zorlamiyorlar artik sayilir .sizin bebiste küçükmüs. Allah kolaylik versin.aslinda simdi internette videolar var cok guzel.evde hazirlanmak icin ideal.tabi sizin iki cocuk vardi di mi.krese okula giden varsa yine biraz hazirlanilabilir.benm 11 aylik bebegm var.hazirlanmiyorum ama buralari takip ediyorum.belki birileri yaptim oldu filan der bebekle.gaza geliriz
Alim az olabilir ama o az olanin icinde neden biz olmayalim kazanmisiz herkes tebrik ediyo buyuk bir gururla gelen sorulari cevapliyosun ellerini kaldirip tezahurata gerek yok fln diyosun...:))))))Biri 3 e gidiyor diğeri 3 yasinda . Aslinda cok zorlamiyorlar artik sayilir .sizin bebiste küçükmüs. Allah kolaylik versin.
Videolari izlemeye basliyacagim ama alimin az olmasi bayagi motivemi düşürüyor. Hayirlisi bakalım
ay sen bendensın yaaa :) bakalım napcaz.. umudunuzu kaybetmeyın her sene farklı olabılıyor alım olabılıır dıyolar banada :)) kaaybetmeyelım bakalım :)Merhaba kizlar bende kpss ye calismak isteyen bir anneyim
Onlisanstan girecegim ve 3001 oldugu icin , motivasyosyonum düşük.
Aciktan yeni bir iki yillik okumayi düşünüyorum. Bu arada kpss ye de calisacagim . Calismiyorum , bari ders calisayim dedim. Olursa olur ,olmazsa saglik olsun.
Temelim var biraz , pazartesiden itibaren biraz biraz baslayacagim bakalim .
13 aylık ikizlerimle calismaya başladım iki bebeler ben mücadele ediyosam sen tek bebekelre durma kossaslinda simdi internette videolar var cok guzel.evde hazirlanmak icin ideal.tabi sizin iki cocuk vardi di mi.krese okula giden varsa yine biraz hazirlanilabilir.benm 11 aylik bebegm var.hazirlanmiyorum ama buralari takip ediyorum.belki birileri yaptim oldu filan der bebekle.gaza geliriz
13 aylik ikizler oo masallah.Allah kolaylik versin.13 aylık ikizlerimle calismaya başladım iki bebeler ben mücadele ediyosam sen tek bebekelre durma koss
Pazarlama mezunuyum. Umidim var ama cok calismak lazim .ay sen bendensın yaaa :) bakalım napcaz.. umudunuzu kaybetmeyın her sene farklı olabılıyor alım olabılıır dıyolar banada :)) kaaybetmeyelım bakalım :)
siz ne mezunusunuz?