Bir annenin kpss mucadelesi:)

Nihayet yarin tarihe basliyorum mattan iki konu turkceden bir konu kaldi gunduz oglum okuldayken tarih konu calismayi gecede mat turkceden soru cozmeyi dusunuyorum:)

Nihayet yarin tarihe basliyorum mattan iki konu turkceden bir konu kaldi gunduz oglum okuldayken tarih konu calismayi gecede mat turkceden soru cozmeyi dusunuyorum:)
Maşallah bende tarihten videolar dinliyorum ama oylesine . Bu bolumle yerlesme ihtimalim düşük. 4 yilliga tamamlama yerine , farkli bir bolum okusaymisim iyimis . Kpss nin kiymetini bilmiyordum ne yazik ki
Senin kac puanla alim oluyor?

Son düzenleme:
Maşallah bende tarihten videolar dinliyorum ama oylesine . Bu bolumle yerlesme ihtimalim düşük. 4 yilliga tamamlama yerine , farkli bir bolum okusaymisim iyimis . Kpss nin kiymetini bilmiyordum ne yazik ki
Senin kac puanla alim oluyor?
89la kapatmis en son:) zamaninda biraz daha calissaydim yada kusuratlarla kacirdigim atamada bildigim sorulari bu kadar basit olamaz sasirtmaca var :)diye isaretlemezlik yapmasaydim atanmistim:) hayirlisi Allahtan biz elimizden geleni yapalim da bir kapi acilir heralde

89 fena degil yine. 3001 de 95 bile acikta kalinabilir. Hayirlisi olsun ins

merhaba arkadaşlar ben de ders çalışıyorum bir ay sonra sınavım var, odaklanmam lazım ama dikkatim çok dağınık. gün içinde evdeyim izinedyim, 5te kızım kreşten geliyo o zamana kadar olan saatleri güzelce planlamam lazım, ayrıca telefona çok bakıyoum whatsappa falan, bana motivasyon için bişeyler yazabilir misiniz? dikkati toplamak ve verimli çalışmak için nerele dikkat etmeliyim?

Son zamanlarda benimde motivasyonum dusuk kendimi yorgun ve uykusuz hissediyorum ama kiziniz gelene kadar bir iki derse calisip aksam uyuttuktan sonrada baska bir ders yada soru cozumu yapabilirsiniz telefona bende son zamanlarda cok bakiyorum ders calismak icin internet aldim eve ama pisman oldum bu konuda bende tavsiyeleri bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…