Bir annenin kpss mucadelesi:)

Deryakuzusu88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.005
1.767
36
Arkadaslar bu konu artik benim icin bir mucadeleye donustu cunku cocuk, ev isleri ve uykusuzluk derken birde kpss hazirligi icindeyim insallah 2020de bu mucadeleden alnimin akiyla cikacagim hem kendimi hem de benim gibi bu mucadeleyi veren annelere motivasyon olur dusuncesiyle gunluk calismalarimi buraya yazacagim

Bugun saat 22.30 itibariyle calismaya basladim fiiller konusunu bitirdim matematikten sayi problemleri konusuyla ilgili iki test cozup bu geceyide tamamlayacagim:)

Cani gönülden basarilar ve kolayliklar diliyorm. Benimde biri 20 aylık, digeri 3.5 yasinda 2 cocugum var ve ben bu kez kesinlikle kararliyim. Kpss defterini bu kez kapaticm insallah. Öncelikle finallerim var onlari halletmem lazim sonra hic ara vermeden kpss ye baslayacm. Gy egitim+alan var. Zorlu bir süreç ama kendimden cok ödün vericm. Insalah destek olurz birbirimize.

Ben de geçen şubat ataması ile doğuya atanmış iki bebeği ile köyde çalışan bir öğretmen olarak başarılar dilemek istedim.
Cok sevindim sizin adiniza. Darisi basima insallah.Sizin branş neydi, kacinci senede atandiniz, bunlari yazarsanjz bizede motivasyon olur.

Cok sevindim sizin adiniza. Darisi basima insallah.Sizin branş neydi, kacinci senede atandiniz, bunlari yazarsanjz bizede motivasyon olur.
İngilizce.
İlk girişimdi diyebilirim. 36 yaşında denedim.
Alana hakim olduğum için alanı full yaptım diyebilirim diğerlerini kel kör işte.
Bizim bölüm her sene bir 2000 aldığı için puanların da düşüşü yardımcı oldu tabii.
Darısı sizlerin başına olur inşallah, kolaylıklar dilerim.

Cok iyiymis cok sevindim sizin adiniza :) benim brans tarih atamasi da oldukca az ama ben ilk defa cok iyi bir sekilde denemek istiyorm. Insallah bana da nasip olur :)

Hanımlar ders çalışma programını nasıl hallediyorsunuz? ( bu yaz sırf matematiğe odaklanıp çatır çatır soru çözme niyetim var) mesela konu çalışma ve kaç soru çözme artı geçmiş konu tekrarı ve o konuların sorularını çözmeyi nasıl hallediyorsunuz?

Üniversite sınavına girdiğimdeki bilgim olsa matematik, türkçe ve coğrafya hiç korkmazdım da şuan sanki her şey sıfırmış gibi geliyor.

Üniversite sınavına girdiğimdeki bilgim olsa matematik, türkçe ve coğrafya hiç korkmazdım da şuan sanki her şey sıfırmış gibi geliyor.
Bende cogu seyi unutmusum yas 30 olunca artik:) ama daha onumuzde cok zaman var bir anne olarak kisitli calisma suresi olsada ben inaniyorum elimizden geleni yapalim bence en azindan caba gosterdim deriz icimiz rahat olur

Rüştü hoca tavsiyem

Rustu hocanin dilbilgisi kitabini cozuyorum su anda:) kadir gumusden dinliyorum oda bana anlattigini hissetmis gibi en basitten anlatiyo:)
Ama rüştü hocadan dinle oyle cöz bence adam taktik li verio. Soru çözümünde bile nerde yanlış yapıldığını bilio helali var hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…