- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 36
-
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Tesekkur ederim:)Başarılar diliyorum, azminiz ve motivasyonunuzun devamını diliyorum
Cok sevindim sizin adiniza. Darisi basima insallah.Sizin branş neydi, kacinci senede atandiniz, bunlari yazarsanjz bizede motivasyon olur.Ben de geçen şubat ataması ile doğuya atanmış iki bebeği ile köyde çalışan bir öğretmen olarak başarılar dilemek istedim.
İngilizce.Cok sevindim sizin adiniza. Darisi basima insallah.Sizin branş neydi, kacinci senede atandiniz, bunlari yazarsanjz bizede motivasyon olur.
Cok iyiymis cok sevindim sizin adiniza :) benim brans tarih atamasi da oldukca az ama ben ilk defa cok iyi bir sekilde denemek istiyorm. Insallah bana da nasip olur :)İngilizce.
İlk girişimdi diyebilirim. 36 yaşında denedim.
Alana hakim olduğum için alanı full yaptım diyebilirim diğerlerini kel kör işte.
Bizim bölüm her sene bir 2000 aldığı için puanların da düşüşü yardımcı oldu tabii.
Darısı sizlerin başına olur inşallah, kolaylıklar dilerim.
Bende cogu seyi unutmusum yas 30 olunca artik:) ama daha onumuzde cok zaman var bir anne olarak kisitli calisma suresi olsada ben inaniyorum elimizden geleni yapalim bence en azindan caba gosterdim deriz icimiz rahat olurÜniversite sınavına girdiğimdeki bilgim olsa matematik, türkçe ve coğrafya hiç korkmazdım da şuan sanki her şey sıfırmış gibi geliyor.
Rüştü hoca tavsiyemBen video izleyip bol bol test cozmeye calisiyorum su dilbilgisi cok zorluyo beni insallah bitirebilirsem daha hizli ilerleyecek geriye donup eksiklerime bakacagim onceligim turkce matematik eylule kadar biterse yetisir tavsiyem oncelikle turkce matematik
Rustu hocanin dilbilgisi kitabini cozuyorum su anda:) kadir gumusden dinliyorum oda bana anlattigini hissetmis gibi en basitten anlatiyo:)Rüştü hoca tavsiyem
Ama rüştü hocadan dinle oyle cöz bence adam taktik li verio. Soru çözümünde bile nerde yanlış yapıldığını bilioRustu hocanin dilbilgisi kitabini cozuyorum su anda:) kadir gumusden dinliyorum oda bana anlattigini hissetmis gibi en basitten anlatiyo:)
Tesekkur ederim bir bakayim o zaman:)Ama rüştü hocadan dinle oyle cöz bence adam taktik li verio. Soru çözümünde bile nerde yanlış yapıldığını biliohelali var hani