- 29 Aralık 2008
- 1.729
- 3.070
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
60 matematik 25 turkce cozuldu.vatandaslik videolari izlendi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henu turkceden 60 soru cozebildim 40 matematik cozup bitircem cok uykum var60 matematik cozuldu. tarihten 3 video izlendi bugun :)
Ek atamada atanıp bu sınava da girenlerden dolayı şansınız olabilir aslında. Olmaz mı ki?Kızlar merhaba bende 2019 KPSS ye girdim bölümüm sosyal bilgiler öğretmenliği puanım kötü 79.01 ama sıralamam iyi sayılır 724.beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum. Her gün birbirimize destek oluruz.
Hayırlısı artık canım bilemiyorum ki ama riske atmak istemiyorum bilgilerim varken bırakmadan devam etmek istiyorum. Sizde kabul ederseniz bu grupta birbirimize destek olmak isterimEk atamada atanıp bu sınava da girenlerden dolayı şansınız olabilir aslında. Olmaz mı ki?
Hepimizin sinirini bozdu bu sınav. Hiç beklenen sonuçlar gelmedi kimseye. Ben dün şok oldum aldığım puanı görünce çünkü en az 3 puan yukardan bekliodum. Kısmetinde yoksa olmuomuş canım ben bunu anladımKızlar bende p3 puanı 69.20 ya sinirim bozuldu saçma sapan diğer puanlar 70 puanı aşmış alakam olmayan bölümler onlara zaten müracaat etsem bölüm yüzünden müracaat edemicem çok sinirim bozuldu.
Aile baskısıda başladı boşuna mı okudun diyip duruyorlar hiç motivem kalmadı valla. Nerdeyse bir miktar param olsa pansiyon kiralayıp işletcem o kadar memur olamayacağıma inandım sayelerindeHepimizin sinirini bozdu bu sınav. Hiç beklenen sonuçlar gelmedi kimseye. Ben dün şok oldum aldığım puanı görünce çünkü en az 3 puan yukardan bekliodum. Kısmetinde yoksa olmuomuş canım ben bunu anladım
Hocam ben anladım ki pes etmeyen azimle devam eden kazanıyor.allah bizi de başarılılardan eylesin.Aile baskısıda başladı boşuna mı okudun diyip duruyorlar hiç motivem kalmadı valla. Nerdeyse bir miktar param olsa pansiyon kiralayıp işletcem o kadar memur olamayacağıma inandım sayelerinde
Amin İnşallah. Hakettiğimiz seviyeye geliriz.Hocam ben anladım ki pes etmeyen azimle devam eden kazanıyor.allah bizi de başarılılardan eylesin.
Yds hazırlığı için mi?İlk önce İngilizce sınavına hazırlanıp ondan yüksek almayı planlıyorum. Ama ikisini beraber götürebilceğim bir kurs bulmam lazım evde konsantre olup çalışamıyorum
Evet hem yds hem KPSS bu kış ikisinide bitirmem lazım. Sizin önerebilceğiniz bir yer ya da yöntem varsa çok memnun olurumYds hazırlığı için mi?
Zafer hocanın online derslerinden memnun olmayanı görmedim.Evet hem yds hem KPSS bu kış ikisinide bitirmem lazım. Sizin önerebilceğiniz bir yer ya da yöntem varsa çok memnun olurum
Eğer maddi durumunuz yoksa veya ek kaynak isterseniz youtube'da daylight ingilizce videoları var. Erkek öğretmen 0'dan anlatıyor. Kadın öğretmen ise orta seviye yani yds düzeyinde anlatıyor.Evet hem yds hem KPSS bu kış ikisinide bitirmem lazım. Sizin önerebilceğiniz bir yer ya da yöntem varsa çok memnun olurum
Daylight onların seti var elimde her erkek hem kadın benim tek sorunum evde çalışamıyorum o yüzden bir kursa gidersem çalışmak zorunda hissederim kendimi disipline ederim diye düşünüyorum. Kitap olarak onuda yarın alabilirim. Şuan için her türlü kaynak kitap açığım yardım için çok teşekkür ederimEğer maddi durumunuz yoksa veya ek kaynak isterseniz youtube'da daylight ingilizce videoları var. Erkek öğretmen 0'dan anlatıyor. Kadın öğretmen ise orta seviye yani yds düzeyinde anlatıyor.
Kaynak kitap olarak ise ELS inside&out tavsiye ederim.
Ben onlisanstan 87 ile atamadım 2014 te.ben önlisans okuyorum..2020 de önlisanstan gırıcemde düz memurluk için 85 yetmezmı yanı