Bir annenin, Bir kadının yaşayabileceği en kötü şey...

Ahhh be arkadaşım ben evlatlarım için arabamı bile satıp parasını babalarına verdim.Artık maddi olarak hiçbirşey istemiyorum tek istediğim evladımın sağlığı ve birazda huzur.

İnan kocalıkta beklemiyorum ne ilgi ne şevkat nede yaslanılacak bir omuz...

Bu hayatta tek başıma olduğumu anladım evlatlarıma sarıldım onların iyi olması benim bütün acılarımı unutturucak.

Rabbim benle birlikte herkesin evladını bağışlasın onların acılarını yaşatmasın bizlere...

Allah oğluna ve sana hayırlı uzun ömürler nasip etsin.Öle bi adama adam denilmez ne biçim karektersiz bi insanmış ya hadi seni düşünmüyo oğlunudamı düşünmüyo gözleri ne kadar da körleşmiş.

çok büyük geçmiş olsun, umarım bir daha ne yavrularınıza ne size hastalıklar uğramaz. yavrunuz için o adama bile tahammül ettiğiniz için sizi tebrik ediyorum, gerçekten çok güçlü bir kadınsınız. karı-kocalık ilişkiniz bitmiş olabilir ama çocuğunuzun morali ve iyileşmesi için katlanmış olmanız gerçekten inanılmaz, allah kimseyi bunlarla sınamasın inş.
kocanız olacak adamın ise bence yatacak yeri bile yok, hiç mi korkmuyor acaba vereceği hesaptan. hep derim erkekte allah korkusu ve şefkat olacak, yoksa kadınlar olarak işimiz zor.

Üzüldüm.
Allah yardımcınız olsun.
Bu adamın sizin hayatınızda hiç yeri yok aslında, size güç yerine dert vermekten başka birşeye yaramıyor anlaşılan.
Yavrunuza sağlık versin Rabbim, güzel günler göstersin inş.

Aminnn canım evlatlarımızın sağlığı yerinde olsun biz herşeye katlanırız

Ama şunu unutma ben çünkü bunu çok düşünüyorum birgün gelecek ve onlar Allahın izniyle ünv.okuyacaklar kendilerine ait bir yaşam kuracaklar evlenecekler o zaman bize ne olacak peki eğer o zamana kadar o adama karşı hala şimdiki duygularını hissediyorsan nasıl yapacaksınız o adamla aynı evde özgür olmak istemeyecekmisiniz? yada o yaparsa aynı şeyleri size tekrar ..

bence mutlaka ondan habersiz bişeyler yapın ama asla ona belli etmeyin bunu öyle gönül rahatlığıyla söylüyorumki hakediyorlar bunu

Son düzenleme:
canım oncelıkel ogluna cok cok gecmıs olsun
ıanna sok olarak ve uzulerek okudum yazdklarını

allah oncelıkle vıcdan versın derdı annem
kulakları cınlasınn

sana ve cocuklarına uzun omurlerr naspı atsın allah
bır daha da uzemsın ıns..

Ben çocuğunuza Allah'tan acil şifalar diliyorum...

O yaratıktan bahsetmek bile istemiyorum....!

Allah yar ve yardımcınız olsun, evladınıza bol bol sağlık diliyorum... ne mutlu ki sizin gibi bir annesi var...

rabbim sana güç evladına sağlık sıhhat uzun mutlu bir ömür versin o gaddar adamada vijdan merhamet versin

Ben inanamıyorum bir insan bu kadar kötü olamaz ,bu kadar bencil olamaz , şaka gibi bir kötü adamı anlatmak için yazılmış senaryo gibi Allahım merhamet versin insanlara, hiç mi utanmıyor yüzünüze bakmaya gerçi utansa biraz ar haya olsa böyle yapmazdı.Rabbim size güç versin cennet annelerin ayağı altındadır sizin gibi annelerin altındadır cennet ,bütün kadınlık duygularını bir kenera bırakarak evlat sevgisiyle hayatını doldurmuşsun yapılması gereken budur böyle bir dönemde ama o insanla aynı evi paylaşmak eminim işkencedir.

Rabbim yardımcınız olsun evlatlarına hayırlı uzun mür versin..

evladına acil şifalar diliyorum canım allah sana bol sabır ve güç versin
okuyunca çok üzüldüm allah yardımcın olsun
eşine gelince söyleyecek söz bulamıyorumallaha havale et diyeceğim ama şunu da söyleyeyim ben olsam o adamı evime asla kabul etmezdim.en zor zamanımızda benim ve evladımın yanında olmayan karı kız peşinde dolanan birde utanmadan çocuğun benden olduğu ne belli diyen erkeğin benim yanımda işi olamaz
o adam baba değil çocuğuna hiçbir faydası olmaz keşke hiç evine almasaydın canım

offf offf offf
söyleyecek hiçbir söz bulamıyorum...
yazıklar olsun ...
yazık...

çocuğunuz nasıl*allah şifa versin.Değmeyen bir eşe sahip olmuşsunuz.çook üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki...

okurken ne diyeceğemi şaşırdım...
öncelikle rabbim evladınıza acil şifalar versin...
çok üzüldüm yaşadıklarınıza ...
eşiniz olacak şahsıda allah islah etsin rabbim kiseyi doğru yoldan saptırmasın..
ama yaşadıklarınıza rağmen ne kadar güçlü bi kadın olduğunuzu anladım belkide hayat sizi buna mecbur ettii..
size ve evladınıza yaşattıkları elbet bir gün çıkacak ondan..
şimdi düşündümde meğer yaşadıklarımıza dert değip üzülüyoruz kederleniyoruz.. biraz etrafımıza bakınca asıl dert neymiş görüyoruz...
Allah yar ve yardımcınız olsun... dualarım sizin ve sizin gibi olan tüm annelerle...

Annee ya iştee anneee....
Senin gibi annenin ben ellerinden değil ayaklarının altını öperim.
Rabbim bu ağır sınavlarının karşılığındaki sabrının,şükrünün karşılığını verecektir sana eminim.

Sizleri hic tanimiyorum sizin beni dinlemeniz ve evladim icin dua ve temennide bulunmaniz inank beni cok duygulandirdi ve su anda aglamamak icin kendimi zor tutuyorum.Allah kimseye benim yasadiklarimi yasatmasin.Rabbim hepinizi yuvanizda evlatlarinizla birlikte saglik ve mutlulukla yassmayi nasip etsin.

ben uzun zaman önce ağlamayı bırakmıştım ama bu sabah sizin konunuzu okuduğumda bi anda kendimi tutamadım artık, işyerinde gittim tuvalete baya ağladım çok etkilendim ...

şimdi değil belki ama belli etmeden diye hep yazdım .. nolur acımayın o adama ve ilerisi için bişeyler yapın nolur ...

allah yardımsın olsun sana ve evladına bundan sonra hep güzel günler göstersin inşallah
okurken kan beynime sıçradı bu nasıl adam adam bile denmez ya
sadece nefsini düşünen cinsellik olarak macera peşinde koşan bıkıncada yada parasız kalınca karısına dönen erkeklerden nefret ediyorum allah ıslah etsin
boşuna cennet anaların ayağında değil işte her sıkıntıyı analar çekiyo
cehennem de boşuna yaratılmamış buna inanıyorum bazı insanların pisliklerini ancak orası temizler

çok çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin oğlunuza
şimdi bişey merak ettim sizin ekonomik özgürlüğünüz var mı? eğer varsa ve sırf oğlunuz için o iğrenç adamla aynı evi paylaşıyorsanız durmayın derim ben .. her gün huzursuzluk görmektense boşanmanız oğlunuz için daha iyi olur fikrindeyim

Malesef yok.oglumun 5 sene cok iyi bakima ve beslenmeye ihtiyaci var banada cok duskn isim oldugunda anneme bile birakamiyorum.yani calisma durum bile kalmadi.

Banu daha kötü durumda olanlarda var canım Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…