Bir annenin, Bir kadının yaşayabileceği en kötü şey...

okurken kanım dondu resmen..bu nasıl insanlık bu nasıl vicdan..Allah bildiği gibi yapsın.inşallah en kısa sürede evladın sağlığına kavuşur.gün gelir onun yaptıklarının hesabını sorarsınız.

peki kocanızın sevgilisi ne oldu para bitince aşktamı bitti nr kaşarmış ama

aynen öyle olmuş....eşim onun peşinde koşmaktan işini gücüne bakamaz olmuştu ve doğal olarakta zatten zor olan ülke ekonomisinde iflas etti.

Para bitince sevgiside bitmiş sanırım ki ayrılmış kız, başkasıyla evlenmiş çocuğu bile var.

hay Allahım evlenecek enayide buluyorlar kendilerine...

oldukça etkileyici bir hikaye..

her yönüyle..

Allah yavrunuza sağlık sıhhat nasip etsin, sizlere de benzer acılar yaşatmasın bir daha..

Rabbim yardım etsin diyecek başka bişey yok galiba ben tam olmasada bu gibi şeyleri görüp büyümüş bi çocuğum ve birazda olsun anlayabiliyorum çok zor çocuğunuza geçmiş olsun inşallah iyileşir ve beraber o evden gider huzurlu bi yuva kurarsınız mutlu olursunuz aynı evde yaşamak soğuk olmak değiştirmiyordur bişeyleri hep bi huzursuzluk gerginlik vardır üstünüzde ve bu çocuğa da yansır ben öyleyim çünkü evimizde hep bi gerginlik vardır bizim de annem ve baba sıfatını taşıyan adam konuşmasalar bile o gerginlik hep var evimizde..

Öncelikle yavrunuza çok çok geçmiş olsun. Allah acısını göstermesin inşallah.

Eşinize gelince, umarım vicdanı kendini bir gün rahat bırakır.

Allah kolaylık versin size...

rabbim evladınıza şifa,size sabır,kocanızda da akıl fikir versin...ne diyimm

Son düzenleme:

yok anam yok bu erkelere salak bile demek salaklara hakaret

canım senin içinde üzüldüm.Büyük oğlum 18 yaşında ister istemez onada yansıyor aramızdaki sorunlar.Sana anne babana bakma diyeceğim onların arasındaki mesele diyeceğim ama evde huzursuzluk oluyor mümkün olduğunca kulaklarını tıkamaya bak.

çok çok geçmis olsun.. oglunuz simdi daha iyidir insAllah.. çok uzuldum, çig sut emmis esiniz demekki.. sizinle olan sorunlarini bir kenara koyuyorumda, yavrusuna nasil kiyabildi yaa?? yaziklar olsun ne biçim insan evladisin , be adam !!! kopek dahi yarali olan yavrusunu birakip gitmez de yalar biseyler yapar endince iyilestirmeye çalisir sen onun kadar bile olamamissin!!! Allah yar ve yardimcin olsun kardesim, dualarim kuçuk yavrun ve seninle Allah,a emanet ol canim...

inanamadım gerçekten çok üzüldüm allah sabır versin eşin denecek canavarıda allah ıslah etsin..geçmiş olsun allah oğluna acil şifalar versin...

gözyaşları içerisinde okudum yazdıklarını. ne zor be arkadaşım yaşadıkların . ne zor bir imtihan bu .Diliyorum ki bundan sonra hayatında öncelikle sağlık huzur olsun .Rabbim yaşadıklarını unutturacak güzellikleri yaşatsın sana.

kelimeler boğazımda düğüm .dualarımdasın arkadaşım.

Çok üzüldüm İçim parçalandı okurken. Vicdansızlığa mı üzüleyim, Rabbimin sizi evladınızla sınamasına mı bilemedim (((

Hep söylerim Allahım sağlık derdi verip hastanelerde derman aratmasın gerisi boş....

öyle yapıyorum zaten babam umrumda değil hayatımızı mahvetmek için ne geliyorsa yaptı annem hep bizim için uğraştı öyle işte hayat neler öğretiyor küçükken başladı bunlar şimdi yaşıma göre gayet oldunum çevremdekiler hep böyle der ne yapalım Rabbimin vardır bi bildiği sizde kendinizi yıpratmayın değmiyo benden daha iyi biliyorsunuzdur tabi bunu öyle işte ..

Yaaa anlayamıyorum bu hastalık grip,nezle değil ki...Bu hastalığın %40 ı tedavi %60 ıda moral motivasyon beslenmeye bakıyor....

Bunu eşimin yanında söylemişti dr.

Ve babası olucak şahısta bırak sevgiyi ilgisini bile esirgemişti.Yattığımız onkoloji servisi çocuklara aitti.ve orda çok baba bilirimki öğlen paydosunda bile çocuklarını görmeye geliyorlardı ki benim eşim iş sahibi.İlk yattığımız günlerde benim gelmeme gerek varmı diye telefon açıyordu beyfendi.
Yooo gelmene gerek yok diyordum bende.Anlayacağınız beyfendi gerekli olursa geliyordu, çocuğunu özlemek merak etmekten gelmiyordu.

Hantane yemeklerini yiyemiyorduk hergün kızkardeşim yemek yapıp yollatıyordu şöförle.eşimede şöför getirmesin bigün sen getir yemeğimizi hemde seni görmüş oluruz diyordum ama beyfendi çok yoğunmuş işi bırakamıyormuş ....evet yoğunluğunu gördük iflas etti

Allah onun cezasını verecektir mutalaka. Nasıl oluyor anlamıyorum, küçücük bir yavruya hiç tanımadığı insanların yüreği sızlarken kendi canından kanından babası naısl bu kadar duyarsız ilgisiz olabiliyor

Bir kadını bir anneyi başka ne yıkabilir ki....

Etrafım benim çok güçlü bir kadın olduğumu söylüyor.Ben güçlü değilim ki olmakta istemiyorum hayat beni buna mecbur ediyor.Ben evladımı hastane köşesinde bırakıp kaçamam ki.Onun yanından ayrılamam ki onsuz yaşayamamam ki...

eşinin yaptıklarına hiç şaşırmadım bu normal geldiği için değil kesinlikle ama bu ş....zler den çok var

çocuk deyince akan sular duruyor, bende sizin yerinizde olsaydım çocuğumun morali için iyileşmesine az bile katkısı olacağına inanırsame ona diz çöküp yalvarırdım gelsin dönsün gerekirse sevgilisini bile kabul ederdim çocuğum için iyileşmesi için

geriden geriden kendinizi sağlama alacak şeyler yapın nolur 1+1 bile olsa bir ev sahibi olun bi şekilde kenara altın bişey yavaştan koyun ve birgün çocuğunuz dimdik ayağa kalktığında iş güç sahibi olup size ihtiyacı kalmadığında o adamı ortada bırakıp gidin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…