- Konu Sahibi womanwoman
-
çocuğunuz nasıl*allah şifa versin.Değmeyen bir eşe sahip olmuşsunuz.çook üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki...
Malesef yok.oglumun 5 sene cok iyi bakima ve beslenmeye ihtiyaci var banada cok duskn isim oldugunda anneme bile birakamiyorum.yani calisma durum bile kalmadi.
canım çok geçmiş olsun ev seninmi senin olsaydı keşke bu adamın yine seni terketmeyeceyini nereden bilebilirsinki birdaha her ne olursa olsun evini terketme o defolsun gitsin ne olursa olsun özür diemesi gerekirdi neden özür dilemiyor
keşke sigortan falan ödense biraz hayatını garantiye alabilsen..
öyle bir geçer zamanki dizisinin seneryosunu okudum sankibaşka bir kadın insanın canından olan evladının önüne nasıl geçebiliniyorya ben bunu anlamıyorum yıllarca kendisine kadınlık yapmış okadar hakkı geçmiş böyle bir kadını böyle bir günde nasıl tek başına bırakabilirya bu insanlık dışı birşey ben böyle bir adama adam bile demek istemiyorum bir babaya çocuğunu zorla sevdiremesin zorla düşndüremezsin mahkemede onun neyi var neyiyok hepsini al dımdızlak ortada bırak bakalım okadın bu şekilde onu kabul edermi ya öyle çok üzüldümki anlatamam saçmalamışolabilirim çok sinirlendim
canım senin içinde üzüldüm.Büyük oğlum 18 yaşında ister istemez onada yansıyor aramızdaki sorunlar.Sana anne babana bakma diyeceğim onların arasındaki mesele diyeceğim ama evde huzursuzluk oluyor mümkün olduğunca kulaklarını tıkamaya bak.
Aşkım,bebeğim,gözümün nurunun resmi......Acıma ortak oldunuz, beni dinlediniz, fikirler sundunuz.Allah hepinizden razı olsun.
Kendi evladınız gibi gördüğünüz bebeğimin resmini sizlerle paylaşmak istedim.
canımm öncelikle allah evladına acil şifa versin benimde 4 yaşında
bir oğlum var çok zor bir dönemden geçmişsiniz ama çok şükür
atlatmışsınız artık eşine gelince diyecek laf yok gerçekten
sana gelince çok söylenecek şey varr sen ne kadar güçlü bir kadınsın
canm yaa allah sana sabır güç kuvvet versin o adamda allahından bulsun
sana evletlerınla rahat sağlıklı huzurlu bir hayat versin yüce rabbim inş
canım benım ben okurken ıcım parcalandı yasadıklarına bu nasıl vıcdandır babadır artık es demıyorum nasıl kalptır Rabbım bızı ıcınde Allah korkusu olan ınsanlarla karsılastırsın sana sabır dılıyorum cocugunada sıfa ınsallah hersey gonlunuzce olur ne dıyeyım esıne soylenecek laf bulamıyorum sen cok guclu bı kadınsın
Eve döndüğü günden beri tek kelime etmedim oysa konuşmak isteyipte konuşamadığım, nedenini, niçinini merak ettiğim o kadar çok şey var ki...
Huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum....
Hesabımı öbür tarafa bıraktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?