Bir annenin, Bir kadının yaşayabileceği en kötü şey...

Malesef yok.oglumun 5 sene cok iyi bakima ve beslenmeye ihtiyaci var banada cok duskn isim oldugunda anneme bile birakamiyorum.yani calisma durum bile kalmadi.

anladım canım derdi veren Allah çaresini de verir İnşallah.. sen sadece oğlunu düşün kötü günler geride kalacak umarım .. Allah yardımcınız olsun

senin ve oğlunun adına çok üzüldüm
ne diyim bilemedim ama allah yardımcın olsun bu sınavıda geçiceksin allahın izniyle.

Filmlerde yaşanır denilen bir durum maalesef ki...
Allah gösterdiğin sabrın karşılığını evladına şifa olarak versin inşallah.Eşinin bu davranışları elbette ki karşılığını bulacak.Senin eş olarak,evladının çocuğu olarak onun üzerinde hakkınız var.Dilerim Rabbim bu dünyada ona pişmanlığı verir.Söylenen sözler çok ağır.Allah tez zamanda ıslah etsin onu.Allah'a sığın evladının sağlığı için bol bol dua et.İnancını hiçbir zaman kaybetme.Dualarımız sen ve senin durumunda olan diğer kardeşlerimiz için....Ne mübarek bir insansın.Allah'a emanet olun.

canım çok geçmiş olsun ev seninmi senin olsaydı keşke bu adamın yine seni terketmeyeceyini nereden bilebilirsinki birdaha her ne olursa olsun evini terketme o defolsun gitsin ne olursa olsun özür diemesi gerekirdi neden özür dilemiyor
keşke sigortan falan ödense biraz hayatını garantiye alabilsen..

bela okumak günah ama böle insanlara bela okunur ALLAH belasını versin ıslah etsin ne diyebilinir ki vicdansız!duyguların o kadar hassas olduğu bi zaman da oğlunuzun ve sizin yanınızda olmaması bence insan oluşundan şüphe etsin.... ALLAH sabır versin güç kuvvet versin size..

Ev benim uzerime canim.sirketimizde calisiyo gozukuyorum, ssk liyim yani.arabamda vardi ama beyfendi sikisinca satip parasini ona verdim.Ben artik parada pulda degilim kimseye muhtac olmayalim huzurum olsun yeter bana.yasadiklarim yordu beni sukunet istiyorum, yasimda genc degilki kaldiramiyorum hicbiseyi.

allaha şükürler olsun canım hiç bir kadın ona buna muhtac olsun istemem....

Seni taktir ettim canım.
Şu durumda eşinin yaptıklarını bir kenara koyup kendini çocuğuna adamışsın.
Onun size yaptıklarını bile rafa kaldırabilmişsin.Kızgınlığını içine atmışsın.
Sabır göstermişsin...

İnşallah yavrun iyileşince ona söyleyecek birkaç sözün vardır.
Allah ıslah etsin o adamı

O filmdekiler ne ki...Çocuklarımın gözü önünde dayak yedim ve ertesi günde hastaneye gittim.(2 haftada bir 5 gün yatıp kemoterapi alıyorduk).

Doğduğum büyüdüğüm sokakta, annemin evinde geldi beni sokaklarda saçlarımdan sürüyerek dövdü.Anneme kızkardeşlerime ağza alınmıcak laflar etti.

Sevgisine zorla savcılığa suç duyurusunda bulundurdu 3 kere adliyelik oldum ve çok şükür hepsinden de aklandım.

O kadar çok şey varki hangi birini anlatayım...

hayırlısıyla şu hastalıktan kurtulursunuz inşallah...
bir anne olarak içim cız etti..
bir kadın olarak ruhum isyan etti..
Diyebileceğim tekşey Allah dermansız hastalık vermesin...

şu an maaalesef oğlunuz için katlanıyorsunuz...
maddiyat nedeniyle...
ve doğru yapıyorsunuz...

oğlunuzun 2 yıl sonra tedavisi bitince,
diğer oğlunuzun da belki artık mesleği olunca (bilmiyorum üniversitede okuyor mu? yaşı 18 demişsiniz)
güzel bir işiniz de varmış...
oğullarınızla birklikte yeni bir hayat kurmaya çalışırsınız inşallah...

Son düzenleme:
Aşkım,bebeğim,gözümün nurunun resmi......Acıma ortak oldunuz, beni dinlediniz, fikirler sundunuz.Allah hepinizden razı olsun.

Kendi evladınız gibi gördüğünüz bebeğimin resmini sizlerle paylaşmak istedim.

canımm öncelikle allah evladına acil şifa versin benimde 4 yaşında
bir oğlum var çok zor bir dönemden geçmişsiniz ama çok şükür
atlatmışsınız artık eşine gelince diyecek laf yok gerçekten
sana gelince çok söylenecek şey varr sen ne kadar güçlü bir kadınsın
canm yaa allah sana sabır güç kuvvet versin o adamda allahından bulsun
sana evletlerınla rahat sağlıklı huzurlu bir hayat versin yüce rabbim inş

canım benım ben okurken ıcım parcalandı yasadıklarına bu nasıl vıcdandır babadır artık es demıyorum nasıl kalptır Rabbım bızı ıcınde Allah korkusu olan ınsanlarla karsılastırsın sana sabır dılıyorum cocugunada sıfa ınsallah hersey gonlunuzce olur ne dıyeyım esıne soylenecek laf bulamıyorum sen cok guclu bı kadınsın

Allah razı olsun arkadaşım.Allahım düşmanımın başına vermesin bu illeti.Küçücük bedenler o hastalıkla ne mücadeleller veriyor bi görseniz.

Rabbim dermansız dert vermesin.herşey biz kulları için.Benim kaderim aynı anda iki acı birden yaşamakmış, yaşadım...

Allahım kimseyi evladı ile sınamasın...

Eve döndüğü günden beri tek kelime etmedim oysa konuşmak isteyipte konuşamadığım, nedenini, niçinini merak ettiğim o kadar çok şey var ki...

Huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum....

Hesabımı öbür tarafa bıraktım...

canım bencede konusma bosver hem kendını hem evladını huzursuz edersın bos yere. boyle bırıyle konussan nolcak kı hıc bırsey degısmeyecek sadece can sıkıntısı olacak elde edecegın o kadar laftan anlasaydı bırak lafı cocugun o durumuda bıle boyle olan adama en agır laflar edılse cezalar verılse nolacak kı...Rabbım buyuk ona havale et elbet Rabbım sızı hıc yalnız bırakmayacak sevkatıyle onu da azabıyla.......

önce çok çok geçmiş olsun,hiçbir baba çocuğunun hastalığına bir anne kadar asla üzülemez,asla.sadece annenin içi yanar,anne kahrolur.allah sizi çocuklarınızın başından eksik etmesin.
o eşiniz olacak -çok afedersiniz ama- dallamaya gelince,
o adamın iki tarafta da yatacak yeri yok,şuan o adamla aynı evde oturabiliyorsanız sizin gibi bir kadının mutlaka geçerli ve mantıklı nedenleri zaten vardır.sizin için iki dileğim var birincisi bebeğinize bol şifa,ikincisi de zamanı geldiğinde o herife tekmeyi basmanız.eminim o anın zevkinden geçilmeyecektir.
artık bu erkek cinsiyle ilgili duyduğum hiçbir şeye şaşırmaz oldum.bu cins beni şaşırtamıyor artık.çünkü hayal gücümün bile ötesine geçtiler yaptıklarıyla.

Ana gibi yar olmazmış....Allah oğlunu sana bağışlasın,inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur...Eşine gelince, Allahın tokadı büyüktür merak etme....Bunlar yanına kalmaz aslaa..!!! Oğluna çok üzüldüm hem hasta hem de babasının ilgisizliği Böyle durumlarda moral çok önemli...Sen her zaman oğlunun yanında ol.Bu zorlu mücadeleyi birlikte verin...Sabrın sonu selamettir...Bol bol dua..Allahım şifalar versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…