Bir anne oğluna çocuğuna bunu nasıl söyler! Bu nasıl aile.

Bir kere kayınbabanız düzgün değil.
Sanıyorum ki evlilik kararı kv hamile kakınca apar topar alınmış, haliyle 7 ay sonra bebekler doğunca da erken doğum olarak anlatılmış.
Düğün olmaması burada kritik nokta.

Kp ilişkiyi kendisi istemiş hiç kusura bakmasın

İkisi de birbirinden beter, tam uyumlular
Görüşmeyi tamamen kesin, kesemiyorsanız da komaya sokun.

Bayram zamanı hep “şehir dışına, uzaklara” çıkın, mesaj atın. Çimende piknik iyidir.
Hep çok meşgul olun, hep parasız olun.

Faizler düşük, kredi artı bebek kumbarası artı otomatik birikim öneriyorum, elinize para geçmezse rahat hayır dersiniz. Cepten vermek kolaydır, vadeli hesabı bozmak / altını satmsk zordur.

Bağırınca tekrar sesi yükselirse telefonu kapatacağınızı söyleyin. Dediğinizi yapın.

İsterseniz telefonlarda kişilere özel zil sesi atayabiliyorsunuz. İnternetten sessiz zil sesi indirip kv ve kp için kullanabilirsiniz.

Böylece hem engellendiklerini farketmezler hem de çenelerini kapatmış olursunuz.

Eşinin çocuğa annesinin bakması yönünde isteği vardı..hala böyle bir plan yapmiyordur umarım

Eşinin çocuğa annesinin bakması yönünde isteği vardı..hala böyle bir plan yapmiyordur umarım
O zaman anlaşmıştık zaten vazgeçmişti saçma olacağını anlamıştı. Öyle birşey tekrar gündemimize gelmedi.

Neden esin de sen de tekefon dahil her yerden engellemiyorsunuz? Nasil bir ailesi var esinin... Ararlarsa gorumce de dahil acmayin. Belli ki zarsr verecek insanlar.

benim aklima gelen yontem kv, kp, gorumce, damat kim var kim yok tum telefonlardan engelleyip, kocami bir doktora goturup antidepresan başlatır, kimse ile gorusturmezdim. herkes anne baba olamiyor. esinizin ailesi siz ve cocugunuz artik. son verdiğiniz parayi artik kurtulma harcı gibi düşünün. saglikla cocugunuzu kucaginiza alin.

Hem sinirlenip hem para vermek ne alaka
Vermeyin öldürecek değil ya.

Öldürülme korkusu olan biri zaten o evde durmaz bariz yalan. Ne utanmaz arlanmaz insanlar ya.
Görüşmeyi net biçimde kesin. Çocuğunuza bile musallat olurlar bunlar onu görücem bahanesi ile daha da sıklaşır görüşmeler.

Benim de başımda var bir kv belası milleti görüyor imreniyorum kızım 4 yaşına girdi daha görmedi.Yalanları oyunları neler var neler.Şurda çoçuğu doğurur sen doğurdun diye üstüne atar insanın.Hala daha eşim anam anam diye dolanır. Allah böyle insanlardan korusun.Allah yardımcınız olsun.

Kp iki gün sonra arar, yine para ister ve o bağıran ve kükreyen eşin kuzu kuzu hatta sizinle birlikte gider para verir. Size vermeyin dediler kaç kere. Aman tehlikeli, aman tehdit eder... yine ederse, sürekli yaparsa ne yapacaksınz? Tekrar tekrar para mı vereceksiniz? Madem tavsiyeleri dinlemeyecektiniz buraya neden sorup insnaları yoruyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…