Bir anlık gönül kayması ve pişmanlıklarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Siz bu tarz görüşmelerin aldatmaya zemin hazırladığını söylemiş olmadınız mı?
Bu dediğiniz sizin onaylamadığınız görüşme şeklini seçen insanları zan altında bırakır.
Bu zemini oluşturan onlar olduğu için...

Ben de hayır, aldatmaya zemini hazırlayan arkadaşlık, kadın-erkek görüşmesi vs degildir.
Kişinin kendi ahlakı, kendi duyguları yada evlilikte yolunda gitmeyen şeylerdir diyorum.

Bu kadın aynı yakınlığı iş yerindeki bir erkekten görse onunla aldatacaktı.
Aynı şekilde erkekte.

Bu durumda kadın-erkek sosyal hayatta bir arada hiç bulunmamalı.
Bu da günümüzü şartlarında pek mümkün mü bilemedim...

Bir anlik gonul kaymasi degil ki bu. Baya baya aldatmak. Kadin erkek fark etmez aldatmanin karakterle alakali oldugunu dusunurum. Olan olmus. Ayrilin yolunuza bakin.

Arkadaş sana son yazdığımı okusana konuyu sana açtıkça açtım niye başa sarıyorsun?

Anlayışlı yaklaşma fikrine bir noktaya kadar katılıyorum
Burada yazan pişmanlıktan ölüyor falan olsa mesela...
Kadın yakalanmış, devam etmiş.
Tekrar yakalanmış, ve şu an kocasını tekrar konuşarak ikna edemediği için (çünkü kocası konuşmuyor ve fırsat vermiyor) yada diğer adamdan tekme yediği için üzgün...

He ama şahsi fikrim, evet pişmanlıktan ölüyor olsaydı da, beddua falan haddim değil, zaten bana ne.
Hayatına elbet devam etsin. Ama çocukların velayeti babada olmalı.
Çünkü insanız hata yaparız. Ve bedel öderiz.
Ağır hataların da bedeli ağır olur.
Kimi zaman hata yaptığımızda sadece kendimizi bağlar,
Kimi zamanda bu örnekteki gibi 2 kadın 2 adam, çocuklar, aileler vs şeklinde onlarca kişiyi.

İnanmadım
Ama gercekse gönül kayması değil baya bildiğin aldatma bu

Ne sebeple olursa olsu evli kadina yanasan adamdan hayir gelnez. Ona guvenipte is yapilmaz. Erkekler ozellikle boyle evli kadinlara yanasiyo niye cunku arkasini aramayacak bunaltmayacak buyuk ihtimsl arada cinsellik bedava seks. Kadinlarin cok dikkatli olmasi lazim.

şimdi eşiniz bunları mahkemede söyler kanıtlarsa ve çocukları da alırsa
o zaman yandığınızın resmidir!!

ki aklı başında her mağdur bunu yapar

insanız beşeriz şaşarız... ama herşeyden önce evlat gelir

Her zman söylerim rabbim pis nefsimize uydurmasın çünki onun hiç karnı doymaz insana her pisliği yaptırır

Kocana ve çocuklarına yazık. Allah belanı vermiş zaten senin. Utanmadan arkadaş olduğun o kadının yüzüne nasıl baktın acaba. Utanmaz arlanmazlar. Çocuklarda babalarında kalır zaten. Mahkeme böyle bir anneye evlat vermez çünkü. Midem bulandı sizden.

cocugunuz varsa onlara uzulurum. haketmissiniz. esiniz bundan sonra mutlu olur, iyi biriyle karsilasir umarim. insaallah karsilassin.

Ben en cok cocuklariniza üzuldum..onunla iliskiye de girmissiniz.girerken yediginiz damgadan haberiniz olup iciniz hicmi ciz etmedi..

Oyle bir annenin cocuklari olarak o agirlikla yasayacaklar bi ömur..
Insallah baba cocuklari size birakmaz.

Pesss. Yazılacak herşeyi yazmış zaten herkes.Siz ne cesaretle bu kadar laf işiteceğinizi bilerek yaptıklarınız marifetmiş gibi buraya konu açtınız bilemedim. Destek falan mı bekliyordunuz ? Bir kere yapmışsınız,belki de evlatlarınızın yüzü suyu hürmetine ilk seferinde atlamış geçmişsiniz.İkinci sefer niye bu ağa takılıyosunuz.Bile bile lades sizinkisi.Pişmanlık vs. hiç fayda etmez.

He o arkadaşınızın karısına da gidip anlatıp ama kadın inada bindirip meydanı size bırakmak istemeyeceğinden dolayı da zaten boşanmaz.
Yarın birgün çocuklarınız bunu öğrenmeyecek mi ? Ama kocanızı ayakta alkışlıyorum,başkası olsa sizi öldürürdü herhalde.Çok büyük bir erdem göstermiş,size tek bir kelime bile etmemiş.

Bence de cok haketmişsin, inşallah eşin seni boşar, bunu yaparken de aldatmadan dolayı tazminatı alıp seni maddi olarak da cezalandırır. Gerçeksen senin gibiler kadın ta da erkek vicdanlarında boğulsun

ne bekliyordun demek istiyorum sadece. boşanmamışsın, aldatmaya devam etmişsin. ee ne olacaktı?

ayrıca biz de bir anlık gönül kayması yaşadık. senin yaşadığın bu değil ki. baya bildiğin cinsellik de içeren bi ilişki içindesin.

Bir anlık (!) gönül kayması nedir yahu?!
Eşinizin yüzüne nasıl bakabildiniz nasıl onunla birlikte oldunuz sonrasında anlayamıyorum.
Siz gönülden bahsediyorsunuz. O adama oyuncak olmuşsunuz sadece kusura bakmayın. Adam kendi hayatına devam ediyor kaldığı yerden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…