- 1 Kasım 2017
- 518
- 1.986
Siz istediğiniz gibi yaşamayın seçebilirsiniz.
Ama bu şekilde görüşmeyi uygun bulan insanları zan altında bırakarak ‘isteyen istediğine asılıyor’ demek çirkin olur.
Ailecek görüştüğümüz çok arkadaşımız var. beraber tatile de gittik. Çocuklarımız da arkadaş.
Evimizde kalmış olanlar da var, sabaha kadar oturup dertleştiğimizde.
Kişiler edebini ve sınırını bildikten sonra kimse kimseye yan gözle bakmaz, merak etmeyin.
Bu gibi aldatmalar öncelikle çiftler arasında sorun varsa oluyor. Mutsuzluk, tatminsizlik, anlaşamama, dertleşememe, arkadaş olamama vs... insan eşiyle mutlu mesut yaşıyor, her şeyini gönül rahatlığı ile paylaşıyor, çocuklar konusunda ortak karar alabiliyor, aile olmayı biliyor, birbirlerine değer veriyorsa, zaten aldatarak değil insan gibi boşanarak biter.
sizin de korkunuz varsa kadın erkek bir araya gelirsek aldatırım yada aldatılırım diye, evliliğinizi gözden geçirin derim..
Dikkatinizi çekmemiş anlaşılan "isteyen" dedim bu ortamlarda bulunanların hepsi aldatıyor demedim yada ben böyle bir ortama girsem aldatılırım yada aldatırım gibi birşeyde demedim Yanlış yanlış anlayarak konuyu çok farklı yerlere çekmişsiniz.
Hep bir araya toplanmaktan değil, gereksiz yakınlıklardan bahsediyorum.
Hangimizin ki zan? Anlamadıysanız daha açıklayıcı olsun. Yazdığım mesajda gözü kapalı güvenerek cıvık cıvık samimiyetlere girip böyle vakalarla karşı karşıya kalınabilir mesajını vermek istedim.
Mesela bu cıvığa örnek olarak ; arkadaşımın kocasının kimseden habersiz benim işyerime gelip benimle oturup ardından "teşekkür ederim" gibi düşündürücü bir mesaj atmasıdır. Bunun haricinde seviyeli, ciddi ve hepbirlikte olan görüşmelere bir lafım yok!
Bu yazdığımın ardından da güven ile alakalı olarak "Baba'nın öz çocuğunu taciz ettiği şu hayatta kimseye güvenmem tedbirimi alırım". dedim Şahsi görüşümdür..