- 7 Ağustos 2013
- 573
- 345
-
- Konu Sahibi busekarakan98
Bilmiyorum ki bir günde soğuk yaptı sonra bi anda yazmadı belli bir sebebi yok yaniNeden kesti konuşmayı? Aileler tanışıyor olabilir muhabbetiniz bittiyse silin. Engelediyim insanla huhatam olmak istemiyorum Çünkü cahille söhpet olmaz
1,5 hafta önce bir anda yazmayı kesti. Sinir oldum tabii bende yazmadım. İnstada duruyor hâla story atıyorum 10-15 dk içinde de bakıyor utanmadan. Takipten çıkmalı mıyım sizce bunu? Aileler tanışıyor ayıp olmaz dimi çıkarsam. Hadi kızlar bana gaz verin
Başkasını bulunca satış yapmış klasik erkekBilmiyorum ki bir günde soğuk yaptı sonra bi anda yazmadı belli bir sebebi yok yani
İşte sinir oldum ondan yedekte tutuluyorum gibiÖzellikle sana bakmıyordur. Ben instaya girince herkese sıradan bırakıyorum. Yani çocuk hızlı görüyorsa demekki instada aktif. Bunu üstüne çekme.
Alt üstü flört zaten. Ben çıkarma zahmetinde bile bulunmazdım yok sayardım.
Ailelerin umurunda mı sizce ? Ne alaka ya annesi babası oturup Ziyagil sofrasindaki gibi "x seni takipten çıkmış neler oluyor kuzum mu ?"diyecek ?1,5 hafta önce bir anda yazmayı kesti. Sinir oldum tabii bende yazmadım. İnstada duruyor hâla story atıyorum 10-15 dk içinde de bakıyor utanmadan. Takipten çıkmalı mıyım sizce bunu? Aileler tanışıyor ayıp olmaz dimi çıkarsam. Hadi kızlar bana gaz verin
Yok istemiyorum zaten bu saatten sonra yazsada cevap vermem de işte sinir olduğum için silesim geliyorÇıkarma bence kendini önemli zanneder o zaman da bırak ne hali varsa görsün bir anda ortadan kaybolandan hayır gelmez zaten
Ailesi çok istiyordu zaten annesi daha bugün aradıAilelerin umurunda mı sizce ? Ne alaka ya annesi babası oturup Ziyagil sofrasindaki gibi "x seni takipten çıkmış neler oluyor kuzum mu ?"diyecek ?
Ailesi çok istiyordu zaten annesi daha bugün aradıama oğlu behlül gibi işte djjflf
1 haftaya geçer aklıma bile gelmez de işte balık burcuyum şu an deli oluyorumBoşver gitsin aman. Valla en güzel zamanlarini ona sinir olmakla harcadığını inanamiyorum. Kendine gel sen buse karakansin aptallık etme
Çık seni önemsemiyorsa sende önemseme.1,5 hafta önce bir anda yazmayı kesti. Sinir oldum tabii bende yazmadım. İnstada duruyor hâla story atıyorum 10-15 dk içinde de bakıyor utanmadan. Takipten çıkmalı mıyım sizce bunu? Aileler tanışıyor ayıp olmaz dimi çıkarsam. Hadi kızlar bana gaz verin
1 haftaya geçer aklıma bile gelmez de işte balık burcuyum şu an deli oluyorum