Bir anda giden flört?

O silip engelleyeceğine ben yapayım diye düşündüm
Ben onun sileceğini pek düşünmedim aklınca cepte tutan biri gibi geldi. Ailesini de tanıdığından ve önemsiyor görünmemen için söyledim aslında yoksa silip geçebilirsin tabiki. Nasıl kafana takmayacaksan öyle davranman en doğrusu.

Onun yaptığı ayıptı bi anda sohbet ortasında cevap yazmadı, haklı olan benim yani silip geçicem o yüzden görmekte istemiyorum pek

Takipten çıkacak kadar bile değer vermemek lazım sessiz kal merak edip yazacak sonunda sende mesajına görüldü falan at ne bilim burnundan getir kaos severim de

Onun yaptığı ayıptı bi anda sohbet ortasında cevap yazmadı, haklı olan benim yani silip geçicem o yüzden görmekte istemiyorum pek
Boştayken yazmışsa ve artık boşta değilse demek ki.

Bırak bence gurur, taktik işlerini engelle gitsin. Kafanda yer etmesin, takıntı yapmışsın belli ki.

Takipten çıkmalısın tabide.

Ben direk siliyorum vallahi! Bir de durmadan onun ismini, resminimi görcem? Ne düşünürse düşünsün. Bas engeli zaten bir daha görusmiyceksin, o kendini degerli hissetse noolucak hissetmese noolucak. Ben kendi hissettigime bakiyorum. Birde ben ondan önce silmem gerek. Sende öyle yap inan daha huzurlu.

Aileler tanışıyor olabilir bianda soğuk yapıp kaybolan erkeğe sendedirek buz gibi ol bir daha da arkana bakma..ya iş ciddiye bindiği için kaçmıştır ya yedektesindir ya da istediği birşey olmamıştır kadın gibi trip atıyordur(erkeklerin bazılarında da dişil enerjiler çok vardır maalesef)
Engelleme engellersen önemsediğini düşünür yoksay umursama emin ol eninde sonunda yazacaktır o zamanda pardon tanıyamadım telefon numaranız yok deyip kestirip at

Aynen engellemedim takipten çıktım, trip yaptı resmen dediğiniz gibi

Takipten çık onu da çıkar. Hem onu hemde birkaç kişiyi sonra merak edip sorarsada sana özel birşey değil iletişimde olmadıklarımı çıkartıyorum dersin ki kendini önemli hissetmesin.
Heh bende tam aynısını yaptım gece 3-5 kişi daha çıkardım

Öyle yaptım gece

Bence takipten cikartinca farkına bile varmaz baskasina kaydıysa gönlü konu sahibini sallamıyordur bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…