- 7 Ağustos 2013
- 573
- 345
-
- Konu Sahibi busekarakan98
O silip engelleyeceğine ben yapayım diye düşündümSilip engelleyip değerli hissetmesine neden olmayın. Erkenden karakterini belli etmiş bu iyi bir şey :)
Ben onun sileceğini pek düşünmedim aklınca cepte tutan biri gibi geldi. Ailesini de tanıdığından ve önemsiyor görünmemen için söyledim aslında yoksa silip geçebilirsin tabiki. Nasıl kafana takmayacaksan öyle davranman en doğrusu.O silip engelleyeceğine ben yapayım diye düşündüm
Onun yaptığı ayıptı bi anda sohbet ortasında cevap yazmadı, haklı olan benim yani silip geçicem o yüzden görmekte istemiyorum pekBen onun sileceğini pek düşünmedim aklınca cepte tutan biri gibi geldi. Ailesini de tanıdığından ve önemsiyor görünmemen için söyledim aslında yoksa silip geçebilirsin tabiki. Nasıl kafana takmayacaksan öyle davranman en doğrusu.
Aynen o zaten ayıp etmiş. Silin geçin o halde rahatça bakın önünüzeOnun yaptığı ayıptı bi anda sohbet ortasında cevap yazmadı, haklı olan benim yani silip geçicem o yüzden görmekte istemiyorum pek
Takipten çıkacak kadar bile değer vermemek lazım sessiz kal merak edip yazacak sonunda sende mesajına görüldü falan at ne bilim burnundan getir kaos severim de1,5 hafta önce bir anda yazmayı kesti. Sinir oldum tabii bende yazmadım. İnstada duruyor hâla story atıyorum 10-15 dk içinde de bakıyor utanmadan. Takipten çıkmalı mıyım sizce bunu? Aileler tanışıyor ayıp olmaz dimi çıkarsam. Hadi kızlar bana gaz verin
Boştayken yazmışsa ve artık boşta değilse demek ki.Onun yaptığı ayıptı bi anda sohbet ortasında cevap yazmadı, haklı olan benim yani silip geçicem o yüzden görmekte istemiyorum pek
Aynen görmek istemiyorum sürekli bakasım geliyor silsem daha iyi benim içinBoştayken yazmışsa ve artık boşta değilse demek ki.
Bırak bence gurur, taktik işlerini engelle gitsin. Kafanda yer etmesin, takıntı yapmışsın belli ki.
Takipten çıkmalısın tabide.1,5 hafta önce bir anda yazmayı kesti. Sinir oldum tabii bende yazmadım. İnstada duruyor hâla story atıyorum 10-15 dk içinde de bakıyor utanmadan. Takipten çıkmalı mıyım sizce bunu? Aileler tanışıyor ayıp olmaz dimi çıkarsam. Hadi kızlar bana gaz verin
Aynen engellemedim takipten çıktım, trip yaptı resmen dediğiniz gibiAileler tanışıyor olabilir bianda soğuk yapıp kaybolan erkeğe sendedirek buz gibi ol bir daha da arkana bakma..ya iş ciddiye bindiği için kaçmıştır ya yedektesindir ya da istediği birşey olmamıştır kadın gibi trip atıyordur(erkeklerin bazılarında da dişil enerjiler çok vardır maalesef)
Engelleme engellersen önemsediğini düşünür yoksay umursama emin ol eninde sonunda yazacaktır o zamanda pardon tanıyamadım telefon numaranız yok deyip kestirip at
Heh bende tam aynısını yaptım geceTakipten çık onu da çıkar. Hem onu hemde birkaç kişiyi sonra merak edip sorarsada sana özel birşey değil iletişimde olmadıklarımı çıkartıyorum dersin ki kendini önemli hissetmesin.
Öyle yaptım geceBen direk siliyorum vallahi! Bir de durmadan onun ismini, resminimi görcem? Ne düşünürse düşünsün. Bas engeli zaten bir daha görusmiyceksin, o kendini degerli hissetse noolucak hissetmese noolucak. Ben kendi hissettigime bakiyorum. Birde ben ondan önce silmem gerek. Sende öyle yap inan daha huzurlu.
Ben kendi içimi rahatlatmak için sildim zaten farkedilmek için değilBence takipten cikartinca farkına bile varmaz baskasina kaydıysa gönlü konu sahibini sallamıyordur bile.