Kızına bu kadar aşırı düşkün olan evlendirmesin bak çok net. Tam tersi konu olsa eş ailesine denmeyen kalmazdı. Bu ne böyle? Yok taksilere binme yok gitme ben gelip götüreyim. Size de kötülük ediyorlar bence böyle yapipta. Kk konularında gördüğüm aklı başında kocalardan biri eşiniz. Bana yansıtma demekle yetinmis sadece efendi adammış. Çok net tartışma kavga sebebi bence. Ben ailemin sağlık sorunlarıyla ugrasıcam eş ailesi eşime sen gitme yapma etme diyecek. Var mı böyle dünya?Hayır malesef ailem özellikle babam aşırı düşkün olduğu için karakteri de böyle malesef herşeye karışıp güya sağlığımı beni düşünüyor ama bana zarar veriyor defalarca söyledik bunu, herşeyi söylememeye çalışıyorum ama araşırken nerdesin nasılsın kızım ben seni götürüp getireyimmi kızım taksilere sakın binme kızım derken herşeyi öğrenmiş oluyorlar sonra bi olay olunca arıyor ağlamaklı olarak babam (buarafa gerçekten pamuk kalplidir ama işte) ben çok üzülüyorum gel bizde kal diyor yalnız kalma diyor eşimde açıkçasıailemin evinde kalmamı son olaylardan dolayı istemiyor haklı olarsk diyorki bundan sonra ailenle ne yaşarsan bana yansıtma diyor eşimle bile uğraşmak nazını çekmek istemiyorum o haldeyim
Merhaba eski topraklar kolay insanlar değiller malesef kendi ailemden biliyorum :) bizimde ailede hastalık çıktı babam ve annem aman kızım sen kendini üzme herkesin başına gelebilir sen yıpratma kendini felan diyorlar onların başında hiç büyük de kalmadığı için pek empatı yapamıyorlar da , fakat ben annem babamı sevdiğim gibi eşimin ailesini de seviyorum beni zamanında çok üzdüler çok tartışma yaşandı ama şuan eve bir hastalık haberi bir bomba düştü üzülmemek mümkün değil.. hele bide evde eşiniz üzgünse ona sürekli moral vermek zorundaysanız daha zor oluyor .. sen sana yakışanı yap derim insana en yakışan şey merhamet ve vicdandır. Yaptığın tüm iyilikler senin karşına çıkar sana döner.. annene babama güzel dille izah etmen gerekiyor onlar da hala hayatta onların. Da başına Allah korusun bişey gelse onlarında mutlaka başında duracaksındır hayırlı evlat bunu gerektirir.. herşeyi geçtim baban tam olarak nasıl bir şeyde bulundu acaba bilsek daha mantıklı yorumlayabiliriz aslında dünürler arasında biraz sıkıntı olunca o devam ediyor maalesefHerkese merhaba eski konuları bir kenara bırakarak yeni bir durumdan bahsetmek tamamen fikirlerinizi almak istiyorum eşimle aile apartmanında oturuyoruz bunda hiç sıkıntımız yok benim ailem de on dk mesafemizde ,annesi biraz bakıma muhtaç daha doğrusu yeni hastalıkları çıktı fzk tedavi alması gerekiyormuş bir anda baş gösterdi ve bir ay yada belki duruma göre birkaç ay hastanede yatılı kalacak eşimde hep yanında yatılı kalıyor
Problemimiz şurada benim babam herşeye karışan yanlışa çeken biri anlaşmak tartışmak konuşmak onla çok zor eşimle de sık görüşmez anlaşamıyorlar pek babamında kayınvalidem hastanede yatarken bir ayıbı oldu çekti gitti arada kaldım biraz sorunlar yaşadık , şimdi kv hastanede kalırken benim sürekli gitmemi yanında kalmamı istemiyor ailem, zannediyolarki ben ona sanki hizmetçilik bakıcılık yapıyorum yapacağım, kendi fikirlerim yokmuş gibi düşünüyorlar eşimde ailemin böyle yapmasından bıktığı için artık tartışmalar çıkıyor hep dış etkenler yüzünden tartışıyoruz yani, çok daraldım arada kaldım bunları nasıl aşarız ne yapacağız bilmiyorum bir yandan bakıcı kadın tutmaya çalışıyoruz yardımcı olması için, gündüzleri birkaö saat ben hastaneye gideceğim eşim zaten her akşam iş çıkışı gelip kv yanında kalacak onda problem yok ama bu sefer ailem yine diyecekki sen her günmü gidiyorsun niye gidiyorsun kendini düşün hastanelerde yapamazsın, off bugünler geride kalsa geçse keşke, kadın zaten hastalıkla uğraşıyor eşimde üzülüyor bide üstüne bu ailemin böyle yapısını çekiyoruz gerçekten üzgünüm bunların benzerini yaşayıp tavsiyesi olanınız varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?