İlk defa buraya yazıyorum, öncelikle merhabalar hanımlar. 2.5 yıllık evliyim, eşim tek erkek, köy yaşantısıyla büyümüş ve hala eskinin köyü şimdinin mahallesi bi yerde oturuyorlar, istanbulun göbeğinde
evlerimiz cok yakın ailesiyle. İlk zamanlar çok mutluydum bu durumdan, gayet samimiydik. Gebelik için kontrollere ve hastaneye gitmeye başladım kimsenin haberi yok,hala da yoktur, kv nin sürekli içten içe beni takip ettiğini anladim. Ariyor dışardayim diyorum bi kac gun sonra baska bosey icin ben evlerine gideck oluyorum ariyorum soylemiyor ne zaman gelecek nerde, sen soylemedin ya bende söylemiyorum artık diyor. Bunu duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ben böyle seyleri anlamam, diyaloga negatiflige kavgaya gelmem ama öyle zoruma gitti ki ben neyin derdindeyim sen neyin derdindesin. Neyse ben kendiligimden karantinada hamile kaldim, ailem ara ara gelmeye basladi yanima yalovadan. Ailemin geleceği hafta kendi şehir dışına çıkıp görümceyi de bende yatili olarak kaldirmayi akil etmis, bana sora beni dusunen evin halini soran yok tabiki. Ama ailem gelecek diyince de ilk defa bas bas bagirmaya başladı. Şok oldum, asla agzimi acmadim. O gun esimde orda. Ertesi gun eşime ağlayıp ben size gelmeye cekiniyorum, evinize bile giremiyorum bisey dersiniz diye. Ben bu kizi(26) kime birakayim tek kalamaz vs vs aglayip doldurup bana yollamış. Akli olan insanlariz allahtan ki oturduk konustuk eşimle ama hamile bi kadinin kocasini doldurup ona yollamak nedir? Ev sahibine sormadan eve yatili gelmek nedir? Ha noldu geldi iki gun kaldi diger gunler kendi evine gitti gorumcem tek kaldi ailesine bizde kaldigini demis.
Cocuk olacak, hamileliğim değil ama sonrasi icin cok korkuyorum. Sürekli gelecekler, bisey desem yine bi köşede aglayacak eşime diye sürekli bunu düşünüyorum. Eskisi gibi ne gidiyorum ne yuzune gülüyorum ne de plan program yapıp birlikte biseyler yapıyoruz, içim almiyor artık.
Lütfen bana bir fikir verin ben olumlu düşünmeyi, bunlari takmamayi nasil becericem. Psikolojik yardim alayim diyorum ama eşime direk bunlarin hepsini anlatmadim, o zaman anlatmam gerekir, neden gideceksin ki der.
Ne yapmalıyım
Uzun oldu okudugunuz için teşekkür ederim, hakkınızı helal edin