Bir aldatılmada benden.

Daha biz kadınlar "aldatmayan erkek var mı, erkek adam aldatır" safsatasından bir adım ileri gidememişsek bir erkeğin kendini böyle savunmasına da çok şaşırmamak lazım. Ne diyelim hayırlı aldatılmalar o zaman.

sen sınava odaklan bence düşünmene bile değmez böyle zihniyetli birini

sen yoktun aldattım cümlei çok açık bir itiraf olmuş zaten.şu anda da hayatında yoksun o zaman yine mi birilerini bulacak.en sevcdiği dönemlerde böyleyse evlenince gözünü dört açmakla kalmaz bir de çifter çifter gözlük takarsın

Sorma bide annesiyle ablalarıyla falan tanısıyorum yani rezil etti beni elaleme tam bi karaktersiz ya

aldatan kadına tebrik aldatan erkeğe yuh
aldatan her kimse çok büyük bir hata öncelikle kendisine yaptığı hata
bu güzelim arkadaşımızı kaybetmiş erkek müsveddesi otursun haline üzülsün...
sonuna kadar kabul etme arkadaşım
bu işin kadını erkeği yok aynen karakter meselesi bence de ..

Teşekkür ederim, kesinlikle öyle.

Sorma bide annesiyle ablalarıyla falan tanısıyorum yani rezil etti beni elaleme tam bi karaktersiz ya
Hiic takma derslerine odaklan arada kendine vakit ayir arkadaslarinla bulus gez dolas.. Boyle karaktersiz kisiler icin omrunu ziyan ediyim deme sakin.. Kimi bulursa bulsun kendine kisiliksiz beyinsiz herif.. Senin gibisini zor bulur bu kafayla.. Sen hedefini yolunu ciz oyle ilerle once kendini dusun

Anlamadiniz sanirim.
Gozunuzde her erkek potansiyel aldatici ya?
Esinizdemi oyle diyorum.
ben burda özel hayatımdan bahsetmek istemiyorum bu sizin için bir sorun teşkil eder mi?
sadece genel hayatı konuşmak,fikirleri tartışmak istiyorum
ve şunu da söyleyim hemcinslerime fazlasıyla saygım var ama erkeklerden nefret etmiyorum kesinlikle...
sonuçta kim ne yaparsa kendine yapar
ama tarihte de bugünde de hep kadınlarımız ezilmiş
ben buna öfkeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…