- 28 Şubat 2012
- 135
- 163
-
- Konu Sahibi Teenagewoman
Bugun bana kalkmış hangi erkek aldatmazki hem ben seni aldatmadım inat etme ben eni anneme gelin diye gösterdim ne derim diyor.
sen sınava odaklan bence düşünmene bile değmez böyle zihniyetli biriniMerhaba kk üyeleri,
Senelerdir takip ediyorum üyeliğimde vardı ama kullanma ihtiyacı duymamıştım, bugune kadar.
Aldatılanlar kervanına bende katıldım. 1 yıllık bir ilişkim vardı sürekli ayrıl barıştı aslında birazda benim yüZümden, ilk uzun ilişkim ve uzun ilişkilerin nasıl yürüdüğüne dair en ufak bi fikrim yoktu.
Gecenlerde içime bir şey doğdu anında arayıp sifresini istedim mırın kırın etti. Oyalamamasını soyleyığ yüzüne kapatıcakken verdi şifreyi. Girdim baktım kız konuşmaları yok , olsada benim tanıdıklarım, eyvallah dedim.
Bir şey dürttü beni bilirsiniz kadınlık hissi işte, erkeklerle konuşmalarına baktım. Birtanesinde bir konuşmaya sahit oldum " bu kızı ayarlıcam konuş sende kendime yapmam lazım" tarzı bir şey. Sinirden hatırlamıyorumda. Hemde bu konuşma dogum günümden tam 4 gün sonra, basımdan asagı kaynar sular dokuldü. Aradım ağladım ayrıydık sen yoktun dedi, yeminler etti yalvardı yakardı. Kabul etmedim
Dün gece arayıp ağladı tamam barısma ama sen yoktun yemin ederim diye, inanmadımda cünkü birlikteydik, öyle hatırlıyorum. İçim yandı, bir kaç gün sonrada yıldönümümüz hatta verdiğim hediye siparişini iptal ettim. geleceğim diye tutturdu gelirse telefonu kapatacagımı onu bu şehirde bir basına bırakcagımı soyledim, gelmez sanırım.
Bugun bana kalkmış hangi erkek aldatmazki hem ben seni aldatmadım inat etme ben eni anneme gelin diye gösterdim ne derim diyor. Aldattığını o da ben de biliyoruzSınav dönemindeyim ve cok stresliyim. Dikkatimi dağıtıyo bu olay aglamak istiyorum ama o kendini adam sana tip için ağlamamda. Nasıl atlatacağımı bilmiyorum.
Sorma bide annesiyle ablalarıyla falan tanısıyorum yani rezil etti beni elaleme tam bi karaktersiz yaCanım yaa uzun süreli ilişkilerin hep çivisi çıkmıştır bizaman sonra..
Heleki küs barış ilişkiler cıvımıştır yani sonu pekde iyi olmuyor bu tür ilişkilerin..
Bence sen yol yakınken en doğrusunu yapmışsın..
Gerçekten adam gibi adam karşına çıktığında doğru zamanda tabi ki ozaman anlıyosun bazı şeyleri..
Butür olaylara okadar şahit oldum ki..
Bak sınav arefesindeymişsin birde sen geleceğini düşün dediğin gibi de kendini adam sanan tipler için üzülmeye bile değmez..
Lafa bak yaa sen yoktun ondan diyor bide yani hayır yok öyle bişey demiyor ama sen yoktun ondan kendime bi kız ayarlamaya çalıştımhayır yani yarın öbürgün siz evlenseniz senin bi işin çıksa bikaç günlüğüne şehir dışına çıksan yokluğunda hemen birinimi araması lazım bu tip adamlar bunuda yapar bence
Senn hiiiç üzülmee arkadaşlarınla vakit geçir aklına getirme.. Birde nediyor sana sen aileme gelin gösterdiğim kızsın mı?aay gülesim geldi.. insan ailesine gelin gösterdiği bi kıza bunu yaparmı yahu adamlıktan bozma cibiliyetsiz karaktersiz biriymiş besbelli.. Sen çook daha iyilerine layıksın bence
Aldatılmak bir nevi hakaret değilmi sonucta, büyük kouşmayayım ama affedilir değil..Sizin gibi aldatmayı affetmeyenleri ayakta alkışlıyorum ; hele sevgiliyken.
Var..bu, aldatilan kadinlarin savunma mekanizmasi..herkes aldatiliyor diye dusunup kendilerini rahatlatiyorlar..aldatmayan erkek var mı allah rızası için?
Teşekkür ederim, kesinlikle öyle.aldatan kadına tebrik aldatan erkeğe yuh
aldatan her kimse çok büyük bir hata öncelikle kendisine yaptığı hata
bu güzelim arkadaşımızı kaybetmiş erkek müsveddesi otursun haline üzülsün...
sonuna kadar kabul etme arkadaşım
bu işin kadını erkeği yok aynen karakter meselesi bence de ..
Ailesine durumu söyle rezil olsun.Sorma bide annesiyle ablalarıyla falan tanısıyorum yani rezil etti beni elaleme tam bi karaktersiz ya
Hiic takma derslerine odaklan arada kendine vakit ayir arkadaslarinla bulus gez dolas.. Boyle karaktersiz kisiler icin omrunu ziyan ediyim deme sakin.. Kimi bulursa bulsun kendine kisiliksiz beyinsiz herif.. Senin gibisini zor bulur bu kafayla.. Sen hedefini yolunu ciz oyle ilerle once kendini dusunSorma bide annesiyle ablalarıyla falan tanısıyorum yani rezil etti beni elaleme tam bi karaktersiz ya
ben burda özel hayatımdan bahsetmek istemiyorum bu sizin için bir sorun teşkil eder mi?Anlamadiniz sanirim.
Gozunuzde her erkek potansiyel aldatici ya?
Esinizdemi oyle diyorum.
forumun genel özeti bu oldu bencealdatmayan erkek vardır canım. aldatana zaten erkek demiyoruz biz!
kesinlikle olsun sayıları az ama şans işte insanın karşısına çıkıverir
bekliyoruz bakalımkesinlikle olsun sayıları az ama şans işte insanın karşısına çıkıverir
bir de gerçekten gönülden dilemek lazım..
beyin gücü mü bilmiyorum ama içten dilenen şey gerçekleşebiliyor