Bir aldatılmada benden.

Erkekler aldatabilir bu normal öyle mi?İnşallah aynı şeyi sen de yaşa ve gör,başka bir tek kelimeye layık değilsin.Hadi sen yoluna ben yoluma de ve bitir.

ben burda özel hayatımdan bahsetmek istemiyorum bu sizin için bir sorun teşkil eder mi?:KK23:
sadece genel hayatı konuşmak,fikirleri tartışmak istiyorum
ve şunu da söyleyim hemcinslerime fazlasıyla saygım var ama erkeklerden nefret etmiyorum kesinlikle...
sonuçta kim ne yaparsa kendine yapar
ama tarihte de bugünde de hep kadınlarımız ezilmiş
ben buna öfkeliyim

Yok neden sorun olsun :)
Boyle yazinca sormak istedim, evet kadinlar cok ezilmis ama insallah bi 20 yil sonra bu devran doner. Anneler.daha bilincli artik benim umudum var :)

Yok neden sorun olsun :)
Boyle yazinca sormak istedim, evet kadinlar cok ezilmis ama insallah bi 20 yil sonra bu devran doner. Anneler.daha bilincli artik benim umudum var :)
allah kısmet ederse bebeğim sağlıklı doğsun;
oğlumu bir kadına İYİ BİR EŞ olacak şekilde büyüteceğim
allahtan tek istediğim kadınların aşşağılanmaması ezilmemesi
bir oğlan çocuğu kız çocuğu gibi dikkatli yetiştirlse kız çocuklarımıza bu kadar dikkat etmek zorunda kalmayız
dünya daha temiz bir yer olurdu :)))
keşke bunun bilincine varılsa :KK43:

allah kısmet ederse bebeğim sağlıklı doğsun;
oğlumu bir kadına İYİ BİR EŞ olacak şekilde büyüteceğim
allahtan tek istediğim kadınların aşşağılanmaması ezilmemesi
bir oğlan çocuğu kız çocuğu gibi dikkatli yetiştirlse kız çocuklarımıza bu kadar dikkat etmek zorunda kalmayız
dünya daha temiz bir yer olurdu :)))
keşke bunun bilincine varılsa :KK43:

Hayirli dogumlar, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin oglusunuzu :)
Boyle annelere ihtiyacimiz var iste. kadinlar dunyayi degistirebilir :)

aldatmayan erkek var mı diye bunu kabullenen kadınlara acıyorum kendinize saygınız olsun azcık en doğrusunu yapmışsın bence tatlım duruşunu bozma hiç

aldatmayan erkek var mı diye bunu kabullenen kadınlara acıyorum kendinize saygınız olsun azcık en doğrusunu yapmışsın bence tatlım duruşunu bozma hiç
aldatmayan erkek var mı derken, ben, yok demek istemedim
mecazen değil soru anlamında sordum
benim çevremde de var aldatmayan erkek (çok iyi tanıdıklarım)
ben bir şeyi kabullenmiş değilim

keşke şu kişisel özellklerimizi tartışacağınıza fikirlerimi tartışsanız allah rızası için
kimse acınacak durumda değil hepimizin beyni de var ayağı da eli de

Hem aldatırlar hem de yaptıklarını meşru göstermek için kulp bulup başkalarının davranışlarını örnek gösterip durumu normalleştirmeye çalışırlar.

Merhaba kk üyeleri,
Senelerdir takip ediyorum üyeliğimde vardı ama kullanma ihtiyacı duymamıştım, bugune kadar.
Aldatılanlar kervanına bende katıldım. 1 yıllık bir ilişkim vardı sürekli ayrıl barıştı aslında birazda benim yüZümden, ilk uzun ilişkim ve uzun ilişkilerin nasıl yürüdüğüne dair en ufak bi fikrim yoktu.
Gecenlerde içime bir şey doğdu anında arayıp sifresini istedim mırın kırın etti. Oyalamamasını soyleyığ yüzüne kapatıcakken verdi şifreyi. Girdim baktım kız konuşmaları yok , olsada benim tanıdıklarım, eyvallah dedim.

Bir şey dürttü beni bilirsiniz kadınlık hissi işte, erkeklerle konuşmalarına baktım. Birtanesinde bir konuşmaya sahit oldum " bu kızı ayarlıcam konuş sende kendime yapmam lazım" tarzı bir şey. Sinirden hatırlamıyorumda. Hemde bu konuşma dogum günümden tam 4 gün sonra, basımdan asagı kaynar sular dokuldü. Aradım ağladım ayrıydık sen yoktun dedi, yeminler etti yalvardı yakardı. Kabul etmedim
Dün gece arayıp ağladı tamam barısma ama sen yoktun yemin ederim diye, inanmadımda cünkü birlikteydik, öyle hatırlıyorum. İçim yandı, bir kaç gün sonrada yıldönümümüz hatta verdiğim hediye siparişini iptal ettim. geleceğim diye tutturdu gelirse telefonu kapatacagımı onu bu şehirde bir basına bırakcagımı soyledim, gelmez sanırım.
Bugun bana kalkmış hangi erkek aldatmazki hem ben seni aldatmadım inat etme ben eni anneme gelin diye gösterdim ne derim diyor. Aldattığını o da ben de biliyoruzSınav dönemindeyim ve cok stresliyim. Dikkatimi dağıtıyo bu olay aglamak istiyorum ama o kendini adam sana tip için ağlamamda. Nasıl atlatacağımı bilmiyorum.
numaranı değiştir muhatttap olmadan uzaklaş tamamen suna bak hangi erkek aldatmazmıs terbiyesiz

X