Bir aldatılmada benden.

Erkekler aldatabilir bu normal öyle mi?İnşallah aynı şeyi sen de yaşa ve gör,başka bir tek kelimeye layık değilsin.Hadi sen yoluna ben yoluma de ve bitir.

Yok neden sorun olsun :)
Boyle yazinca sormak istedim, evet kadinlar cok ezilmis ama insallah bi 20 yil sonra bu devran doner. Anneler.daha bilincli artik benim umudum var :)

Yok neden sorun olsun :)
Boyle yazinca sormak istedim, evet kadinlar cok ezilmis ama insallah bi 20 yil sonra bu devran doner. Anneler.daha bilincli artik benim umudum var :)
allah kısmet ederse bebeğim sağlıklı doğsun;
oğlumu bir kadına İYİ BİR EŞ olacak şekilde büyüteceğim
allahtan tek istediğim kadınların aşşağılanmaması ezilmemesi
bir oğlan çocuğu kız çocuğu gibi dikkatli yetiştirlse kız çocuklarımıza bu kadar dikkat etmek zorunda kalmayız
dünya daha temiz bir yer olurdu :)))
keşke bunun bilincine varılsa

Hayirli dogumlar, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin oglusunuzu :)
Boyle annelere ihtiyacimiz var iste. kadinlar dunyayi degistirebilir :)

aldatmayan erkek var mı diye bunu kabullenen kadınlara acıyorum kendinize saygınız olsun azcık en doğrusunu yapmışsın bence tatlım duruşunu bozma hiç

aldatmayan erkek var mı diye bunu kabullenen kadınlara acıyorum kendinize saygınız olsun azcık en doğrusunu yapmışsın bence tatlım duruşunu bozma hiç
aldatmayan erkek var mı derken, ben, yok demek istemedim
mecazen değil soru anlamında sordum
benim çevremde de var aldatmayan erkek (çok iyi tanıdıklarım)
ben bir şeyi kabullenmiş değilim

keşke şu kişisel özellklerimizi tartışacağınıza fikirlerimi tartışsanız allah rızası için
kimse acınacak durumda değil hepimizin beyni de var ayağı da eli de

Hem aldatırlar hem de yaptıklarını meşru göstermek için kulp bulup başkalarının davranışlarını örnek gösterip durumu normalleştirmeye çalışırlar.

numaranı değiştir muhatttap olmadan uzaklaş tamamen suna bak hangi erkek aldatmazmıs terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…