Bir aldatılmada benden.

sessizce kac ve uzaklas ... Allah kurtarmis.. aldatmayan erkek olmaz olur mu ya,illa ki vardir.

umarım vardır ... çünkü ben kendimi geçtim başka bir kadın aldatılınca bile ben aldatılmışım gibi öfkeleniyorum
elimde değil ki

Evlisiniz ve hamilesiniz.
Esinize guven duymuyormusunuz. Aldatmanin cinsiyeti olmaz karektersizliktir.

Sırf bu adamın zihniyeti yüzünden kimseye güvenemiyorum zaten tartısmalarımızın cogu guvensızlığımde. Kaynaklanırdı haklıda cıktım

bak eger inkar edip öyle sacma sekilde bir savunma yapmasaydi yine neyse diyecektim... ama savunma kendini ele vermis maalesef

bak eger inkar edip öyle sacma sekilde bir savunma yapmasaydi yine neyse diyecektim... ama savunma kendini ele vermis maalesef
Bayadırinkar ediyo ama biliyo vazgcmeyeceğimi, telefonda ağlrkn bile ben ei aldamadm diye ağlado ama bir yandanda hangi erkek aldatmazki diye çıkışıyor . Erkekler bir yere kdar yalan soyleyebılıyo sanırım :)

erkekler kendi aralarinda cok maco konusurlar. Belkide seni unutmak icin yapmak istedi o an. Veya sana cok kizgindi ve canini yakmak istedi.

Canım yaa uzun süreli ilişkilerin hep çivisi çıkmıştır bizaman sonra..
Heleki küs barış ilişkiler cıvımıştır yani sonu pekde iyi olmuyor bu tür ilişkilerin..
Bence sen yol yakınken en doğrusunu yapmışsın..
Gerçekten adam gibi adam karşına çıktığında doğru zamanda tabi ki ozaman anlıyosun bazı şeyleri..
Butür olaylara okadar şahit oldum ki..
Bak sınav arefesindeymişsin birde sen geleceğini düşün dediğin gibi de kendini adam sanan tipler için üzülmeye bile değmez..
Lafa bak yaa sen yoktun ondan diyor bide yani hayır yok öyle bişey demiyor ama sen yoktun ondan kendime bi kız ayarlamaya çalıştım hayır yani yarın öbürgün siz evlenseniz senin bi işin çıksa bikaç günlüğüne şehir dışına çıksan yokluğunda hemen birinimi araması lazım bu tip adamlar bunuda yapar bence
Senn hiiiç üzülmee arkadaşlarınla vakit geçir aklına getirme.. Birde nediyor sana sen aileme gelin gösterdiğim kızsın mı? aay gülesim geldi.. insan ailesine gelin gösterdiği bi kıza bunu yaparmı yahu adamlıktan bozma cibiliyetsiz karaktersiz biriymiş besbelli.. Sen çook daha iyilerine layıksın bence

He tamam bütün erkekler aldatıyorsa olur deseydin ...te allahım ya ne yüzsüz erkekler bunlar ,bide utanmadan yalvarıyor ,bas tekmeyi gitsin sakın sakın evlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…