Bir aldatılmada benden.

sessizce kac ve uzaklas ... Allah kurtarmis.. aldatmayan erkek olmaz olur mu ya,illa ki vardir.

Sırf bu adamın zihniyeti yüzünden kimseye güvenemiyorum zaten tartısmalarımızın cogu guvensızlığımde. Kaynaklanırdı haklıda cıktım

bak eger inkar edip öyle sacma sekilde bir savunma yapmasaydi yine neyse diyecektim... ama savunma kendini ele vermis maalesef

bak eger inkar edip öyle sacma sekilde bir savunma yapmasaydi yine neyse diyecektim... ama savunma kendini ele vermis maalesef
Bayadırinkar ediyo ama biliyo vazgcmeyeceğimi, telefonda ağlrkn bile ben ei aldamadm diye ağlado ama bir yandanda hangi erkek aldatmazki diye çıkışıyor . Erkekler bir yere kdar yalan soyleyebılıyo sanırım :)

erkekler kendi aralarinda cok maco konusurlar. Belkide seni unutmak icin yapmak istedi o an. Veya sana cok kizgindi ve canini yakmak istedi.

Canım yaa uzun süreli ilişkilerin hep çivisi çıkmıştır bizaman sonra..
Heleki küs barış ilişkiler cıvımıştır yani sonu pekde iyi olmuyor bu tür ilişkilerin..
Bence sen yol yakınken en doğrusunu yapmışsın..
Gerçekten adam gibi adam karşına çıktığında doğru zamanda tabi ki ozaman anlıyosun bazı şeyleri..
Butür olaylara okadar şahit oldum ki..
Bak sınav arefesindeymişsin birde sen geleceğini düşün dediğin gibi de kendini adam sanan tipler için üzülmeye bile değmez..
Lafa bak yaa sen yoktun ondan diyor bide yani hayır yok öyle bişey demiyor ama sen yoktun ondan kendime bi kız ayarlamaya çalıştım :KK53: hayır yani yarın öbürgün siz evlenseniz senin bi işin çıksa bikaç günlüğüne şehir dışına çıksan yokluğunda hemen birinimi araması lazım bu tip adamlar bunuda yapar bence:KK45:
Senn hiiiç üzülmee arkadaşlarınla vakit geçir aklına getirme.. Birde nediyor sana sen aileme gelin gösterdiğim kızsın mı? :KK70: aay gülesim geldi.. insan ailesine gelin gösterdiği bi kıza bunu yaparmı yahu:KK16: adamlıktan bozma cibiliyetsiz karaktersiz biriymiş besbelli.. Sen çook daha iyilerine layıksın bence:KK19:

Merhaba kk üyeleri,
Senelerdir takip ediyorum üyeliğimde vardı ama kullanma ihtiyacı duymamıştım, bugune kadar.
Aldatılanlar kervanına bende katıldım. 1 yıllık bir ilişkim vardı sürekli ayrıl barıştı aslında birazda benim yüZümden, ilk uzun ilişkim ve uzun ilişkilerin nasıl yürüdüğüne dair en ufak bi fikrim yoktu.
Gecenlerde içime bir şey doğdu anında arayıp sifresini istedim mırın kırın etti. Oyalamamasını soyleyığ yüzüne kapatıcakken verdi şifreyi. Girdim baktım kız konuşmaları yok , olsada benim tanıdıklarım, eyvallah dedim.

Bir şey dürttü beni bilirsiniz kadınlık hissi işte, erkeklerle konuşmalarına baktım. Birtanesinde bir konuşmaya sahit oldum " bu kızı ayarlıcam konuş sende kendime yapmam lazım" tarzı bir şey. Sinirden hatırlamıyorumda. Hemde bu konuşma dogum günümden tam 4 gün sonra, basımdan asagı kaynar sular dokuldü. Aradım ağladım ayrıydık sen yoktun dedi, yeminler etti yalvardı yakardı. Kabul etmedim
Dün gece arayıp ağladı tamam barısma ama sen yoktun yemin ederim diye, inanmadımda cünkü birlikteydik, öyle hatırlıyorum. İçim yandı, bir kaç gün sonrada yıldönümümüz hatta verdiğim hediye siparişini iptal ettim. geleceğim diye tutturdu gelirse telefonu kapatacagımı onu bu şehirde bir basına bırakcagımı soyledim, gelmez sanırım.
Bugun bana kalkmış hangi erkek aldatmazki hem ben seni aldatmadım inat etme ben eni anneme gelin diye gösterdim ne derim diyor. Aldattığını o da ben de biliyoruzSınav dönemindeyim ve cok stresliyim. Dikkatimi dağıtıyo bu olay aglamak istiyorum ama o kendini adam sana tip için ağlamamda. Nasıl atlatacağımı bilmiyorum.
He tamam bütün erkekler aldatıyorsa olur deseydin ...te allahım ya ne yüzsüz erkekler bunlar ,bide utanmadan yalvarıyor ,bas tekmeyi gitsin sakın sakın evlenme

X