- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- Konu Sahibi Teenagewoman
bu birazda benle ilgili bi durum sanırım..Kimseye güvenemicekmiyi biz yaaaa
ben kimseye sonsuz güven duyamıyorum,
belkide o yüzden..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu birazda benle ilgili bi durum sanırım..Kimseye güvenemicekmiyi biz yaaaa
umarım vardır ... çünkü ben kendimi geçtim başka bir kadın aldatılınca bile ben aldatılmışım gibi öfkeleniyorum
umarım vardır ... çünkü ben kendimi geçtim başka bir kadın aldatılınca bile ben aldatılmışım gibi öfkeleniyorum
elimde değil ki
Sırf bu adamın zihniyeti yüzünden kimseye güvenemiyorum zaten tartısmalarımızın cogu guvensızlığımde. Kaynaklanırdı haklıda cıktımsessizce kac ve uzaklas ... Allah kurtarmis.. aldatmayan erkek olmaz olur mu ya,illa ki vardir.
Umarım karşıma cıkar
Sırf bu adamın zihniyeti yüzünden kimseye güvenemiyorum zaten tartısmalarımızın cogu guvensızlığımde. Kaynaklanırdı haklıda cıktım
Umarım karşıma cıkar
Bayadırinkar ediyo ama biliyo vazgcmeyeceğimi, telefonda ağlrkn bile ben ei aldamadm diye ağlado ama bir yandanda hangi erkek aldatmazki diye çıkışıyor . Erkekler bir yere kdar yalan soyleyebılıyo sanırım :)bak eger inkar edip öyle sacma sekilde bir savunma yapmasaydi yine neyse diyecektim... ama savunma kendini ele vermis maalesef
Yaktıda zaten :) sıra bendeerkekler kendi aralarinda cok maco konusurlar. Belkide seni unutmak icin yapmak istedi o an. Veya sana cok kizgindi ve canini yakmak istedi.
Yaktıda zaten :) sıra bende
yok erkekler aldatılınca hiç üzülmüyorum çünkü kadınlar hep ezilmişler biraz da erkekler ezilsinEvlisiniz ve hamilesiniz.
Esinize guven duymuyormusunuz. Aldatmanin cinsiyeti olmaz karektersizliktir.
yok erkekler aldatılınca hiç üzülmüyorum çünkü kadınlar hep ezilmişler biraz da erkekler ezilsin
Kesinliklesen onu yoklugunla cezalandir
Ama bak "seviyorum" diyorsun. Dayanicaksin. Bu hirs kalici degil...Kesinlikle
Ama bak "seviyorum" diyorsun. Dayanicaksin. Bu hirs kalici degil...
He tamam bütün erkekler aldatıyorsa olur deseydin ...te allahım ya ne yüzsüz erkekler bunlar ,bide utanmadan yalvarıyor ,bas tekmeyi gitsin sakın sakın evlenmeMerhaba kk üyeleri,
Senelerdir takip ediyorum üyeliğimde vardı ama kullanma ihtiyacı duymamıştım, bugune kadar.
Aldatılanlar kervanına bende katıldım. 1 yıllık bir ilişkim vardı sürekli ayrıl barıştı aslında birazda benim yüZümden, ilk uzun ilişkim ve uzun ilişkilerin nasıl yürüdüğüne dair en ufak bi fikrim yoktu.
Gecenlerde içime bir şey doğdu anında arayıp sifresini istedim mırın kırın etti. Oyalamamasını soyleyığ yüzüne kapatıcakken verdi şifreyi. Girdim baktım kız konuşmaları yok , olsada benim tanıdıklarım, eyvallah dedim.
Bir şey dürttü beni bilirsiniz kadınlık hissi işte, erkeklerle konuşmalarına baktım. Birtanesinde bir konuşmaya sahit oldum " bu kızı ayarlıcam konuş sende kendime yapmam lazım" tarzı bir şey. Sinirden hatırlamıyorumda. Hemde bu konuşma dogum günümden tam 4 gün sonra, basımdan asagı kaynar sular dokuldü. Aradım ağladım ayrıydık sen yoktun dedi, yeminler etti yalvardı yakardı. Kabul etmedim
Dün gece arayıp ağladı tamam barısma ama sen yoktun yemin ederim diye, inanmadımda cünkü birlikteydik, öyle hatırlıyorum. İçim yandı, bir kaç gün sonrada yıldönümümüz hatta verdiğim hediye siparişini iptal ettim. geleceğim diye tutturdu gelirse telefonu kapatacagımı onu bu şehirde bir basına bırakcagımı soyledim, gelmez sanırım.
Bugun bana kalkmış hangi erkek aldatmazki hem ben seni aldatmadım inat etme ben eni anneme gelin diye gösterdim ne derim diyor. Aldattığını o da ben de biliyoruzSınav dönemindeyim ve cok stresliyim. Dikkatimi dağıtıyo bu olay aglamak istiyorum ama o kendini adam sana tip için ağlamamda. Nasıl atlatacağımı bilmiyorum.
çok tatlısınız ve sonuna kadar katılıyorum. birazda erkekler üzülsün.yok erkekler aldatılınca hiç üzülmüyorum çünkü kadınlar hep ezilmişler biraz da erkekler ezilsin