- 3 Şubat 2018
- 25.456
- 109.648
Ya şu aldatmış mı tamam hemen boşan diyenlere hayret ediyorum gerçekten ya ne kadar kolay ne kadar basit. Aldatmak tabi ki ksrakterszlk şerfszlktir asla ve asla affı yoktur ama ortada çocuk varsa aile yanına dönmek çok zor tekrar aile ile birlikte oturmak çok zor tek başına yaşamak daha da zor çocuk olmasa neyse hepsini geçtim boşandıktan sonra ki hayatın dört dörtlük olacağı garanti değil ve diyelim ki tekrar evlendi onunda aldatmayacağı garanti değil çünkü aldatmaz asla yapmaz dediğim insanların aldattığını görüyorum malesef.
Aldatmayan erkek vardır, siz karakterli erkeklere denk gelmemişsiniz.Aldatmayan erkek yoktur fırsatını bulamayan erkek vardır
Bin Muhteşem Güneş isimli kitaptaki
"Pusulanın daima kuzeyi gösteren ibresi gibi, bir erkeğin suçlayan parmağı da daima mutlaka bir kadını gösterir" cümlesi beni çok etkilemişti. Yazarı tespiti için tebrik etmiştim içimden.
Ama fikrimi değiştirdim. Yazar aslında büyük bir yanılgı içinde ve bence oldukça da iyimser yaklaşıyor olaya...
Yazarın atladığı kısım şu ; kuzeyde kalan kadınları işaret eden parmaklar maalesefki sadece erkeklere ait olmuyor...
Kuzeyde kalan kadınları işaret edenler, kuzeyde kalan kadınların ta kendisi oluyor.
Bunu bir örnekle açıklayayım; aynı şeyi siz yapsaydınız suçlu siz olacaktınız. Karşınızdaki adam olmayacaktı . Eşiniz çıkıp da "erkek erkeğin düsmanıdır" demeyecekti.
Ama aslında şu konuda size katılıyorum. Kadın kadinın düşmanıdır. Doğru. Ama sizin hikayenizde hemcinsine düşmanlık yapan bekar kız değil. Sizsiniz.
Siz pusulanın kuzeyinde kalan ve daima suçlu,daima sorunlu,daima zorunda olan bir kadın olarak yine hemcinsinizi hedef alıyorsunuz. Çünkü kadına düşman olan sizsiniz...
Illaki bir kadını suçlamak istiyorsaniz kendinizi suçlayın. Kocanızla yeteri kadar ilgilenememişsiniz o da ilgiyi dışarda aramış. Suçlu sizsiniz.
Hadi bakalım.
Bende whatsappı nasıl ayarladıgını merak ettım
Ya iyide burda herkes boşanmadığı için konu sahibini suçlamış aldatılan o suçlanan yine o... Bir yuvayı hemen yıkıp atmak kolay mı? Aldatılmak elbette çok acı ama bunu öğrenince boşanmak eşini cezalandırmak güçlü bir irade ve maddiyat ister belki ev hanımıdır boşanıp kendine bir hayat kurmak için parası yoktur belki bu iradeye sahip değildir... Benim gözümde bu durumda boşanan kadın da çocuğunu babasız büyütmek için yuvasını bozmak istemeyen bir şans daha vermek isteyen kadında asildir...
Konu sahibi size gelince kızı hedef almadan önce bilmeniz gerekenler evli olup eşini aldatan erkekler dışarıdaki kızlara öyle yalanlar söylüyorlar ki karılarını öyle kötülüyorlar ki saf olup bu yalanlara kanan kızlar ne yazıkki oluyor. Kızla bu durumu konuşursan emin ol diyecektir bana boşanacağınızı söyledi diye... Oyüzden direk kızı hedef almak ailesine rezil etmekten önce kocanızın kızı ikna edebilmek için kaç takla attığını ne yalanlar söylediğini öğrenin ona göre bu durumda kimi cezalandıracağınıza karar verin...
evlilik sorumluluk demek kadın anne kadın evitemizler çamasır yıkar erkek ilgi göstericek evdeki kdının sorumlulukları var maddi manevi erkek dışardaki kadınla filört edincesorumluluklarında kaçıyor dışarıdaki kadında o admala evlense o suçladığınız kadına dönüşür metres ile eş arasındaki fark bu biri eğlenmek için kullanılıyor dışardaki kadın kendini daha üstün görüyor bak beni tercih etti diye oysaki o sadece hafif bir atıştırmalıkAncak bu kadar güzel anlatılabilirdi
Ama anlayabilene tabi