Bir akıl verin; ne yapabiliriz?

adam hasta ve kızının kendı basına hıcbırsey yapamayacagını dusunuyor olabılır. Benim gorumcemde evlenene kadar babası ıle yatar uyurmus kucuklugunden berı oyle alısmıs hemen aklınıza kotu seyler getırmeyın. Çocuk babasından fecı korkuyor asla dovdu benı demez yapabılecegın cocugu gızlıce okul saatınde savcılıga gotur pedagog talep et korumaya alınsın orda cozulur bu iş

babasi cok tuhaf canlandi dmi gozunde.. ben de korktum..
Zavallim o ne haldedir kimbilir ? Bimer ilgilenmez mi kızlar ne dersiniz. Her konuya yardımcı oluyorlar diye duymuştum. Akşam akşam moralim yerin dibine geçti. Hastaysa da vesayet altına alalım adamı, deli mi ne. Elim ayağım titredi.

hangi yol oluyosa bisey mutlaka yapilmali.. adam ciddi hasta..

Bimer ilgili kurumlara sevk ediyor, dosya bimerden gidince daha dikkatle peşine düşüyorlar.

Aynen cennet annelerin ayakları altında..... Çok üzüldüm.

inşallah konu sahibi hayırlı haberlerle döner kızlar çok üzüldük hepimiz doğal olarak,

biz bu kadar etkilendiysek o küçük kızı düşünemiyorum bile

Neredeyse gidip eve getircem çocuğu o kadar içime işledi Konu sahibi çözüme ulaştırmadan bırakmaz bu işin peşini.
Allah yavrusunu ona bağışlasın, böyle öğretmenler lazım bize.
Arkadaşlar acaba bu kızın akrabası falan varsa onlara ulaşılsa durum anlatılsa bişey ćıkarmı acaba?

Babası sahip çıkmıyorsa akraba ne derece çıkar ki, hem akrabaları ilgileniyor olsa fark eder birşey yaparlardı bence
Doğru diyosun..ama ne biliyim hani anne tarafından bi akrabası varsa dayı olur teyze olur..babanin ailesinden kız belki çekinir ama..anne tarafindan biri ona destek olsa evine almak istemese bile en azindan kıza güven verip babasi hakkinda suç duyurusu yapmasini sağlasa olmaz mı ki..öğretmene arkadaşa belki güvenmekten korkuyodur kız ama bi yakını olsa durum değişirmi acaba diye düşündüm

Akrabası yakını olsa, vesayet altına aldiririz. Ya da resmi bir makamın önünde dengesizligini sergilemesi lazım. Çok ise yarar cokkkk. Resmi makamdan kastım da idari makamlar olur noterler olur. Of aslında adam vesayet altına alınsa , çocuk kuruma yerleştirilir.

Vicdan sahibilerse değişir tabi ama önce devlet alıyor sanırım, Hukukkusu daha iyi bilir gerçi, son düzenlemeler hakkında pek fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…