- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
babasi cok tuhaf canlandi dmi gozunde.. ben de korktum..Korku filmi gibi tıpkı ,inşallah kızın psikolojisi düzelebilir.
babasi cok tuhaf canlandi dmi gozunde.. ben de korktum..
Zavallim o ne haldedir kimbilir ? Bimer ilgilenmez mi kızlar ne dersiniz. Her konuya yardımcı oluyorlar diye duymuştum. Akşam akşam moralim yerin dibine geçti. Hastaysa da vesayet altına alalım adamı, deli mi ne. Elim ayağım titredi.babasi cok tuhaf canlandi dmi gozunde.. ben de korktum..
hangi yol oluyosa bisey mutlaka yapilmali.. adam ciddi hasta..Zavallim o ne haldedir kimbilir ? Bimer ilgilenmez mi kızlar ne dersiniz. Her konuya yardımcı oluyorlar diye duymuştum. Akşam akşam moralim yerin dibine geçti. Hastaysa da vesayet altına alalım adamı, deli mi ne. Elim ayağım titredi.
Bimer ilgili kurumlara sevk ediyor, dosya bimerden gidince daha dikkatle peşine düşüyorlar.Zavallim o ne haldedir kimbilir ? Bimer ilgilenmez mi kızlar ne dersiniz. Her konuya yardımcı oluyorlar diye duymuştum. Akşam akşam moralim yerin dibine geçti. Hastaysa da vesayet altına alalım adamı, deli mi ne. Elim ayağım titredi.
Aynen cennet annelerin ayakları altında..... Çok üzüldüm.Çocuğu varken dünya derdi için intihar etcem diyen anneler okusun bunu, kendi hayatını çocuğunun hayatından daha değerli gören anneler, sizin arkanızdan babası bile sahip çıkmıyor.
Daha küçücük yaşta nasıl sorunlarla boğuşmak zorunda kalıyorlar.
Yani her yol denenmeli her yol. Gerekirse tv yoluna basvurulmaliBimer ilgili kurumlara sevk ediyor, dosya bimerden gidince daha dikkatle peşine düşüyorlar.
Neredeyse gidip eve getircem çocuğu o kadar içime işlediYani her yol denenmeli her yol. Gerekirse tv yoluna basvurulmali
Arkadaşlar acaba bu kızın akrabası falan varsa onlara ulaşılsa durum anlatılsa bişey ćıkarmı acaba?Neredeyse gidip eve getircem çocuğu o kadar içime işlediKonu sahibi çözüme ulaştırmadan bırakmaz bu işin peşini.
Allah yavrusunu ona bağışlasın, böyle öğretmenler lazım bize.
Babası sahip çıkmıyorsa akraba ne derece çıkar ki, hem akrabaları ilgileniyor olsa fark eder birşey yaparlardı benceArkadaşlar acaba bu kızın akrabası falan varsa onlara ulaşılsa durum anlatılsa bişey ćıkarmı acaba?
Doğru diyosun..ama ne biliyim hani anne tarafından bi akrabası varsa dayı olur teyze olur..babanin ailesinden kız belki çekinir ama..anne tarafindan biri ona destek olsa evine almak istemese bile en azindan kıza güven verip babasi hakkinda suç duyurusu yapmasini sağlasa olmaz mı ki..öğretmene arkadaşa belki güvenmekten korkuyodur kız ama bi yakını olsa durum değişirmi acaba diye düşündümBabası sahip çıkmıyorsa akraba ne derece çıkar ki, hem akrabaları ilgileniyor olsa fark eder birşey yaparlardı bence
Vicdan sahibilerse değişir tabi ama önce devlet alıyor sanırım, Hukukkusu daha iyi bilir gerçi, son düzenlemeler hakkında pek fikrim yok.Doğru diyosun..ama ne biliyim hani anne tarafından bi akrabası varsa dayı olur teyze olur..babanin ailesinden kız belki çekinir ama..anne tarafindan biri ona destek olsa evine almak istemese bile en azindan kıza güven verip babasi hakkinda suç duyurusu yapmasini sağlasa olmaz mı ki..öğretmene arkadaşa belki güvenmekten korkuyodur kız ama bi yakını olsa durum değişirmi acaba diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?