- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
Almaz ki bizi eve keşke alsa. Ben yine de yarın bi idareye söyleyeyimevlerini ziyaret etme imkanınız olabilse keşke..
belki bi delil bulursunuz evde..
nebileyim lisede bizim idareciler sıkıntılı gördüğü öğrencilerin evlerine giderlerdi..
gerçi bu dönemde zor öyle şeyler..
İnşallah değildir11. sınıfa giden kızı kendisi yıkıyor ve beraber yatıyorlar ne demek ya!
Durum endişelendiğiniz gibi bence de..
Tamam bu da iyi fikir bakanlıkla beraber burayı da arayalım teşekkürlerPolisten ziyade çocuk şubeye direkt cinsel istismar şüphesi ve şiddetten giderseniz işin ucunu bırakmaz lar gibi geliyor. .
Kız gelmez yani size nasıl anlatsam o kızın psikolojisini... Adam çok zeki ve korkusuz bizim o kızı doktora götürdüğümüzü öğrense bizden şikayetçi olur. Ben bilsem ki sonuçta o adamın manyaklığı ortaya çıkacak kız kurtulacak şikayetçi de olsun derim ama şimdiye kadar başvurduğumuz her yer olumsuz davrandı ilgilenmedi. Aile bakablığını arayalım yarın bakalım ne çıkacak
Aile bakanlığıyla çocuk şubeyi arayalım yarın bakalım ne diyeceklerHiçbirşey yapamıyorsanız Müge Anlıya canlı bağlanın Bakanlık savcılık sürekli takip ediyor. En azından sesiniz duyulur ve harekete geçerler. Buna benzer birşey vardı komşu aradı hemen sosyal hizmetler aldı çocukları mesela.
İnşallah alırlar çocuğu adamın elinden. Bizede haber ver olur mu? Hayırlı haberlerini bekliyoruzAile bakanlığıyla çocuk şubeyi arayalım yarın bakalım ne diyecekler
Öyle demeyin utandırmayın, inanın öğretmenlik böyle bi şey ben yalnız değilim okuldaki bir çok arkadaşım ilgileniyor üzülüyor. Evet müge anlı dendi yukarıda. Resmi yollardan bi şey çıkmazsa artık o noktaya gelicez herhaldeVallahi aklima en son soyle bir fikir geldi : Televizyon kanallarina telefon etseniz ? Haber, realite show tarzi seylere malzeme yapmak icin ilgilenirler belki, o sirada da rezalet cikacagi icin devlet ilgilenmek zorunda kalir.
Bakanliga telefon iyi bir fikir.
Boyle zamanlarda ulkemizden nefret ediyorum iste. Sosyal sistem islemiyor, kurumlar insanlari, bu durumdaki cocuklari umursamiyor, calisan memurlar zaten kendi alemlerinde .......neyse.
Sizi tebrik ederim bu arada duyarliliginiz icin.
İnşallah alırlar çocuğu adamın elinden. Bizede haber ver olur mu? Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Öyle demeyin utandırmayın, inanın öğretmenlik böyle bi şey ben yalnız değilim okuldaki bir çok arkadaşım ilgileniyor üzülüyor. Evet müge anlı dendi yukarıda. Resmi yollardan bi şey çıkmazsa artık o noktaya gelicez herhalde
Kadının ölününden aonra ailesi adamı suçlasa belki bi şeyler çıkardıO yaşta kızı baba mı yıkıyor
bu adamın karısı boşuna intihar etmedi büyük ihtimal var bir arıza
Tamam yarın akşam yazarım gelişmeleriİnşallah alırlar çocuğu adamın elinden. Bizede haber ver olur mu? Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yıkaması, koynunda yatırması kızın mor dolaşması.. Allah çıkış kapısı versin. Diyecek söz bulamıyor insaninşallah ya yazık bu yaşına kadar neler yaşadı kızcağız kim bilir
adam cinsel istismar etmiyorsa bile hala onu yıkadığına göre bu bile büyük bir travma.
Yok canım kimliğini açığa çıkarmazlar zaten, hele Müge dikkat ediyor.tv fikri tamam da, cocugu ifsa etmesinler sakın, dan diye isim soyisim hersey teshir ediliyo o programlarda.. cocugun ilerisini de dusunmek lazim..
Dendi sonuç yok maalesefAyy ya inanamiyorim. Kesinlikle polise sikayet edin, Allah korusun ya cinsel istismar da varsa? Babanin akil sagligi yerinde değil densin bence.
Yazik yaa..
aman iyi ozaman, daha bi mantikli geldi bana simdi tv fikri.. cocuk uzerinden reyting derdine dusulmesin, yeterli..Yıkaması, koynunda yatırması kızın mor dolaşması.. Allah çıkış kapısı versin. Diyecek söz bulamıyor insan
Yok canım kimliğini açığa çıkarmazlar zaten, hele Müge dikkat ediyor.
Kadının ölününden aonra ailesi adamı suçlasa belki bi şeyler çıkardı
Yok müge anlı izlerim arada çocuk konusunda hassas geçen evlatlık çocuk vardı annesi stüdyoya getirmiş çıkarmadı müge anlı programa. İnş oralara gelmeden hallolurtv fikri tamam da, cocugu ifsa etmesinler sakın, dan diye isim soyisim hersey teshir ediliyo o programlarda.. cocugun ilerisini de dusunmek lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?