Bir aile meselesi

Canını yerim

hakedene hakkettiği gibi davranılmalı ama siz farkında olmadan acaba yengenize birşeyler mi yaptınız ya da abiniz ve yengeniz nişanlıyken anneniz babanız diğer büyük kardeşleriniz yapmıştır siz yaşınız itibariyle farketmemişsinizdir belki o da o yüzden böyle bir mesafe almıştır, yoksa durduk yere olsa abiniz bir yerde noluyor der

Ay yarisina gelince daha 50 paragraf daha oldugunu farkettim ama artik birakamazdim o kadar emek verip okumustum sjdsjf
Tek dert oturmak degil demissiniz ama konu boyunca yer yoktu en dibe oturduk diyip durmussunuz bir an tansiyonum dustu
Yengenizin bu tarz oldugunu bildiginiz halde niye aileniz 50bin yardim ediyor tv aliyorsunuz vs vs
Abi biz bunlari bunlari yapacaktik ama yengem baklava boregi bile kendi ailesine yaptiriyor bize hicbirsey yapmayin dedi diyip gececektiniz
Yengeniz sizinle gorusmek istemiyor bunu da sizi dislayarak deger vermeyerek her turlu gosteriyor ama siz ailecek hala gorusuyorsunuz
Abiniz diye ya da ogullari diye trip atma luksunuz neden yok anlamiyorum
Ben beni geren akraba kardes vs gorusmeyen biri oldugum icin sizin israrla gorusme talebinizi anlayamadim
Yengeniz oturup kisir yerken siz burda dertlenip destan yazdiniz mesela

Sorun abinizde. Denge sağlanmamış, annenler çok pasif kalmış. İlle kavga gürültüye gerek yok konuşarak alılabilecek şeyler yaşanabilirdi. Ama ben olsam bende görüşmek istemem. Umursamamda. Çünkü belliki abinizde o tarafa uymuş. Sonra bir durum olsa siz kötü olursunuz çünkü annenize göre onun oğlu ve idare etmek durumunda. Ama siz değilsiniz. Mininmum görüşmek umursamamak iyidir. O size sataşsın niye konuşmuyorsun vs diye. O zaman eteğinizdeki taşları dökersiniz.

İnanki durduk yere yapanda var hemde bizde. Huy meselesi bence

Hepsini okudum ve aklima istemsizce leopar tayt giyen hayın yenge ve gorumcesi geldi, tabi seni biliyoruz alindalin, sen oradaki deli gorumce degilsin.

Ama birsey diyecegim, abin oradaki abi gibi varsa yoksa karisi, varsa yoksa canisi kafasinda.

O adam zehri almis bi kere bu is burdan donmez, sen kendi evine yuvana bak bosver.

Ha bu arada, dershane aciyordunuz ne oldu o is? A alindalin

El kızını bukadar takmayın yahu bu ne uzun hikaye böyle ? Lütfen insanlara bukadar anlam yükleyip beklentilere girmeyin benimde yengelerim var ama mesafeliyim , tabi ki el kızının ailesi daha önemli daha kıymetli olucak .. kendi mutluluğuna kendi işlerine odaklan .. hiç kimseye takılma allah rızası için kızlar kesin bu saçmalığı. Abiniz mutluysa huzurluysa uzak olsunlar ama sağ olsunlar deyip geçmeyi bilin. Hayatta okadar çok şey oluyo ki bunca kargaşanın içinde bunca sorunun içinde bunlara takılacak zamanı konuları nasıl buluyorsunuz hakikaten şaşırıyorum.

Kızlar işiniz yoksa eliniz iş tutsun,
Hobiniz yoksa hobi edinin.
Ehliyetiniz yoksa yapın. Sadece kendi mutluluğunuzla ilgilenin sadece siz ve aileniz olun. Çok daha mutlu olucaksınız

Biliyormusunuz insanları umursamamayı, onların verdiği değeri kadar verip ama edepsizleşmeden bunları yapmak okadar güzel ki.. ben geç keşfettim ama çok zevkli :)ü

Allah kolaylık versin size.Bu tip kadınların eşlerini etkilemekte üzerlerine yoktur inanın.Elbette abinizde inanıyor nasıl gözleri görmüyorsa.Hiç anlamam bunu.Abiniz asla değişmez bunu bilin.Büyüğünüz olarak size önerim bunlarla ilişkiyi azamide tutun.Kadına yüz vermeyin.Merhaba merhaba.Abinizlede aynısı.
Ama anne babanıza karışmayın ikisini idare edeceklerse etsinler onların sorunu.Ama konuşmak istediklerinde de abi yenge ikisi beraber yapsınlar o da çok elzem olduğunda.Bu kadınlar aynı zamanda tehlikelidir.İlave iftira her şey olabilir.Bayağı art ve kötü niyetli bir yenge.

Ben cok yoruluyorum seni yormuyor mu bu kadar düşünmek?
Yengeni görmezden gel ve yaşamaya devam et?

Sizi adam yerine koymayan insana bol bol hediye verir bir taraflarını kaldırırsanız böyle olur.

Kadın biliyor ki ne yaparsa yapsın saygı vazgeçilmez oda ailesinin gönlünü yapıyor. Bizde de var bir tane oradan biliyorum.

Amaan ben olsam ararım abimi onu konusturmam çatir çatır bunları yüzüne söylerim hatta sonda da suçlu ne yengem ne biz suçlu sensin ona bu imkanı sen verdin . Bizi değersiz kılan sensin bu sebeple sana kırgın bizi birşey yerine koymayan karına çok kızgınım bir süre yaniniza gelmeyeceğim annemle babamın yaşı belli onları kaybedince çok büyük vicdan azabı çekeceksin bu yüzden aradım der kapatirim

Yoo var. Bizzat akrabam. Daha ilk kez tanışmada ailecek erkek tarafına set çektiler. Sebep? Baştan mesafe koyalım da kv kp gelip gitmesin. Daha tanımıyorlardı bile.

Sürekli masaydı sandalyeydi yazıp yazıp sonra ben böyle şeyleri aslında hiç sorun etmem demişsiniz.
Sorun etmeseydiniz yazma gereği duymazdınız önce onu kabul edin.
Yenge ailenizi sevmemiş sevmek zorunda da değil davranışlarıyla da bunu çoğu kez belli etmiş zaten.
Abiniz de hanım köylü olmuş ona da yapacak bir şey yok bu saatten sonra çekirdek ailesi o sonuçta.
Bu durumu kabullenemiyorsanız karşı taraftan görmediğiniz değeri siz de kesin göstermeyin.
Bu kadar istenmediğimi belli etseler karşı taraf bana niye böyle yapıyormuş diye dertleneceğime suratlarına bakmaz derdim falan da kalmazdı. Herkese ederi kadar değer vermeyi bilin. O sizi önemsemiyorsa sevmiyorsa siz de ona öyle davranın.
Boş beklentilere girmeye gerek yok.

demez

benim amcam 55 sene demedi

amcamdı ama suçlu, dedem babannem başta olmak üzere de bizimkilerin hepsi de gerizekalı.
aman ses etmeyelim, aman elalem ne der, aman o yapsa da biz yapmayalım (ki benim yengemin yaptıklarını yanında düğünde yer göstermemek filan uhuuuuuu 0.00000000001'i kadar kalır, kadın bildiğiniz suç makinesiydi) diye diye bu durumu 55 sene çektiler.

55 sene sonra amcamın aklı başına mı geldi?
hayır
yengem öldü.

Ya bazı erkekler çok salak o zaman ya da bazı kadınlar çok gaddar. En basitinden eşin de olsa hayat arkadaşında olsa ağaç kovuğundan çıkmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…