- 21 Kasım 2017
- 28.522
- 123.672
- 598
- Konu Sahibi Miss Salvatore
-
Nasıl İstanbullusunuz öyleHastanede değil evde doğmuşum. 6 çocuk doğurunca tabi
Mardin'de doğdum 6 aylık bebekken ailem İstanbul'a taşınmış ve burda büyüdümNasıl İstanbullusunuz öyle
Ablandan bahsederken hemen araya sürekli yengenin kuzenini de katman çok garip geldi bana. Bu arada yaşın kaç?Yengemin kız kuzenini de çok sevdim. O gittiği için de üzüldüm aynı zamanda
Önerilerin için çok teşekkür ederim o Instagram hesabına yazicam. Peki Almanya'da internetten dizi izlemek neden yasak onu anlayamadım. Korsan gibi mi yani
27 yaşındayım, çünkü yengemin teyze kızı çok samimi , güleryüzlü, sohbeti güzel birisi, onu bir insan olarak sevdim. Bugün dönüş bileti vardı. Yine telefondan konuştuk. Yeni bir arkadaşlık kurmak hoşuma gidiyorAblandan bahsederken hemen araya sürekli yengenin kuzenini de katman çok garip geldi bana. Bu arada yaşın kaç?
Evet alamancıya vuruldumBen de alamancıya vuruldun sandım aşk hikayesi gibi anlatmışsın yaş kaçtı 16-17?
Yo Yo hayır tövbee, ben heteroseksüelim karşı cinsten hoşlanıyorumAnlamadım konudaki tanıştığınız kişiye mi vuruldunuz
Sanırım kendinizi yalnız hissediyorsunuz, yalnız hissettiğiniz için de yurtdışından gelenleri görünce veya vedalaşınca duygulanıyorsunuz. Tek mi yaşıyorsun acaba ? Ailen varmı yoksa nasıl bir hayatın var merak ettim ablanın durumu varsa sana davetiye gönderip yanına bi kaç hafta alabilir seyehat edebilirsin onunla zaman geçirmek iyi gelebilir sanaAblam 1 buçuk ay önce çocuklarıyla Almanya'ya eşinin yanına gitti. Yengemin kuzeni 2 hafta önce Almanya'dan İstanbula geldi. Onunla ben de tanıştım. Birlikte okey oynadık,sahile gittik, AVM'de takıldık, bol bol sohbet ettik, kendimizden bahsettik, bana çok samimi , cana yakın geldiği için numarasını istedim. Telefonda arada bir konuşuruz diye düşündüm . Çok akrabası olduğu için dönmeden önce diğer akrabalarını da ziyaret ediyor . Bugün onunla vedalaştık başka kuzeninin evine gitti. Ne zaman Almanya'dan gelen ve dönen birisi olsa aklıma ablam geliyor duygulaniyorum ve ağlıyorum bugün de 1 hafta tanıdığım o kız için ağladım hemen bağlandım alıştım o da beni çok sevdiğini söyledi. Haftasonu Almanya dönüş için uçak bileti var. Bir yandan kendi hayatına devam edecek ve artık benimle konuşmaz diye düşünüyorum. Birkaç ay sonra yeniden gelicem inşallah dedi. Kendimi agresif ve üzgün hissediyorum. Sizce bu durum normal mi
Ailemle yaşıyorum 28 yıldır İstanbul'dayız. 4 erkek kardeşim var. En büyüğümüz ablam. Evin tek kızı benim şuan. Ailemle yaşıyor olmama rağmen yalnız hissediyorum çoğu zaman. Ablamın şuan durumu yok. 1 sene oldu gideli. Kursa gidiyor ,dil öğreniyor. Görüntülü konuşuyoruz nerdeyse her gün WhatsApptan. Bir yandan çocukları da okula gidiyor onlarla ev işleriyle ilgileniyor. Durumu daha iyi olursa ileriki zamanlarda davetiye gönderebilir inşallah. Bu yaz Türkiye'ye gelemedi. Seneye gelmeyi düşünüyorSanırım kendinizi yalnız hissediyorsunuz, yalnız hissettiğiniz için de yurtdışından gelenleri görünce veya vedalaşınca duygulanıyorsunuz. Tek mi yaşıyorsun acaba ? Ailen varmı yoksa nasıl bir hayatın var merak ettim ablanın durumu varsa sana davetiye gönderip yanına bi kaç hafta alabilir seyehat edebilirsin onunla zaman geçirmek iyi gelebilir sana
Almanya daki yaşantıyı biliyorum kendim Almanya’da yaşıyorum burda doğdum büyüdüm ilerde davet eder elbet , bizim de böyle oluyor bazen gidebiliyoruz bazen gidemiyoruz erkek kardeşle zordur tabi kendini sevmelisin yalnızlıkla baş edebilmelisin 10 parmağımdan 2 tane arkadaş kaldı onlarla da belki 3-4 ayda bir görüşüyoruz çünkü herkesin bi kendi telaşı kendi yaşam stresi var yani arkadaşla kahve içmektense kendi kendime içip bi kitap okumayı kendi kendime gezip alışveriş yapmayı zamanla sevdim ve bunu artın rutin haline getirdim :) çünkü böylesi daha güzel ama illa etrafımda birileri olsun diyorsan sende kurslara felan katıl resim kursları var bir sürü imkan var maddi olarak karşılayabiliyosan katıl yeni çevre edinirsinAilemle yaşıyorum 28 yıldır İstanbul'dayız. 4 erkek kardeşim var. En büyüğümüz ablam. Evin tek kızı benim şuan. Ailemle yaşıyor olmama rağmen yalnız hissediyorum çoğu zaman. Ablamın şuan durumu yok. 1 sene oldu gideli. Kursa gidiyor ,dil öğreniyor. Görüntülü konuşuyoruz nerdeyse her gün WhatsApptan. Bir yandan çocukları da okula gidiyor onlarla ev işleriyle ilgileniyor. Durumu daha iyi olursa ileriki zamanlarda davetiye gönderebilir inşallah. Bu yaz Türkiye'ye gelemedi. Seneye gelmeyi düşünüyor
Almanya daki yaşantıyı biliyorum kendim Almanya’da yaşıyorum burda doğdum büyüdüm ilerde davet eder elbet , bizim de böyle oluyor bazen gidebiliyoruz bazen gidemiyoruz erkek kardeşle zordur tabi kendini sevmelisin yalnızlıkla baş edebilmelisin 10 parmağımdan 2 tane arkadaş kaldı onlarla da belki 3-4 ayda bir görüşüyoruz çünkü herkesin bi kendi telaşı kendi yaşam stresi var yani arkadaşla kahve içmektense kendi kendime içip bi kitap okumayı kendi kendime gezip alışveriş yapmayı zamanla sevdim ve bunu artın rutin haline getirdim :) çünkü böylesi daha güzel ama illa etrafımda birileri olsun diyorsan sende kurslara felan katıl resim kursları var bir sürü imkan var maddi olarak karşılayabiliyosan katıl yeni çevre edinirsin
Frankfurt çevresinde oturuyorum ben , mutlaka hobiler edin iyi gelecektir :)Evet çok haklısın. İnsan kendisiyle vakit geçirmeyi sevmeli bunu yalnızlık olarak görmemeli. Yeni hobiler edinmek, kursa gitmek, yeni insanlar tanımak iyi gelebilir dediğin gibiAlmanya'nın neresinde yaşıyorsun acaba?
Allah sağlıklı, güzel,mutlu ,huzurlu yaşamayı nasip etsin sana inşallah. Öncelik kendimiz ve sağlığımız olmalı, fazla fedakarlık olunca sağlık elden gidiyor zamanı ,gençliği de geri getiremiyoruz. Bir iyilik yapsan ee sen de yapmasaydin diyecek kadar nankör bazı insanlar.Frankfurt çevresinde oturuyorum ben , mutlaka hobiler edin iyi gelecektir :)
Öyle tabi ki haklısın nankör insan mı yok en yakınındakiler bile aynı şeyi yapıyorlar.. Amin bu arada cümlemize sağlık sıhhat versinAllah sağlıklı, güzel,mutlu ,huzurlu yaşamayı nasip etsin sana inşallah. Öncelik kendimiz ve sağlığımız olmalı, fazla fedakarlık olunca sağlık elden gidiyor zamanı ,gençliği de geri getiremiyoruz. Bir iyilik yapsan ee sen de yapmasaydin diyecek kadar nankör bazı insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?