- 16 Temmuz 2023
- 4.385
- 12.015
- 128
- Konu Sahibi Miss Salvatore
-
Ne düşünüyorsunuz pekiBana normal gelmedi
Ne düşünüyorsunuz peki
Evet gitmeyi çok istiyorum bir tane ablam var sadece onu çok seviyorum özlüyorum görüntülü konuşsak da bu hasret bitmiyor. Yengemin kuzeni çok tatlı, sevimli bir kız keşke onunla uzun süren bir arkadaşlığımız olsa diye ümit ediyorum.Canınız Almanya çekiyor olabilir mi ?
Evet öyle yalnız hissediyorumÇok fazla yalnız kalmiş gibisiniz ve yapacak hiç bir şeyiniz yok gibi.
İnşallah yapabilirimSen de git kurtar kendini işte hedefin gitmek olsun
Ablama düşkünüm, yakınız evet. Başka arkadaşlarım var ama kendimi yalnız hissediyorum ayrıca Almanya'da yaşamak,kendime ailemden uzakta yeni bir hayat kurmak istiyorumablanızla daha önce cok mu sıkı fikiydınız? başka arkadaşınız mı yok? sadece ablanız almanyaya gitti diye mi üzüldünüz anlamadım o kısmı? yani herkes sevdiği uzağa gidince üzülür. sizin orada mı aklınız kalıyor, ablanıza mi hasret kalıyorsunuz? başlığı da almanya diye açmışsınız yani ablanız karsın köyüne gitse de aynı hislere mi sahip olacaktınız onu anlamadım?
Yengemin kız kuzenini de çok sevdim. O gittiği için de üzüldüm aynı zamandaAblama düşkünüm, yakınız evet. Başka arkadaşlarım var ama kendimi yalnız hissediyorum ayrıca Almanya'da yaşamak,kendime ailemden uzakta yeni bir hayat kurmak istiyorum
aynen siz yurtdışına gitmek istiyorsunuz bi yandan. yani olanak bulduğunuzda gidin tabiki ablanız orda olsa da olmasa da :)Ablama düşkünüm, yakınız evet. Başka arkadaşlarım var ama kendimi yalnız hissediyorum ayrıca Almanya'da yaşamak,kendime ailemden uzakta yeni bir hayat kurmak istiyorum
Bence ablan seni çağırsın. Bir git gez, gör. Hem iyi gelir hem de orası hakkında fikir sahibi olursunAblama düşkünüm, yakınız evet. Başka arkadaşlarım var ama kendimi yalnız hissediyorum ayrıca Almanya'da yaşamak,kendime ailemden uzakta yeni bir hayat kurmak istiyorum
4 yıldır konuştuğum ama sevgili olmadığım bir erkek arkadaşım var. O beni çok beğendiğini benden hoşlandığını söylüyor hep. Bana bize bir şans versen seninle evlenmeyi çok istiyorum. Sen tam benim kafa dengimsin ortak yönlerimiz çok diyor. O 3 dil biliyor . Annesi Türkiye'de, babası, amcaları, halası, kuzenleri vb hepsi Almanya'da Stuttgarta yaşıyormuş. Almanca öğrenmek konusunda sana yardımcı olurum merak etme ben hep senin yanındayım diyor. Senelerdir Türkiye'de yaşamış büyümüş , aynı zamanda ailemle sorunlar yaşayan biri olarak Almanya'ya uyum sağlar mıyım diye düşünüyorum. 2. Kez evlenip anlasamama yarı yolda kalma korkum var. Çok sevdiğim ablam ve yeğenlerim orda onları görüp ziyaret ederim diye düşünüyorum bir yandan. Ne yapacağımı bilemiyorum . Almanya'da yaşayan var mı bu sitede? Stuttgart nasıl bir yer?Canınız Almanya çekiyor olabilir mi ?
4 yıldır konuştuğum ama sevgili olmadığım bir erkek arkadaşım var. O beni çok beğendiğini benden hoşlandığını söylüyor hep. Bana bize bir şans versen seninle evlenmeyi çok istiyorum. Sen tam benim kafa dengimsin ortak yönlerimiz çok diyor. O 3 dil biliyor . Annesi Türkiye'de, babası, amcaları, halası, kuzenleri vb hepsi Almanya'da Stuttgarta yaşıyormuş. Almanca öğrenmek konusunda sana yardımcı olurum merak etme ben hep senin yanındayım diyor. Senelerdir Türkiye'de yaşamış büyümüş , aynı zamanda ailemle sorunlar yaşayan biri olarak Almanya'ya uyum sağlar mıyım diye düşünüyorum. 2. Kez evlenip anlasamama yarı yolda kalma korkum var. Çok sevdiğim ablam ve yeğenlerim orda onları görüp ziyaret ederim diye düşünüyorum bir yandan. Ne yapacağımı bilemiyorum . Almanya'da yaşayan var mı bu sitede? Stuttgart nasıl bir yer?aynen siz yurtdışına gitmek istiyorsunuz bi yandan. yani olanak bulduğunuzda gidin tabiki ablanız orda olsa da olmasa da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?