Bir adam var.

Kesin değildir, nişanlısının psikolojik sorunları vardır.Bu psikolojik sorunlar öyle büyüktür ki evlenmezsek intihar ederim bile diyordur. Onu rezil etmemek adına sırf nişanlısına acıdığı için evlenecek, sonra boşanacaklardır. Evlendiklerinde ayrı yataklarda uyumayı planlıyor ve karısıyla kardeş gibi yaşamayı düşünüyordur. Zinhar cinsel beraberlik yaşamayacaklardır.

Yerseniz ... Böylelerinin köküne kibrit suyu

Ben bu durumları gerçekten anlamıyorum. O an kendisine sormamanız çok abes olmuş bence.
Hafiyelik yapana kadar kendisine içinizdeki tüm soruları sorsaydınız keşke. Ağbimin diyorsada soruların cevabı olarak,bu cevapların sizi tatmin etmediğini söylemeliydiniz. Tren kaçmış değil, hala sorabilirsiniz.Kafamı kurcalayan bişeyler var diyerek açın konuyu ne olacak?

Nasil yapılıyor?

giriş yapıyosun sisteme
sağ üstte ismine tıkla
açılan menüde benim sayfama tıkla
açılan sayfada " Kimlik bilgilerinizle ilgili detaylara erişmek ve barkodlu nüfus kayıt örneği belgesi oluşturmak içiçin tıklayınız" yazısı var, tıklayınız yazısına tıklıyosun
devam et diyosun
sonra çıkan sayfada "eski eşler listelensin mi" diye soruyor, ona da evet diyip devam ediyorsun
sana bir belge çıktısı veriyor

O kişinin e devletine mi girilecek.

Yani demiyim dedim ama medeni halini bile bilmediğiniz adamın mahrem mekanı olan evine ne diye gidersiniz?Aklınız başınızda tam değil sanırım.

Kendisinin sosyal medya hesabı yok. Aradım taradim akrabası olabilecek bir kişiyi bulabildim soyadindan. O da baya yaşlı 2 çocuklu bir kadin. Eşimi diye düşündüm ama evde sadece bir cocuk resmi vardi evde
Evde olduğunu bildiğiniz bir saatte görüntülü arayın. Evliyse ve eşiyle yaşıyorsa %80 çıkar böyle durumda. Ama boşanma arefesinde ve evleri ayırmış da olabilir.

onun dışarıda olduğu bi an emin olduğun bi an ara başka bi numaradan ve karınız rahıtsızlandı gelmeniz gerekiyo falan de karım yokki derse yanlış numara dersiniz zaten çok basit hem de çok zekice

Bu kadar tesadüf fazla değil mi. Gerçekten abisinin evi diyelim. CV'den hesapladığınız yaşı 34, kendisi size 29 demiş. Sanırım üniversite mezuniyet tarihinden hesapladınız. Bu durumda hesabınız yanlış da olamaz. Bariz yalan söylemiş oluyor.
Evde çocukla ilgili eşyalar olması, mutlaka evli olduğu anlamına gelmez tabi. Belki evlenmiş boşanmış çocuklu bir erkektir.

İYi de bu adam aptal mı? Sizi eve çağırıyor en azından fotoları bir çekmeceye atardı. Yada bekar bir arkadaşının evine götürürdü.

Onu müge anlı demiyor muydu ? kimliğine bak.olmadı e devlet şifresini iste oradan bak
seda sayan'ın tanıştığı 2 erkek evli çıkınca "tanıştığım kişinin önce tc numaralarına bakıyorum sonra flört ediyorum" diye bişey söylemiştimüge de benzer bişey söylemiş olabilir haklısın

onun dışarıda olduğu bi an emin olduğun bi an ara başka bi numaradan ve karınız rahıtsızlandı gelmeniz gerekiyo falan de karım yokki derse yanlış numara dersiniz zaten çok basit hem de çok zekice
Heee, karısı varsa yalansa adam da sonra o numaranın peşine düşssün. Siber suçlar iyi çalışıyor hanımlar çok ciddiyim şıp diye bulunursunuz.

İYi de bu adam aptal mı? Sizi eve çağırıyor en azından fotoları bir çekmeceye atardı. Yada bekar bir arkadaşının evine götürürdü.
Etkekler gerçekten bazen oo kadaar aptal oluyor ki, unutmuştur bu da

Heee, karısı varsa yalansa adam da sonra o numaranın peşine düşssün. Siber suçlar iyi çalışıyor hanımlar çok ciddiyim şıp diye bulunursunuz.
e sonrası önemli değil o yalan söylerken iyi kadın oyunoynarken mi kötü daha tehlikeli planlarım da vardı da gerçi yazık olur dedim adama ondan yazmadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…