Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir adam var.
- Konu Sahibi Zelisss3
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hiç kabul edeceğini sanmıyorum ya... Baya sakin soğukkanlı biri panik yapıp boyle itiraf eder mi bilmiyorum. Evliysem ayrilamiyorsam ve gozuk disardaysa full inkar ederdim ben şahsen....Yem at bakalım
Neden bana bunu yapma gereği duydun? Sence bu yalanı hakettim mi? Evli olduğunu neden söylemedin? Çok yazık.. gibisine mesaj at ve ne yazarsa yazsın 1 gün boyunca cevap verme
Eğer evliyse önce inkar eder sonra sen yazmadıkça sonunda kabul eder
Ki birşeyler sakladığı çok belli
Yazliktalar dedi annesi babası da cidden çok yaşlı insanlar anlattigina göre bende onlara bulaştırmaktan korktuğum için burdayım tarzı birşeyler ima etti. Ben çok kafa yormadım hem inandım hem darlayan bir kadin olmak istemedim o an. Yaş mevzusu olunca şüpheye düştüm.Yenge ve abi nerdelermis? Evlerine gittiğinizde haberleri var mıymış? Neden hi diye gecistiriyorsunuz?
- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
E evlerine birini getirince riske atmış olmuyor mu? Ya da size bulaştırmayı nasıl riske atabiliyor veya tam tersi? İşime nasıl geliyorsa tarzı izolasyon sanırımbende onlara bulaştırmaktan korktuğum için burdayım tarzı birşeyler ima etti.
- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
Bence normal bir insan öncesinde söylerdi. Benim burada evim yok abimlerin var senin için sorun olur mu diyeBoşanmış da çocuğu olduğunu itiraf etmiyor da olabilir.Her türlü sıkıntı çünkü direk burası abimin evi diyebilirdi siz gelir gelmez
Boşanmış olduğunu sanmıyorum ya net kadınlı bir evdi orası.Boşanmış da çocuğu olduğunu itiraf etmiyor da olabilir.Her türlü sıkıntı çünkü direk burası abimin evi diyebilirdi siz gelir gelmez
Bu konuda haklisinizBence normal bir insan öncesinde söylerdi. Benim burada evim yok abimlerin var senin için sorun olur mu diye
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
Çok iyisiniz.Ilk tanistigimizda baya bir elektirik almıştım ama o zamanlar sevgilim oldugu için çok fazla ustune düşmedim kendisinin.
- 4 Eylül 2018
- 18.758
- 72.093
- 598
Darlayan kadin olmama durumu bir sonraki aşamada olmali bence. Lütfen nedir necidir araştırmadan sessiz kalmayın. Şahsen şu dönemde evime kız arkadaşını getirenin alnını karislardim. Hastalık var ortada...Hiç kabul edeceğini sanmıyorum ya... Baya sakin soğukkanlı biri panik yapıp boyle itiraf eder mi bilmiyorum. Evliysem ayrilamiyorsam ve gozuk disardaysa full inkar ederdim ben şahsen....
Yazliktalar dedi annesi babası da cidden çok yaşlı insanlar anlattigina göre bende onlara bulaştırmaktan korktuğum için burdayım tarzı birşeyler ima etti. Ben çok kafa yormadım hem inandım hem darlayan bir kadin olmak istemedim o an. Yaş mevzusu olunca şüpheye düştüm.
Valla sesizce uzaklaşicam çok midemi bulandırdı araştırma zahmetine girmek istemiyorum...Darlayan kadin olmama durumu bir sonraki aşamada olmali bence. Lütfen nedir necidir araştırmadan sessiz kalmayın. Şahsen şu dönemde evime kız arkadaşını getirenin alnını karislardim. Hastalık var ortada...
- 14 Ağustos 2018
- 19.660
- 2
- 73.874
- 598
- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
Evli olabilir de olmayabilir de. Olabilir;yasi hakkinda yalan soyleyen medeni halini hayli hayli saklar.Birde yengesinin yazliga gidipte anahtari buna vermesi olayi bana sacma geldi.Olmaya da bilir cunku istese cocuk resimlerini vs saklayabilirdi.Bence acik acik sorun kurtulun inandirici gelmezse e devletten medeni durumunu gostermesini isteyin.Bu cok farkli bir suphe,utanmayin sorun.Aksi durumuyla iliski yurumez cunku.
- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
Kim kimin oyuncağı yalnız belli değil fotodaki çocuğa verelim de oynasınAdam evli mi,yalancı mı bilmem de kafa dağıtmak için insanları kullanmayın.Sizin oyuncağınız değiller
Gercek Yaşı benden baya büyük (10) belki bundan çekinip bana yalan soyledi diye dusundum başta ama biri hakkında bu kadar pozitif düşünmeye gerek yok...Evli olabilir de olmayabilir de. Olabilir;yasi hakkinda yalan soyleyen medeni halini hayli hayli saklar.Birde yengesinin yazliga gidipte anahtari buna vermesi olayi bana sacma geldi.Olmaya da bilir cunku istese cocuk resimlerini vs saklayabilirdi.Bence acik acik sorun kurtulun inandirici gelmezse e devletten medeni durumunu gostermesini isteyin.Bu cok farkli bir suphe,utanmayin sorun.Aksi durumuyla iliski yurumez cunku.
Valla haftalardır evde biri yanlız yaşıyormuş gibi bir his vardi evde hafi.. ama belki yazlıkta ki karısı ve çocuğudurEvli olabilir de olmayabilir de. Olabilir;yasi hakkinda yalan soyleyen medeni halini hayli hayli saklar.Birde yengesinin yazliga gidipte anahtari buna vermesi olayi bana sacma geldi.Olmaya da bilir cunku istese cocuk resimlerini vs saklayabilirdi.Bence acik acik sorun kurtulun inandirici gelmezse e devletten medeni durumunu gostermesini isteyin.Bu cok farkli bir suphe,utanmayin sorun.Aksi durumuyla iliski yurumez cunku.
- 30 Nisan 2020
- 232
- 187
- 18
- 26
Bence evli, daha önce annesiyle babasıyla yaşayan nasıl bir anda abisinin evinde oluyor, Sonra yaşını yalan söylemesi korkunç birşey, korktum doğrusu, en ufak birşey de böyle yalan söylüyorsa çok tehlikeli olabilir, ayrıca soyadı yalan olabilir, size yaşını yalan diyen herşeyin yalan der. Sonuçta ciddi düşünse sizinle, senin onun yaşını elbet bir gün öğreneceğini bilirdi, kafa dağıttığını düşünüyorum sizinle ailesi yabancı ülkede olabilir, tehlikeli biri olduğunu düşünüyorum. E devletini açtır bak ciddiysen.
- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- 11 Ocak 2015
- 127
- 219
- 103
- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
Nasil yapılıyor?edevletten sorgulama yaptırabiliyosun kendi adına, orda evlenmeler boşanmalar tıkır tıkır sıralanıyor. 2 saniyelik iş
ben de dün burada bi üyeden öğrendim, denedim %100 çalışıyor
görüşeceksen adamdan iste
- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.714
- 158
Mutlu?bi arkadaşım da sosyal medyası yok zannediyodu da adamın kullanıcı adı başkaymış meğer ve nişanlıymış.Bu adam bariz evli çocuklu.