Kendisinin sosyal medya hesabı yok. Aradım taradim akrabası olabilecek bir kişiyi bulabildim soyadindan. O da baya yaşlı 2 çocuklu bir kadin. Eşimi diye düşündüm ama evde sadece bir cocuk resmi vardi evdeBuna benzer bi hikayeyi okumuştuk sanki daha önce de. Evli gibi duruyor. Sosyal medyadan bulamaz mısınız ya da arkadaşlarıyla filan tanışsanız?
Arkadaşlı bir buluşma ayarlamak isteseniz mesela? Veya kalabalık yerlerde buluşmak konusunda rahat mıdır?Kendisinin sosyal medya hesabı yok. Aradım taradim akrabası olabilecek bir kişiyi bulabildim soyadindan. O da baya yaşlı 2 çocuklu bir kadin. Eşimi diye düşündüm ama evde sadece bir cocuk resmi vardi evde
Vallahi birazda bu yuzden tam konduramiyorum çok yakın oturuyoruz. Birlikte o çevre de çok gezdik çok oturduk hiç mi karım görür diye korkmaz gayet rahat bu konudaArkadaşlı bir buluşma ayarlamak isteseniz mesela? Veya kalabalık yerlerde buluşmak konusunda rahat mıdır?
Laf arasında sordum ilk tanistigimizda yok dedi. Samimî olmaya basladigimda yokladım var mi yok mu hayatında kimse diye gene yok dedi...Eve gidip film izlemelik olduysanız, direkman sorabilirsiniz bi sorun olmaz herhalde..
Bilemiyorum valla kafamda evli olma ihtimali yüzde seksen benim. İlla karısıyla görmeme veya kimliğini görmeme gerek yok, koca adamın abi evine flörtünü götürmesi saçma geliyor bana.Vallahi birazda bu yuzden tam konduramiyorum çok yakın oturuyoruz. Birlikte o çevre de çok gezdik çok oturduk hiç mi karım görür diye korkmaz gayet rahat bu konuda
Tabii ki lazım ben bakıyorum yanımda e devlet açtırıpseda sayanın dediği gibi adamların tc kimlik numarasından sicilene bakmak lazım heralde bu devirde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?