Uzun zamandır tanıdığım biri var 3 once yil tanistik aramızda bir elektrik vardi hep... arasira naber nasılsın diye konusuyor görüşüyorduk. Ilk tanistigimizda baya bir elektirik almıştım ama o zamanlar sevgilim oldugu için çok fazla ustune düşmedim kendisinin... neyse sevgilimden ayrildim 8 ay önce sonra kendisine yazdım kafa dağıtmak için konuşmaya görüşmeye başladık... sonra geçenlerde evine davet etti gel fiim ızleyelim dedi bende gittim... neyse ev bir garip efendim... cocuk resimleri var orda burda, mutfakta cocuk masasi var, cocuk kitaplari... Bir içime kurt düştü ama hiç sormadım. O da suphelendigimi anladı neyse surekli yurt dışına çıktığım için abimin evi burasi izole ediyorum kendimi burda dedi... annesi babasıyla yasadigini söylemişti bana (duzenli olarak yurt disina ciktigi bir işi var evet)
Neyse hi tamam diyip konuyu kapattım o an sonra bir arkadaşıma anlattım o da onun cvsini bulmuş bana 29 yaşındayım demişti cvden hesaplıyorum en küçük 34 çıkıyor... ( en fazla 26 gösteriyor bu arada)
Ben evli olduğuna dair baya bir şüpheye düştüm... ama çalıştığım yerde rastgele tanışmıştık çevremden biri değil. Ortak bir tanıdıkta yok.
E bu adamla görüşmek bir açidan beni rahatsız ediyor bir yandan da baya hoşlandığım biri nasil evli mi değil mi ogrenicem aklım bir haftadır bunda
Neyse hi tamam diyip konuyu kapattım o an sonra bir arkadaşıma anlattım o da onun cvsini bulmuş bana 29 yaşındayım demişti cvden hesaplıyorum en küçük 34 çıkıyor... ( en fazla 26 gösteriyor bu arada)
Ben evli olduğuna dair baya bir şüpheye düştüm... ama çalıştığım yerde rastgele tanışmıştık çevremden biri değil. Ortak bir tanıdıkta yok.
E bu adamla görüşmek bir açidan beni rahatsız ediyor bir yandan da baya hoşlandığım biri nasil evli mi değil mi ogrenicem aklım bir haftadır bunda