• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir adam düşünün...

Sırf evlenmek gibi bir derdim olmadı hiçbir zaman. Ses çıkarmama sebebim o zaman ben de ikinci plana atabiliyordum.ama adam doğum günümü bile kutlamayınca ve benim üzüldüğümü bile bile bunu tekrarlayınca payladım ben de. Onun dışında sevgililer günü benim için de ikinci planda ona fazla anlam yüklemem. Ama doğum günüm önemliydi.
Pişmanlık duydum. Eşinin böyle biri olduğunu bilseydim o zamanlar da tepkim farklı olurdu. Ama beni bile bile böyle ısrarla uzecegini duygularımın onun için bu kadar önemsiz olduğunu tahmin edemedim

Dogum gunu kutlamasi icin bosanacaktiysaniz bunu onceden konussaydiniz ya da flort doneminizi dogum gununuze kadar uzatsaydiniz. Evlilik bitirecek sebeb olarak gordugunuz seyi yapiyor mu yapmiyor mu gormeden varsayarak nasil evleniyorsunuz?
Siz de hayret biseysiniz.

Ben de senin gibi oyle seylere önem veririm. Ama sen haksizsin. Çünkü bile isteye kabul etmissin eşini, esin sana kendini farkli tanitmamis. Sonradan icat cikario gibisin burdan bakinca. Ben olsam oyle bi adama zaten sans vermem. Sen de vermicektin. Elindeki malzemeden isteğin bambaska bi malı üretmeye calisiosun su an. Malzeme egilio bukuluo isyan edio ama umursamiosun. Adam, basit bi sekilde kendi oluyor, kendi oldugu icin kiziosun.

Her insanin bir yapisi,karakteri,bir dogasi var.Kimi degistirilebilir,kimi degistirilemez..
Nasil Onun ozel gunlerindeki bu tavirlari tuhafiniza gidiyorsa kendisinin de sizin bu kadar onemsemeniz tuhafina gidiyordur..
Mesela siz kendisi istedi diye hic sevmediginiz halde beraber futbol maci izliyor musunuz?
Kendisi hoslanmiyor durumdan,gorunen o ki tek ona gore bu tek bir gune sigdirilmasi gereken ozel seylerin olmasi gereken bir durum degil..
Harici gunler surekli kaba,kirici degilse sayet bu kadar uzulmenizi anlamsiz bulurum.Siz istediginiz icin kendini zorlayabilse bu hos olurdu.Ama bu gunlerde ozel biseyler yapiyor olmasi da basli basina sizi cok seviyor oldugunuzu gostermez..
Bir detaya takilip detaylar kacirmayin.Belki haricinde size sevgisini gosterecek ne cok sey yapiyordur farkinda degilsinizdir..
Ben mesela bir adamin beni tum sadakatiyle gercekten sahiplenip sevmesini isterdim.Butun durustlugu ve samimiyeti ile..Cikan engeller karsisinda ezilmeden,benden guclu olsaydi ve sirtimi dayayabilecegim duvar olsaydi isterdim.Dunyayi kurtaran adam'im olsaydi Süperman'im falan.. :) Belki de bu daha imkansizdir bilemiyorum :)
Ne surprizler,ne buyuleyici aksiyonlar yapan adamlar vardi ama aslinda hic yoktular..
Samimiyet,samimiyet,samimiyet!!

Son düzenleme:
siz kendinize dert arıyorsunuz bence.
adamın yapısı bu tarzı bu. siz hediyeleşmeyi seviyorsanız ona alın hediyesini kendinize de sevdiğiniz bir şeyi alın.
herkes birbirini olduğu gibi kabul etsin.

evet herkesin derdi kendine ama hayatta ne mühim şeyler var.
insanların evlatları kayboluyor, anaları-babaları ölüyor, eşinden psikolojik- fiziksel şiddet görüyor.. daha bir sürü şey yani.
sevgililer günü, doğum günü, yılbaşı ticaret dayatması.
heee ilk evlendiğimiz yıl bende de o vardı bu saçma düşünceler. hatta komik bir anım (şu an komik o zaman çok stresliydi) var. şimdi düşünüyorum da ne boş şeylermiş :D

Ben sizi haksız buldum.
Adam sonradan böyle olmamış ki başta da böyleymiş,üstelik size dürüstçe ''anlamsız'' bulduğunu da söylemiş.Israrla ''neden yapmıyorsun'' diyorsunuz.Bazı şeyler içten gelir,ee adamda yoksa sizin için de bu kadar mühim bir meseleyse neden evlenmeden önce düşünmediniz ?

Sevginin 5 Dili adlı bir kitap var.
Okumadıysanız mutlaka okumanızı tavsiye ederim.
Evlilik farklı karakterlere ve bakış açısına sahip,
çok farklı tarzlarda yetişmiş iki insanın ortak bir yaşam kurması. Bu farklılık sevgiyi algılama ve gösterme şeklimizi de etkiliyor.
Mesela benim sevgi dilim de hediyedir, almayı da vermeyi de çok severim. Değerli olduğumu hissettirir.
Eşime gelince onun sevgi dili küçük jestlerdir. Mesaili çalışmadığı için bana göre evde daha çok zaman geçiriyor. İşten geldiğimde bakarım bulaşık makinesini boşaltmış, çiçekleri sulamış, makinedeki çamaşırları çıkarıp asmış.
Adam sevgisini böyle gösteriyor. Napayım şimdi?
İlle de çiçek isterim, hediye isterim mi diyeyim?
İstesem de alacağım cevap şu olur:
Ben hediye almaktan anlamam, çıkalım birlikte ne istiyorsan alalım.
Gerçekten de alır, gözümde bırakmadı hiç bir zaman. Ama benim sevgili kocamın yapısı, tarzı bu ve ben onu böyle sevdim, böyle kabul ettim.
Demem o ki eşinizi olduğu gibi sevmişsiniz, kabul etmişsiniz, bu saatten sonra değiştirmeye çalışmayın. Hele ki değişmiyor diye evliliğinizi sarsmak büyük hata olur. Hiç mi iyi huyu yok bu adamın? Biraz onlara yoğunlaşın.

Bir adam düşünün...

Tanışmışsınız çok sevmişsiniz. Evlenme teklifi etmemiş. Ama siz sevdiğiniz için o sıralar teklif falan gözünüz görmemiş. Nişanlanmışsınız.

Zaman geçmiş sevgililer günü gelmiş. Beraber ilk sevgililer günü... "Sevgililer gününü anlamsız buluyorum" demiş. o öyle dedi diye öyledir demişsiniz. Geçmiş gitmiş o gün...

Sonra evlenmişsiniz. Hemen sonrasında doğum gününüz. Sadece bir pasta almış hatta onu da başkasına aldırmış. Kırılmışsınız ama ses çıkarmamışsınız...

Aylar geçmiş yine sevgililer günü gelmiş. Bu sefer demişsiniz ki" ben kendi kendime üzülüyorum onun haberi yok. Bilse üzüldüğümü böyle yapmaz. Konuşayım derdimi anlatayım" konuşmuşsunuz da... O gün anlaşıldığınızı sanıp güzel günler hayal ederek kapatmışsınız konuyu...

Üzerinden aylar geçmiş yine doğum gününüz gelmiş. O adam bu sefer doğum gününden bir gün önce gitmiş kitapçıdan rastgele bir kitap almış getirmiş. Siz kitapları çok sevseniz de bu özensizliğe kırılmışsınız. Tepkinizi, siteminizi dile getirmişsiniz. O adam duvar gibi durmuş karşınızda. Tek bir adım atmamış. Üstüne size gösteriş meraklısı vs. Bir sürü şey söylemiş. Günlerce konuşmamış sizinle. Üzüldüğümü bilse yapmaz demişsiniz ama üzüldüğünüzü bile bile yapmış. Hiç pişmanlık da duymamış daha da üzmüş sizi...

Ara ara gelmiş bu konu gündeme. O inat etmiş. O inat ettikçe siz inat etmişsiniz. Siz "beklentim normal birşey, elinde imkanın da var. Neden üzüleceğimi bile bile ısrarla yapmıyorsun?" Dedikçe o saçma sapan açıklama yapmış ama kendinde hiç hata görmemiş beklentiniz için hep sizi suçlamış.

Tekrar sevgililer günü gelmiş. Tekrar hayal kırıklığı... Siz ne yapsanız da içinizden atamamışsınız bu kırgınlığı zaten o da bunun için bir çaba göstermemiş...

Ve doğum gününüze iki ay kala evlilik danışmanı "tekrarlanmasın endişe duyduğunuz probleminiz?" Diye sorunca bu konuyu açmışsınız. Her şey yolunda gibiyken, o adam her fırsatta sizi sevdiğini söylerken bu konu açılınca yine sizi suçlamış. Yine doğru olanı yaptığından emin geri adım atmamış. Sorunlu olan tarafın siz olduğunuzu vurgulamış ısrarla. Ve bu sefer işler iyice sarpa sarmış...

Evet hanımlar... Durum böyle. Ben böyle şeylere önem veren biriyken eşimin de ısrarla en ufak bir yumuşama göstermemesi, benim kırılmamı üzülmemi önemsememesi, bir gün olsun bana bir sürpriz yapmanın, hediye almanın içinden gelmemesi ve bundan en ufak bir pişmanlık duymadan ısrarla sürdürmesi... Bunlar mahvetti artık beni. Tahammülüm kalmadı. Altı üstü hediye diyorum ne olacak diyorum ama o hediye çok farklı anlamlara büründü artık. Kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Çoğu zaman bu konuyu düşündüğümde bile göz yaşlarıma hakim olamıyorum.

Geçmişte de benzer konularım var. Konu öyle ki artık boşanma lafı bile edilir oldu. Kavga ettik eşim ağır laflar söyledi. Normalde karım şöyle tatlı böyle iyi güzel diyen adam "hayatımı s.ktin" dedi. Hatta üzerime yürüdü biraz. Berbat haldeyiz. Ne yapıcam bilmiyorum. Yuvam yıkılsın istemem ama ille devam etsin ne olursa olsun gibi bir çabam yok.

Dertleşmeye ihtiyacım var....

Not: tanışalı yaklaşık olarak 3 yıl oldu. Evleneli de 2 yıl olmak üzere
Tek sorun özel günlerde hediye alınmaması, kutlama yapılmaması ise bu nedenle huzursuzluk çıkartılmaz evlilik bitirilmez. Tabi bu benim şahsi fikrim. Hoş bende bir bayan olarak özel günlere önem veririm eşim saçma bulmasına rağmen sadece ben mutlu oluyorum diye hediye alır, sürpriz yapar. Yapmasaydı bu yüzden boşanırmıydım tabiyki hayır. Eşinizin yapısı böyle demek ki, özel günlere geriğinden fazla anlam yüklemek ve bu nedenle mutsuz olmak bana çok saçma geliyor. Eğer her şey yolundaysa ve tek probleminiz buysa orta yolu bulabilirsiniz. Hediye almak sevgi göstergesi değildir ki.

Bence adamın haklı tarafı var size baştan söylemiş bu tarz şeylere önem vermediğini siz de kabul edip evlenmişsiniz.söylemese bile flirt zamanında zaten kendini belli etmiş tavırlarından anlaşılıyor yani anlattığınız kadarıyla bile.bu adamı baştan böyle kabul edip sonra değiştirmek için uğraşmak niye?zaten sizin zorlamanızla yapacağı şeylerin ne kıymeti var?zorla güzellikde bir yere kadar oluyor işte.insanları biraz olduğu gibi kabul etmek gerek bence.

İs iyice inada binmiş bence bir sure birsey demeyin almazsa almasin erkekler genelde boyledir zaten bence siz kendi hediyenizi kendi kendinize alin ben genelde oyle yapiyorum so uc olarakda mutlu oluyorum

siz ne kadar "beni sevdiği için yapsa olmaz mı?" demekte haklıysanız eşiniz de "beni sevdiği için bunu da böyle kabul etse, beklemese olmaz mı?" demekte haklı...

benim için de özel günler "ÖZEL"dir.... eşimde sevmediğini hatta unuttuğunu ve önemsemediğini söyledi evlenmeden....
hiç unutmuyorum nişanlıydık doğum gününde bi telefon almıştım, hatırlatma bölümüne girip doğum günüme 1 ay kalan zamana "1 ay sonra amayaa'nın doğum günü" yazdım, 1 hafta kala "hediye seçmek için son viraj" ve son güne de "hala bi hediye seçemediysen bi çiçek bari al :)" yazdım.... bu arada tanıştıktan yaklaşık 5 ay sonra nişanlandık ve 10. ay sonunda evlendik :) tabi ki çiçeğim geldi bu arada.
evlendikten sonra bi kaç kez ben özel günlerden haz etmiyorum falan filan dedi.... evlilik yıl dönümüydü galiba, evde güzel bi yemek hazırladım sevdiği şeylerden falan güzel bi gece oldu vesselam :KK52::KK23::KK23::KK68::KK68: özel günler güzeldir de dedim bol bol....
sonuç şu ki ben hediye beklemekten vazgeçtim, o da en azından bi çiçek gönderebiliyor, dalga geçiyorum hatta bazen facebook icad oldu unuttum da diyomiyosunuz hatırlatıyo nalet diye:KK59:

bence bu kadar uzatmadan bir orta yolunu bulabilseydiniz iyiydi, çok da geç olduğunu düşünmüyorum.

ha bi de bi doğum günümde aldığı siyah kahverengi hiç hiç beğenmediğim bi çantayı 1 yıldan uzun bi süre kullandım, çok teşekkür ederek:KK66: hatta yeni mi aldın diye soranlara özellikle yanımdaysa kocamın doğum günü hediyesi diyerek övgü almasını sağladım... 6 yıldır evliyiz her doğum günümüzde ve evlilik yıldönümümüzde hiç bi şey yapamasak dışarda yeriz, olmadı bi pasta keseriz. ama atlamayız....
NOT : nefret ettiğim halde futbol maçı izliyorum hatta ofsaytı bile öğrendim :D e hayat karşılıklı alış veriş sonuçta, keçileşmenin bi manası yok, yoksa kimse o köprüden geçemez ikimizde düşeriz dimi

Bir adam düşünün...

Tanışmışsınız çok sevmişsiniz. Evlenme teklifi etmemiş. Ama siz sevdiğiniz için o sıralar teklif falan gözünüz görmemiş. Nişanlanmışsınız.

Zaman geçmiş sevgililer günü gelmiş. Beraber ilk sevgililer günü... "Sevgililer gününü anlamsız buluyorum" demiş. o öyle dedi diye öyledir demişsiniz. Geçmiş gitmiş o gün...

Sonra evlenmişsiniz. Hemen sonrasında doğum gününüz. Sadece bir pasta almış hatta onu da başkasına aldırmış. Kırılmışsınız ama ses çıkarmamışsınız...

Aylar geçmiş yine sevgililer günü gelmiş. Bu sefer demişsiniz ki" ben kendi kendime üzülüyorum onun haberi yok. Bilse üzüldüğümü böyle yapmaz. Konuşayım derdimi anlatayım" konuşmuşsunuz da... O gün anlaşıldığınızı sanıp güzel günler hayal ederek kapatmışsınız konuyu...

Üzerinden aylar geçmiş yine doğum gününüz gelmiş. O adam bu sefer doğum gününden bir gün önce gitmiş kitapçıdan rastgele bir kitap almış getirmiş. Siz kitapları çok sevseniz de bu özensizliğe kırılmışsınız. Tepkinizi, siteminizi dile getirmişsiniz. O adam duvar gibi durmuş karşınızda. Tek bir adım atmamış. Üstüne size gösteriş meraklısı vs. Bir sürü şey söylemiş. Günlerce konuşmamış sizinle. Üzüldüğümü bilse yapmaz demişsiniz ama üzüldüğünüzü bile bile yapmış. Hiç pişmanlık da duymamış daha da üzmüş sizi...

Ara ara gelmiş bu konu gündeme. O inat etmiş. O inat ettikçe siz inat etmişsiniz. Siz "beklentim normal birşey, elinde imkanın da var. Neden üzüleceğimi bile bile ısrarla yapmıyorsun?" Dedikçe o saçma sapan açıklama yapmış ama kendinde hiç hata görmemiş beklentiniz için hep sizi suçlamış.

Tekrar sevgililer günü gelmiş. Tekrar hayal kırıklığı... Siz ne yapsanız da içinizden atamamışsınız bu kırgınlığı zaten o da bunun için bir çaba göstermemiş...

Ve doğum gününüze iki ay kala evlilik danışmanı "tekrarlanmasın endişe duyduğunuz probleminiz?" Diye sorunca bu konuyu açmışsınız. Her şey yolunda gibiyken, o adam her fırsatta sizi sevdiğini söylerken bu konu açılınca yine sizi suçlamış. Yine doğru olanı yaptığından emin geri adım atmamış. Sorunlu olan tarafın siz olduğunuzu vurgulamış ısrarla. Ve bu sefer işler iyice sarpa sarmış...

Evet hanımlar... Durum böyle. Ben böyle şeylere önem veren biriyken eşimin de ısrarla en ufak bir yumuşama göstermemesi, benim kırılmamı üzülmemi önemsememesi, bir gün olsun bana bir sürpriz yapmanın, hediye almanın içinden gelmemesi ve bundan en ufak bir pişmanlık duymadan ısrarla sürdürmesi... Bunlar mahvetti artık beni. Tahammülüm kalmadı. Altı üstü hediye diyorum ne olacak diyorum ama o hediye çok farklı anlamlara büründü artık. Kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Çoğu zaman bu konuyu düşündüğümde bile göz yaşlarıma hakim olamıyorum.

Geçmişte de benzer konularım var. Konu öyle ki artık boşanma lafı bile edilir oldu. Kavga ettik eşim ağır laflar söyledi. Normalde karım şöyle tatlı böyle iyi güzel diyen adam "hayatımı s.ktin" dedi. Hatta üzerime yürüdü biraz. Berbat haldeyiz. Ne yapıcam bilmiyorum. Yuvam yıkılsın istemem ama ille devam etsin ne olursa olsun gibi bir çabam yok.

Dertleşmeye ihtiyacım var....

Not: tanışalı yaklaşık olarak 3 yıl oldu. Evleneli de 2 yıl olmak üzere
Bir adam dusundum ve onunla ayni evde yasiyorum 10 senedir :) onu yine de seviyorum..oyle kabul ettim..Bosanacak degilim bu yuzden calisip cabalayip parasini eve getiren gelecegimiz icin ugrasan
iyi baba olan
beni seven sorumluluk sahibi bir adamdan 14 Şubat aptallıği icin mi ayrilicam
dogumgunumde bir pasta neyime yetmez ki cocuk muyum her sene parrtiler mi yapsin surprizlerle mi ugrassin 2 cocugum var benim calisiyorum zaman kiymetli biz saglikla yasayalim yeter..
Sadece evlilik yıldonumumuzde yemege cikariz kutlariz ..Dogumgunu minik bi pasta ...Anne veya babalar gununde de kitap aliriz birbirimize degiserek okuruz bu sekilde bizde..

Bende 10 yıllık evliyim benim eşimde asla sevmez böyle şeyleri özel günler vs.öyle bir konuşur ki hayy Allah belamı verseydi de konuşmasaydım derim.hakareti küfürü yoktur.incelik dönemi flört döneminde oluyor :) biz kadınlar olarak duygusal insanlarız.yani uzun lafın kısası olmayınca olmuyor.Allah sabır versin ne diyeyim.

7 yıldır birlikteyiz sevgililer günü kutlumayız imkanlarımız maaşlarımız çok iyi ama doğum günlerinde birbirimize pasta alır birbirimize sarılır kutlarız hediye almasını beklemem bende içimden gelmezse doğum günüde olsa almam bazen içimden gelir alırım oda bana içinden gelirse yada beğendiğim bişey olursa alır ama bu genellikle doğum günüm olmaz yada çiçek alır içinden gelirse ama ikimizde kutlamadın hediye almadın diye kavga etmeyiz hiçde küsmedim kavga etmedim hediye almadı yada kutlamadı diye sevgililer günü bence çok saçma
Not hiç süprizde yapmaz

Pembiş evlerinde üzeri kalp baskılı tişört hediyelikleriyle mutluluk tanımlayan birisi olduğunuzu bilememiş demek ki eşiniz. Aldığı kitaba bile alelade diyebiliyorsunuz. Ayrılın kendinize uygun birini bulun madem. Böyle çetele tutup biriktirmenin bir varmış bir yokmuşşşş şeklinde buralarda anlatmanın kimseye yararı yok.

Evlilikle ilgili bir kitap okuyorum sanki :) çok gzile anlatmışsınız. Ama bazen teoriyle pratik birbirine uymuyor. Takmamayı çok isterdim. Keşke bunu başarabilsem

Senin için önemli olduğunun farkındayım.
Bu zamana kadar kullandığın yöntem etki etmenin de ötesinde ters tepmiş belli ki.

Evliliğini de bitirmek istemediğine göre
Enerjini aynı davranışla harcamak yerine
Kendini zorlamalı ve kafana taksan da tepki vermemelisin diye düşünüyorum.
Bu işin sonunda ya eşin merhamete gelecek ve bir adım atacak
Ya sen takmıyormuş gibi yaparken gerçekten bi zaman sonra takmayacaksın.
İki türlüsü de senin için kazanç bence.

Senin çabanla aranızdaki gerginlik kalkmış olacak belki ama
Husumetiniz gittiğinde muhabbetiniz de artar ve tahminimce bu konu kafanı fazla kurcalamaz artık :)

Her evliliğin bir sınavı oluyor.
Her insanın olduğu gibi..
Allah mutluluğunuzu daim etsin :KK36:

Dogum gunu kutlamasi icin bosanacaktiysaniz bunu onceden konussaydiniz ya da flort doneminizi dogum gununuze kadar uzatsaydiniz. Evlilik bitirecek sebeb olarak gordugunuz seyi yapiyor mu yapmiyor mu gormeden varsayarak nasil evleniyorsunuz?
Siz de hayret biseysiniz.

Yapmayacağını hiç düşünemedim. Sevgililer gününü ben de çok önemli bulmuyordum. Ama doğum günümü bu kadar önemsiz göreceğini aklımın ucuna dahi getirmedim. Tahmin etsem uzatırdım veya daha farklı şekilde ifade ederdim kendimi. Ama zamanı geri almak mümkün değil maalesef.
Sadece hediye olarak görünce boşanma kısmı sizin için anlamsız olmuş olabilir ama benim üzüldüğümü bile bile en ufak bir çaba göstermemesi beni kahrediyor. Kendinde en ufak bir eksiklik görmeyip bana ruh hastası muamelesi yapması bu sebepten de en ufak bir telafi çabasına girmemesi çok sinir bozucu.
Boşanma kısmı bu konuyla ilgili lafını açan o. Şimdi ettiği katlardan pişman ama aynı kafada devam edecek olsa nolur beni boşanma boşanma diye yalvaracak halim yoktu. Hediye almaya üşenip boşanmaya kalkacak adama güle güle derim ancak

Senin için önemli olduğunun farkındayım.
Bu zamana kadar kullandığın yöntem etki etmenin de ötesinde ters tepmiş belli ki.

Evliliğini de bitirmek istemediğine göre
Enerjini aynı davranışla harcamak yerine
Kendini zorlamalı ve kafana taksan da tepki vermemelisin diye düşünüyorum.
Bu işin sonunda ya eşin merhamete gelecek ve bir adım atacak
Ya sen takmıyormuş gibi yaparken gerçekten bi zaman sonra takmayacaksın.
İki türlüsü de senin için kazanç bence.

Senin çabanla aranızdaki gerginlik kalkmış olacak belki ama
Husumetiniz gittiğinde muhabbetiniz de artar ve tahminimce bu konu kafanı fazla kurcalamaz artık :)

Her evliliğin bir sınavı oluyor.
Her insanın olduğu gibi..
Allah mutluluğunuzu daim etsin :KK36:
Benim sınavım da eşimin bu odunluğu galiba. Danışmana gidiyoruz. Bunları aşacağımızı söyledi ama umarım öyle olur

Pembiş evlerinde üzeri kalp baskılı tişört hediyelikleriyle mutluluk tanımlayan birisi olduğunuzu bilememiş demek ki eşiniz. Aldığı kitaba bile alelade diyebiliyorsunuz. Ayrılın kendinize uygun birini bulun madem. Böyle çetele tutup biriktirmenin bir varmış bir yokmuşşşş şeklinde buralarda anlatmanın kimseye yararı yok.
Vayyy mükemmel tespit nasıl da bildiğiniz. Hatta şimdi hazırlık yapıyorum yarın görümceme sunumsuz yakalanmamak için.
Tespitleriniz beni çok etkiledi. Hayran kaldım bu dahiyane yapınıza.

7 yıldır birlikteyiz sevgililer günü kutlumayız imkanlarımız maaşlarımız çok iyi ama doğum günlerinde birbirimize pasta alır birbirimize sarılır kutlarız hediye almasını beklemem bende içimden gelmezse doğum günüde olsa almam bazen içimden gelir alırım oda bana içinden gelirse yada beğendiğim bişey olursa alır ama bu genellikle doğum günüm olmaz yada çiçek alır içinden gelirse ama ikimizde kutlamadın hediye almadın diye kavga etmeyiz hiçde küsmedim kavga etmedim hediye almadı yada kutlamadı diye sevgililer günü bence çok saçma
Not hiç süprizde yapmaz
Aslında benim derdim eşimin herhangi bir zamanda içinden gelerek herhangi bir şey yapmaması. Ufak bir şey alsa gelse senin için aldım sen seversin dese. Bu bana yeterdi ama artık benim sitememim "başka zaman yapmıyorsun bari doğum günümde yap " a döndü.

Bir adam dusundum ve onunla ayni evde yasiyorum 10 senedir :) onu yine de seviyorum..oyle kabul ettim..Bosanacak degilim bu yuzden calisip cabalayip parasini eve getiren gelecegimiz icin ugrasan
iyi baba olan
beni seven sorumluluk sahibi bir adamdan 14 Şubat aptallıği icin mi ayrilicam
dogumgunumde bir pasta neyime yetmez ki cocuk muyum her sene parrtiler mi yapsin surprizlerle mi ugrassin 2 cocugum var benim calisiyorum zaman kiymetli biz saglikla yasayalim yeter..
Sadece evlilik yıldonumumuzde yemege cikariz kutlariz ..Dogumgunu minik bi pasta ...Anne veya babalar gununde de kitap aliriz birbirimize degiserek okuruz bu sekilde bizde..
Sevgilik nişanlılık döneminde veya herhangi bir zamanda hiç bir birşey almadı. Ufak da olsa bir hediye. Bir çiçek vs.
Veya siz ben böyle şeylere önem veririm deseydiniz üzülseydiniz yine de sırf sizi mutlu etmek için yapmaz mıydı?

Back