- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Cokopremses
-
Kendi içinden gelmese bile sırf eşi istiyor diye yapan çok erkek gördüm. Ama ısrarla yapmaması, daha da üste çıkıp beni suçlaması artık çok kırdı beniSiz belli ki böyle şeylere Önem veriyorsunuz eşiniz de biraz odun biri.
Nasıl elektrik aldınız ?
Ama şunu da eklemek istiyorum Türk erkeklerinin geneli böyle Şekerim
Maddi durumumuz benim beklentilerimi karşılayabilecek durumdaBirşeyler beklemen en azından öZel günlerde şımartılman seninde hakkın durumunuz olmasa anlarım ama var diyorsun bence de boşanmaya kadar gider hele de o küfürden sonra
Adam zaten birşey yapmıyordu. Benim Tepkim onun işime gelmiş olabilir anca. Nerdeyse iki yılda bana aldığı tek hediye o olunca bir de geçen senenin doğum günü kırgınlığı da olunca tutamadım kendimi. Madem olan bu o da olmaz olsun dedim bir neviYani genel olarak erkekler böyle aslında, çok incelik beklememek lazım. Sıfır beklenti sıfır hayal kırıklığı bi nevi. Ben nedense inatlaşma sezdim biraz eşinizde, sanki siz konunun üzerine düştükçe o daha çok üste çıkmaya çalışır daha çok tavrını sürdürür gibi.. Açıkcası ben sadece tek sorun buysa boşanmak evliliğinizi harcamaktır diye düşünüyorum. Belki kitap konusunda o da size kırılmış bile olabilir, hani en azından bi adım atmış keşke kırmasaymışsınız belkide devamı gelecekti. Şimdi iyice inada binmiş gibi. Küfür konusunda sonuna kadar haklısınız, o şekilde tavırlar boşanmaya sebep olabilir
Olduğumuz gibi kabullenemiyoruz. Ya o kabullenecek ve benim için birşeyler yapacak ya ben kabullenicem bir daha birşey beklemiycem. İkimizin de ortak olarak kabullenebildiği bir durum yok. Sıkıntı da orda çıkıyorsiz ısrarla bekliyorsunuz. o ısrarla yapmıyor.
siz inat ettikçe o da inat ediyor.
size göre onun yaptığı yanlış. ona göre sizin yaptığınız.
keşke bu konuda birbirinizi olduğunuz gibi kabullenseniz....
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki ?Kendi içinden gelmese bile sırf eşi istiyor diye yapan çok erkek gördüm. Ama ısrarla yapmaması, daha da üste çıkıp beni suçlaması artık çok kırdı beni
Aslında benim Tepkim sevgililer gününe değil. Doğum günüme. Sevgiler günüyle ilgili bir kavga dönmüyor aranızda. Sevgililer günü olsa da olur olmasa da biraz bonus gibi. Ama doğum günüm olmalıydı. Ona üzülüyorum ben. Çok mu zor sevdiğin insan için birşeyler yapmak.İnatla sevgililer günü kutlama/kutlatma isteği nedir ? Adam sevmiyor demek ki böyle anlamsız günleri .. Üstüne giderek sen zıvanadan çıkarmışsın bence . benim için de çok saçma birgün . Yılda bir kere kutla ,güzel zaman geçir ,rol yap , 364 gün özüne dön asker arkadaşı gibi takıl .. bana kalırsa aşk ,sevgi bir gune sigdirilacak kadar basit değil ..hergünü sevgililer günü gibi geçirmek mesele ..
Üstüne yürüyüp küfür etmesi çok çirkin ..Ne yaparsan yap Bu hiç hoş olmamış fakat fazlaca üstüne gitmişsin ve patlama noktası olmuş .bu nahoş durumdan ötürü bir özürü hak ediyorsun .geri kalanı senin hatan ..
Kendi içinden gelmese bile sırf eşi istiyor diye yapan çok erkek gördüm. Ama ısrarla yapmaması, daha da üste çıkıp beni suçlaması artık çok kırdı beni
Malesef dediğiniz gibi o belli etti de ben göremedim görmek istemedim ya daAslında birbirinizi tanıma sürecinde eşiniz nasıl biri olduğunu göstermiş.
Sonradan değişti gibi bir durum yok ortada.
Evlenince düzelir, ilerde değişir mantığı hep hüsranla sonuçlanıyor ne yazık ki.
Şuan ya birbirinizi böyle kabulleneceksiniz ya da boşanacaksınız.
Eşiniz bu saatten sonra değişmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?