Bi kere her şeyden önce "öyle yemeği" kısımında benim için başlamadan biterdi
Bir şok daha yasatayim o zaman lise mezunu açıköğretimden üniversite okuyordu
Güldüm ama sinirim bozuldu ondan. Yavrum senin karşına neler çıktı öyle, bu herife kim rahmet okuttu sana?Cok kibar ,çok beyefendi, ortak hobiler, ilgi
İlk cümlene katılıyorum ama bu modern drğil kiUltra modern Türk erkeği bile bi yerde gelenekçi olur." savındaki Türk erkeğini bulduk, sinemaya bile 25 inden sonra ilk defa birinin süreklemesi ile gidiyor, sePze yemeYi diyor. İçim rahatladı. Anlatamıyorduk burda kimseye.
Gerçekten hiçbir şey anlamadım. nasıl olur cidden buBir de bu şekilde yazarken kimse uyarmadan nasil o yaşa geliyorlar hayret bir şey doğrusu.
Benim Türkcem iyi degilken bir seyi bu kadar bariz saçma şekilde soyledigimde ve yazdigimda beni ögretmene şikayet ediyorlardi.Cirilla boyle diyor, cirilla söyle yaziyor. Bu nasil lise mezunu, O nun lisesinde herkes sepze mi yaziyordu yoksa.
Hani anadil Turkce olmayan babannem bile öğle yemegine öyle yemegi yazmaz şuan.
Gerçekten hiçbir şey anlamadım. nasıl olur cidden bubir de hiç sinemaya gitmemiş
erkenlikten olsa ikinci buluşmada ilişki yaşadığım adamla devam ediyor olmazdım
öyle başlayıp devam eden de bir dünya ilişki var
kaldı ki bunun iyi yanı da var beklentileri karşılayan bir cinsellik var mı yok mu görüyorsun. garanti değil sonuçta.
ya da bu arkadaş gibi hanzoysa mesela, görüyorsun.
konu sahibi 4 aylık ilişki olmasına rağmen bu kadar üzülmüş
konu cinselliğe ilişkiye gelmeseydi belki daha uzun süre çıkacaklardı... ama sonunda bu herifin kafa aynı olduğuna göre yine üzülecekti, bu sefer daha da çok üzülürdü. o zaman ne anladım ben beklediğimden?
İyi de siz yurtdışında değil misiniz M migrenimsi … Türkiye’de cinsellik defterini açmak için karşı tarafı iyi tartmak gerekiyor. Patinin yaşadığı durum ne ilk ne de son. Öyle ben de yaptımlarla olmuyor. Ha eline el değmemiş bazı erkekler cinselliği ilk yaşatana bağlanıp evlilik yoluna girebilir ama ilk değilsen işte böyle durumlar yaşanıyor maalesef. Şimdi beğenmedimleri bekliyorumBen de ilk haftadan beraber oldugum kisiyle 6 ay icinde evlendim, 4 senedir de evliyim.
Ama dunya uzerinde benim bekaretimi sorgulayabilecek hicbir erkek yok ve olamaz, benimle biraz zaman gecirmis biri bunu anlar zaten. Konu sahibi kendini kabul edilmesi gereken biri konumuna sokmus, karsidaki de son gaz ilerletmis hadsizligini.
Ayrica konu basinda anlatilan profil ile bu cok iyi ilgili ortak hobili (?) kisi ayni insanlar olamaz, konu sahibinin baglanma problemleri oldugunu ve adamin ilgisini gorunce kafasinda bir profil olusturup ona asik oldugunu dusunuyorum.
İyi de siz yurtdışında değil misiniz M migrenimsi … Türkiye’de cinsellik defterini açmak için karşı tarafı iyi tartmak gerekiyor. Patinin yaşadığı durum ne ilk ne de son. Öyle ben de yaptımlarla olmuyor. Ha eline el değmemiş bazı erkekler cinselliği ilk yaşatana bağlanıp evlilik yoluna girebilir ama ilk değilsen işte böyle durumlar yaşanıyor maalesef. Şimdi beğenmedimleri bekliyorum
Ama Türkiye’de de bunu yaşayanlar var. Ben Ankarada yeni mezunken şimdiki eşimle 10. Gün seviştim. Hiç lafı geçmedi. İnsan oturuşundan kalkışından konuşma tarzından bile anlar. Benim eşimi o dönem yakın arkadaşlarım fazla efendi ve sessiz bulurdu meselaİyi de siz yurtdışında değil misiniz M migrenimsi … Türkiye’de cinsellik defterini açmak için karşı tarafı iyi tartmak gerekiyor. Patinin yaşadığı durum ne ilk ne de son. Öyle ben de yaptımlarla olmuyor. Ha eline el değmemiş bazı erkekler cinselliği ilk yaşatana bağlanıp evlilik yoluna girebilir ama ilk değilsen işte böyle durumlar yaşanıyor maalesef. Şimdi beğenmedimleri bekliyorum
Eşiniz bakir miydi? Kadınlar konusunda tecrübeli miydi? İstemezseniz cevap vermeyebilirsinizAma Türkiye’de de bunu yaşayanlar var. Ben Ankarada yeni mezunken şimdiki eşimle 10. Gün seviştim. Hiç lafı geçmedi. İnsan oturuşundan kalkışından konuşma tarzından bile anlar.
Adam tarife göre bıçkın mahalle delikanlısı gibi bir şey bakire arıyorum da demeden eminim ima etmiştir.
Bazen kadınlar bile bile lades diyor.
Yoksa çevremde bakire değilken evlenen o kadar çok arkadaşım var ki.
Ama çevre olarak muhafazakar bakireliğe önem vermeyen, eğitimsiz insandan çıkmaz.
Vay vay vay hangi dönemden geliyor bu primat?Eski sevgilimi sorunca seni kandırmış falan bile dedi hatta. Hayır ilişkimizin başından sonuna kadar çok iyiydi ama ben ilerlemek istemedim biriyle seviştim diye hemen evlenecek değilim dedim. Yolu açık olsun çok iyi bir insandı deyince şaşırdı. İlk defa eski sevgilisinin arkasından iyi konuşan bir kız duyuyorum dedi.
Bakir değildi ama tecrübeli de değildi tek bir uzun süren ilişkisi olmuş. Kalanlar biraz daha flörtten ilişkiye geçme aşamasında bitmiş bana göre.Eşiniz bakir miydi? Kadınlar konusunda tecrübeli miydi? İstemezseniz cevap vermeyebilirsiniz
R Rosalind Franklin açıkçası siz zaten olası ayrılığı kaldırabilecekmişsiniz. Ama çevremde perişan olanlar var bu sebepten, pişmanlık dizboyu falan…Bakir değildi ama tecrübeli de değildi tek bir uzun süren ilişkisi olmuş. Kalanlar biraz daha flörtten ilişkiye geçme aşamasında bitmiş bana göre.
Bizde tecrübeli olan bendim
R Rosalind Franklin açıkçası siz zaten olası ayrılığı kaldırabilecekmişsiniz. Ama çevremde perişan olanlar var bu sebepten, pişmanlık dizboyu falan…
Orası öyle poposuna güvenmeyen yapmasın. Böyle hatamı (!) kabul edecek diyenler yapmasın. Sonra böyle idraksiz, anadilini yazmaktan konuşmaktan aciz insanları havaya sokuyorlar.R Rosalind Franklin açıkçası siz zaten olası ayrılığı kaldırabilecekmişsiniz. Ama çevremde perişan olanlar var bu sebepten, pişmanlık dizboyu falan…