- 27 Aralık 2017
- 17
- 10
- 38
- 34
Konunun üzerinden çok geçmiş biliyorum ama yine de yazmak istedim. Benim de 3 yıldır birlikte olduğum sevgilimin 8 ay önce bipolar hastası olduğunu öğrendik. Öğrenene kadar ruh halindeki dalgalanmalar beni suphelendiriyordu ki şüphelerime dayanarak psikiyatr arkadaşlarımdan yardım aldım. Bizim şanslı olduğumuz nokta çok şükür ki sevgilim hastalığının bilincinde ılaclarini alıyor. Tek sorunumuz alkol içmesin istiyorum ama ben üstüne gittiğim zaman bende gizli içiyor bende en azindan gözümün önünde olsun ne yaptığını bileyim diye en azindan gidelim birlikte içelim diyorum haftanın 2 günü bu şekilde dizginleyebiliyorum. Sevgilim atak geçirdiği zamanlar beni hep kendinden uzak tutar adeta düşmanmışım gibi davranıyor bana biliyorum onunda içi yanıyor çok.
Kıyamıyorum hiç ona üzülmesine dayanamıyorum. Atak geçirdiğini anladigimda üstüne gitmiyorum ben de hep alttan alıyorum güzel sözlerle sanki hiç kirilmamisim gibi. Atağı geçtiğinde kendi de pişman oluyor zaten bunları ben mi yaptim diye. Şiddet eğilimini hiç görmedim açıkçası hakkını yiyemem bitanemin. O halde bile tek bir hakaret etmedi hiç bir zaman.
Bırak diyenlere inat hep onun yanındayım ben çok zor evet inkar edemem ama sabır ve sevgiyle halledilemicek hiç bişey yok şu dünyada. Tek ihtiyaçları olan sevgi ve ilgi çok görmeyin bu iki şeyi onlara lütfen
Kıyamıyorum hiç ona üzülmesine dayanamıyorum. Atak geçirdiğini anladigimda üstüne gitmiyorum ben de hep alttan alıyorum güzel sözlerle sanki hiç kirilmamisim gibi. Atağı geçtiğinde kendi de pişman oluyor zaten bunları ben mi yaptim diye. Şiddet eğilimini hiç görmedim açıkçası hakkını yiyemem bitanemin. O halde bile tek bir hakaret etmedi hiç bir zaman.
Bırak diyenlere inat hep onun yanındayım ben çok zor evet inkar edemem ama sabır ve sevgiyle halledilemicek hiç bişey yok şu dünyada. Tek ihtiyaçları olan sevgi ve ilgi çok görmeyin bu iki şeyi onlara lütfen